| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör ![]() | Ebru Gündeş - Benim Dünyasım ^ChErRy^ ( Canımın içi ) güzel yüreklim.. iyi ki dogdun iyi ki varsın..biz hiç ayrılmadık hep beraberiz.. seni çoook seviyorum karadutummm ![]() "sen benim dünyamsın" ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.790
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:75640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canim ablacimmmmm Yüregimmmm... sevgi kanadim.. (: Ne güzeldir bu... yine dayanamadin dimi... halbuki yüregin kadar güzel bir kutlamayi almistim ((: Icinde ki emegi ben biliyorum... icindeki sevgiyi ben biliyorum... yeter bu ((: Sen birtanesin ablammmm... iyi ki tanidim seni, iyi ki hayatimdasin... Allah seni basimdan eksik etmesin.. =) Demistim ya... Konusamadigimiz zamanlar olsa bile, yürekler konusuyor.. kalpler birbirini hissediyor... Seni öyle cok, öyle cok seviyorum ki... sigmaz bi yerlere.. öyle temiz kalplisin ki... (: Ama fazla aciklamaya gerek yok.. (: Biliyosun sen bende ki seni... yeter bu.. buraya dizilmesi gerekmiyor.. =) Cok tesekkür ederim ablam... varligini hissettirdigin icin. benimle oldugun icin. Öpüyorum kocaman güzel yüreginden. Hep birlikte... ((: Büyüt beni; gözlerinde, ellerinde, yeniden ses oldun sözlerime, gücün saklı içimde. Vursunlar. Ağlamam. İster bahar, ister ayaz. Yolum seninle. Duysun dünya, karşı dursun, düşsün peşime ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Kayıp_Şair (17-10-08), roza (13-11-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |