Konu Seçenekleri
Eski 10-10-08, 05:25 Çevrimdışı   #1
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ebru Gündeş - Benim Dünyasım ^ChErRy^ ( Canımın içi )

Doğum Günün Kutlu Olsun Cerenim

Google Video
ERROR: If you can see this, then Google Video is down or you don't have Flash installed.

güzel yüreklim.. iyi ki dogdun iyi ki varsın..biz hiç ayrılmadık hep beraberiz.. seni çoook seviyorum karadutummm

"sen benim dünyamsın"
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Kayıp_Şair (17-10-08), PigLet (10-10-08), ^ChErRy^ (10-10-08), ~Kardelen~ (10-10-08)
Eski 10-10-08, 14:51 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

^ChErRy^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.397
Teşekkür etti: 4.790
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:75640
^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Canim ablacimmmmm
Yüregimmmm... sevgi kanadim.. (:
Ne güzeldir bu... yine dayanamadin dimi... halbuki yüregin kadar güzel bir kutlamayi almistim ((:
Icinde ki emegi ben biliyorum... icindeki sevgiyi ben biliyorum... yeter bu ((:
Sen birtanesin ablammmm... iyi ki tanidim seni, iyi ki hayatimdasin...
Allah seni basimdan eksik etmesin.. =)
Demistim ya... Konusamadigimiz zamanlar olsa bile, yürekler konusuyor.. kalpler birbirini hissediyor...
Seni öyle cok, öyle cok seviyorum ki... sigmaz bi yerlere.. öyle temiz kalplisin ki... (:
Ama fazla aciklamaya gerek yok.. (: Biliyosun sen bende ki seni... yeter bu.. buraya dizilmesi gerekmiyor.. =)
Cok tesekkür ederim ablam... varligini hissettirdigin icin. benimle oldugun icin.

Öpüyorum kocaman güzel yüreginden.
Hep birlikte... ((:

Büyüt beni; gözlerinde, ellerinde, yeniden ses oldun sözlerime, gücün saklı içimde.
Vursunlar.
Ağlamam.
İster bahar, ister ayaz.
Yolum seninle.
Duysun dünya, karşı dursun, düşsün peşime
...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Kayıp_Şair (17-10-08), roza (13-11-08)

Konu Seçenekleri