Notices

Konu Seçenekleri
Eski 28-10-08, 21:07 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.263
Teşekkür etti: 1.235
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:16381
GamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ebru Gündeş - Kizil Mavi

Gittin, boynumu büktün
Nasıl üzüldüm, nasıl üzüldüm bilemezsin
Uyandım, bir sağa döndüm, bir sola dödüm
Deliye döndüm, görsen ölürdün gidemezdin

Başımın ucunda tek kelimelik ayrılık
Büyük harflerle sessizce çıkmış, gitmiş
Elinde tuttuğun karar, bense sanık
Cezam müebbet aşk, tek sorun yalnızlık

Biraz kızıl, biraz mavi
Yalnızlığın asil rengi
Gün batmadan dönsen bari
Keşke dedim, duymadın mı

Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum
Mesaja teşekkür eden: (14 Kişi)
ραѕα (30-10-08), ..SeRSeM.. (29-10-08), artis (28-10-08), DüşüM (29-10-08), FuRKaN (29-10-08), GuZeLBeLa (29-10-08), HaZaL (28-10-08), interlude (28-10-08), n!da (28-10-08), RüyaM (29-10-08), SaKaRiN..! (28-10-08), Sessiz Senfoni (28-10-08), Tweety (30-10-08), ^ChErRy^ (28-10-08)
Eski 28-10-08, 21:47 Çevrimdışı   #2

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.786
Teşekkür etti: 6.120
RepForum Gücü: 196
Forum Puanı:80033
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Harika çalışmalar ellerine emeğine sağlık

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (28-10-08)
Eski 28-10-08, 21:55 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.680
Teşekkür etti: 4.526
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48316
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ha-ri-ka

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (28-10-08)
Eski 28-10-08, 21:57 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

Sessiz Senfoni - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.117
Teşekkür etti: 2.041
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:18064
Sessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSessiz Senfoni tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ustaca çalışma

ellerine sağlık...

Bir bavul dolusu cümle var defterimde.Yara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim...
Sen yollarina 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara'değilde
'yar' diyebilir misin?
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (28-10-08)
Eski 28-10-08, 23:19 Çevrimiçi   #5
Doçent
Düşünürler grubu

artis - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.566
Teşekkür etti: 1.491
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:14064
artis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
çok güzeL eLLerine sağLık

-

Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri..
Zaten seven çeker sevdanın bedelini..

Kar$ıyaka

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic18057_7.gif
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (28-10-08)
Eski 28-10-08, 23:22 Çevrimdışı   #6
Dekan
Düşünürler grubu

^ChErRy^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.397
Teşekkür etti: 4.790
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:75640
^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bi n unutmussun ama olmamis
Ay tmm,
Harika olmus her biri
Emegine saglik ((:

Büyüt beni; gözlerinde, ellerinde, yeniden ses oldun sözlerime, gücün saklı içimde.
Vursunlar.
Ağlamam.
İster bahar, ister ayaz.
Yolum seninle.
Duysun dünya, karşı dursun, düşsün peşime
...

Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (28-10-08)
Eski 29-10-08, 00:11 Çevrimdışı   #7
Asistan

..SeRSeM.. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 227
Teşekkür etti: 224
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:3059
..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bekliyodum..sarki super..her biri harika..emegine saglik guzelim..

GeLdi GeLdi Jr. Baar`im Beros`um Kuzum Balim Geldi 12 Kasım`da
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (29-10-08)
Eski 29-10-08, 00:21 Çevrimdışı   #8
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.816
Teşekkür etti: 3.250
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Keşke dedim, duymadın mı
off off
duymadin mi
cok güzeller canim yine

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (29-10-08)
Eski 29-10-08, 02:02 Çevrimiçi   #9
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.694
Teşekkür etti: 16.293
RepForum Gücü: 479
Forum Puanı:202810
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Çok başarılı çalışmalar olmuş tebrikler

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (29-10-08)
Eski 29-10-08, 02:09 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.679
Teşekkür etti: 1.419
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:15225
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
günlerdir ve şu anda da tekrar tekrar dinlediğim bir şarkı
çalışma kusursuz olmuş
ellerine sağlık

Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (29-10-08)
Eski 29-10-08, 12:52 Çevrimiçi   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.845
Teşekkür etti: 2.626
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:43687
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
emegine saglık

Sen yoksun diye susuyor bu şehir
Derdime derman olmuyor geceler
Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa
Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında

H&F
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (29-10-08)
Eski 29-10-08, 17:58 Çevrimdışı   #12
Asistan

ReeList - ait Avatar
Genel Mesajlar: 260
Teşekkür etti: 23
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:533
ReeList ara sıra gören oluyorReeList ara sıra gören oluyorReeList ara sıra gören oluyorReeList ara sıra gören oluyorReeList ara sıra gören oluyorReeList ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
çok güzel olmuş
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (29-10-08)
Eski 29-10-08, 18:17 Çevrimdışı   #13

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.598
Teşekkür etti: 4.686
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95815
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Cok Ho$ Cali$malar, Senin Gibi
Emegine Saglik Güzelim

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (29-10-08)
Eski 29-10-08, 18:42 Çevrimdışı   #14
Asistan

FuRKaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 200
Teşekkür etti: 82
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:771
FuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyor
hepsi de çok güzel olmuş ellerine saglık
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (29-10-08)
Eski 30-10-08, 01:29 Çevrimdışı   #15

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.837
Teşekkür etti: 13.236
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bana demi bu çalısma bebem :p
çok güzellerrr

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (30-10-08)
Eski 30-10-08, 09:03 Çevrimdışı   #16
Grup Lideri
Genç Kuvvet

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.672
Teşekkür etti: 2.533
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:22382
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel olmuş ellerine saglık

Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (30-10-08)
Eski 30-10-08, 11:39 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.263
Teşekkür etti: 1.235
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:16381
GamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bana demi bu çalısma bebem :p
çok güzellerrr

Senin calisman yolda annem
Sabret azicik

Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum
Eski 30-10-08, 14:01 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.441
Teşekkür etti: 1.337
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:15155
ஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
cok güzel olmus ellerine sağlık. bu sarkıyı da ilk defa dinlemiş oldum

.

Biraz Sessiz(lik)!
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (30-10-08)

Konu Seçenekleri