Notices

Konu Seçenekleri
Eski 19-10-08, 15:03 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

Sessiz Senfoni - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.127
Teşekkür etti: 2.049
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:18064
Sessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ebru Gündeş - Evlenirmiydik ?

Nasıl isterdim senle
Ağlayan bir bebeğin sesine uyanmayı
Nasıl isterdim bilsen
Bir ömür boyu senin nefesini duymayı

Ben söylerim gönül dinler şarkılar da hala güzel
Olmayacak dualarda ihtimaller sana özel

Üzgünüm ikimiz için sen gözümün bebeği
Hala yanıyor bende aşkın mangal yüreği
Hep sorup duruyorum bazen kendi kendime
Ayrılmasaydık evlenir miydik

Anıların selamı var üzerimde kalmasın
Ne kadar uzak olsan o kadar yanımdasın
Hep sorup duruyorum bazen deli gönlüme
Ayrılmasaydık evlenir miydik ??

Bir bavul dolusu cümle var defterimde.Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim...
Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değilde
'yar' diyebilir misin?
Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
And (19-10-08), Aysu. (19-10-08), Balim (27-10-08), CiiqOlatAa (20-10-08), Dream Theater (19-10-08), DR_CoCoRiCo (20-10-08), dumanx77 (20-10-08), DüşüM (20-10-08), GamzeL.im (19-10-08), interlude (20-10-08), LEİLANİ (22-10-08), Riyanka (21-10-08), RüyaM (19-10-08), YıLdız_GöZlÜm (19-10-08), ŞiYaR (20-10-08)
Eski 19-10-08, 15:04 Çevrimiçi   #2
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.043
Teşekkür etti: 2.373
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13121
the(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmış
elıne saglık

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Mesaja teşekkür eden:
Sessiz Senfoni (20-10-08)
Eski 19-10-08, 15:05 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

Aysu. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 516
Teşekkür etti: 398
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:3613
Aysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biriAysu. Forumda Saygin ve popüler biri
çok güzel çalışma teşekkürLEr

.

bıkmışım her gün aynı teranelerden ben, bir iki yalancı ve sahtekar, yoldan saptıran imtihanlar, kana kana kanıyorlar bak!!
Mesaja teşekkür eden:
Eski 19-10-08, 15:17 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.846
Teşekkür etti: 2.626
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:43705
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ayrılmasaydık evlenirmiydik ???
evlenemezdik
of be ne şarkı ama

çalışmalar yine harika olmuş bitanem

agla agla içim çıkacak

Sen yoksun diye susuyor bu şehir
Derdime derman olmuyor geceler
Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa
Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında

H&F
Mesaja teşekkür eden:
Eski 19-10-08, 15:35 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

Sessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
anlamlı bir şarkı..gecenin bir vaktinde cebime gelen bir mesajdı.. hiç beklemediğim kişidendi..

Nasıl isterdim senle
Nasıl isterdim bilsen

ayrılmasaydık evlenirmiydik ?

şaşırdım bir o kadar üzüldüm.. insanlar ayrılıklar yaşasalarda hayatlarında başkaları dahi olsa bazı sevgiler unutulmuyor.. bu da onlardan biriydi. yedi yıllık bir sevdanın 5 yıl sonra bana armaganıydı.

gözlerinize sağlık arkadaşlar..

Bir bavul dolusu cümle var defterimde.Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim...
'yar' diyebilir misin?
Eski 19-10-08, 23:22 Çevrimiçi   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.705
Teşekkür etti: 16.298
RepForum Gücü: 480
Forum Puanı:202810
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Gayet güzel
Ellerine sağlık

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
Eski 19-10-08, 23:24 Çevrimdışı   #7

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.442
Teşekkür etti: 9.689
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125145
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Oyy ilk resim

Ellerine sağlık

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...
Ve onun `sahte yüzleri...

Mesaja teşekkür eden:
Eski 19-10-08, 23:27 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.263
Teşekkür etti: 1.238
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:16399
GamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hos olmuslar ellerine saglik ..

Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum
Mesaja teşekkür eden:
Eski 19-10-08, 23:27 Çevrimiçi   #9
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.819
Teşekkür etti: 3.250
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Nasıl isterdim bilsen
Bir ömür boyu senin nefesini duymayı..
Evlenir miydik ?

belki, kim bilebilir ki artik..
günlerce dinleyip, göz yasima hakim olamadigim bir sarki..
dinlemek istemiyorum artik, yoruldum..

resimler cok güzel..hele de ilki..
ellerine saglik (:

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Mesaja teşekkür eden:
Eski 20-10-08, 02:48 Çevrimiçi   #10
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.681
Teşekkür etti: 1.420
Forum Puanı:15225
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Evet ilk resim bir başka güzel.

Mesaja teşekkür eden:
Eski 20-10-08, 09:00 Çevrimiçi   #11
Grup Lideri
Genç Kuvvet

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.672
Teşekkür etti: 2.535
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:22382
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
eline saglık

Mesaja teşekkür eden:
Eski 20-10-08, 12:12 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi

teşekkürler

'yar' diyebilir misin?
Eski 20-10-08, 12:13 Çevrimiçi   #13
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.250
Teşekkür etti: 13.617
RepForum Gücü: 154
Forum Puanı:63350
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Emeğine sağlık ciğer...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma
Mesaja teşekkür eden:
Eski 20-10-08, 12:35 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.702
Teşekkür etti: 4.526
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48330
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
resim şahane uymuş
teşekkürler

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden:
Eski 20-10-08, 12:37 Çevrimdışı   #15
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.336
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
parça ebru olduktan sonra tum calısmalar guzel

Eline saglık senfoni

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
Eski 20-10-08, 23:51 Çevrimiçi   #16

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.620
Teşekkür etti: 4.688
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95815
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
$arki Gibi, Cali$malarda Ho$ (:
Emegine Saglik

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
Eski 21-10-08, 13:11 Çevrimdışı   #17
Dekan
Düşünürler grubu

^ChErRy^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.397
Teşekkür etti: 4.790
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:75640
^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bilinmez... (:
Bildigim, harikasin sen ! (:
Yüreginden kopan her sey harika... bu calisma gibi (:

Büyüt beni; gözlerinde, ellerinde, yeniden ses oldun sözlerime, gücün saklı içimde.
Vursunlar.
Ağlamam.
İster bahar, ister ayaz.
Yolum seninle.
Duysun dünya, karşı dursun, düşsün peşime
...

Mesaja teşekkür eden:
Sessiz Senfoni (21-10-08)
Eski 21-10-08, 16:16 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi

Alıntı:
^ChErRy^´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bilinmez... (:
Bildigim, harikasin sen ! (:
Yüreginden kopan her sey harika... bu calisma gibi (:

tıpkı sen gibi..

canımsın...

seviyorum seni...

gözlerine sağlık..

'yar' diyebilir misin?
Mesaja teşekkür eden:
^ChErRy^ (21-10-08)
Eski 23-10-08, 15:14 Çevrimdışı   #19
Stajyer

sevimli_21 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 37
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:19
sevimli_21 Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
Nasıl isterdim senle
Nasıl isterdim bilsen

çok güzel_ ellerine sağlık_

yerinde mi diye yokluyorum yüreğimi bazen__
ve sonra biraz daha yok(o)luyorum__
Mesaja teşekkür eden:
Sessiz Senfoni (27-10-08)
Eski 27-10-08, 00:07 Çevrimdışı   #20
Stajyer

Balim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 118
Teşekkür etti: 210
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1768
Balim çevresinde seviliyorBalim çevresinde seviliyorBalim çevresinde seviliyorBalim çevresinde seviliyorBalim çevresinde seviliyorBalim çevresinde seviliyorBalim çevresinde seviliyorBalim çevresinde seviliyorBalim çevresinde seviliyorBalim çevresinde seviliyorBalim çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Çok güzel ..

Boş Bırakacağım Yerini Hep Bomboş
Mesaja teşekkür eden:
Sessiz Senfoni (27-10-08)

Konu Seçenekleri