Konu Seçenekleri
Eski 02-12-08, 18:37 Çevrimiçi   #1
Asistan
Huzur Pınarı

|SonDamLa| - ait Avatar
Genel Mesajlar: 215
Teşekkür etti: 287
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:3440
|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri
Ebru Gündeş//Sadece Sevdim Ben |SD|

Olmaz sana kalpten sitemim/Her ne dersem dilimden
Eğer seni incitirse bu kalp/İnan sökerim yerinden.
..
Sadece sevdim, sadece sevdim ben.

Konu |SonDamLa| tarafından (02-12-08 Saat 18:51 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (20 Kişi)
ஐBe@utYஐ (03-12-08), '..ayaz..' (03-12-08), --SeCCaR-- (11-12-08), 13. (04-12-08), artis (02-12-08), aSi..ReBeLLiouS (04-12-08), aytac0910 (02-12-08), diafram (03-12-08), eQinoX (02-12-08), hakancem (03-12-08), HaZaL (03-12-08), interlude (04-12-08), Lucky (04-12-08), moonlight_1850 (03-12-08), n!da (02-12-08), Riyanka (02-12-08), roza (03-12-08), Sessiz Senfoni (07-12-08), sus_pus (04-12-08), [R]Redd!1 (02-12-08)
Eski 02-12-08, 18:42 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Riyanka - ait Avatar
Genel Mesajlar: 738
Teşekkür etti: 1.111
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13378
Riyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ellerine sağlık !
Değişik ama hoş (:

Bir karar vermenin zamanı geldi.
Hızlı yaşamak mı;hızlı ölmek mi? !
Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (02-12-08)
Eski 02-12-08, 18:53 Çevrimiçi   #3
Doçent
Düşünürler grubu

artis - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.566
Teşekkür etti: 1.491
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:14064
artis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmışartis Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
güzeL bir çalışma olmuş ..

eLLerine sağLık ( :

-

Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri..
Zaten seven çeker sevdanın bedelini..

Kar$ıyaka

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic18057_7.gif
Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (02-12-08)
Eski 02-12-08, 22:17 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

eQinoX - ait Avatar
Genel Mesajlar: 825
Teşekkür etti: 463
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5458
eQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
oldukça sade bi çalışma olmuş,tabi bunun yanında çok da güzel
ellerine sağlık...

Başarının anahtarı nedir bilmiyorum, ama başarısızlığın anahtarı herkesi memnun etmeye çalışmaktır..
Sal suyu gelsin..
Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (03-12-08)
Eski 02-12-08, 22:18 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.442
Teşekkür etti: 9.689
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125145
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Çok güzel..

Ellerine sağlık.. (;

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...
Ve onun `sahte yüzleri...

Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (03-12-08)
Eski 02-12-08, 22:45 Çevrimdışı   #6
Asker
Düşünürler grubu

[R]Redd!1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.811
Teşekkür etti: 3.528
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:14488
[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ellerine Sağlık ...

Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda...

Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam,
doğrulup çoğaldı
ayrılıklar
Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını...
Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (03-12-08)
Eski 03-12-08, 09:00 Çevrimiçi   #7
Asistan
Huzur Pınarı

|SonDamLa| - ait Avatar
|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri|SonDamLa| Forumda Saygin ve popüler biri
Tşkler güzel yorumlarınız için x)

.

Hayallerim yok oldu,
koyduğum yerde yoktu hiçbiri
tek yabancı bendim evde
ve
bir yalancı mumdu doğan güneş ..

Eski 03-12-08, 12:51 Çevrimdışı   #8
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.816
Teşekkür etti: 3.250
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gayet hos..
ellerine saglik (:

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (03-12-08)
Eski 03-12-08, 13:34 Çevrimdışı   #9
Stajyer
Sanatkârlar grubu

Phobia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 129
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3543
Phobia Forumda Saygin ve popüler biriPhobia Forumda Saygin ve popüler biriPhobia Forumda Saygin ve popüler biriPhobia Forumda Saygin ve popüler biriPhobia Forumda Saygin ve popüler biriPhobia Forumda Saygin ve popüler biriPhobia Forumda Saygin ve popüler biriPhobia Forumda Saygin ve popüler biriPhobia Forumda Saygin ve popüler biriPhobia Forumda Saygin ve popüler biriPhobia Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Sade ve çok hoş bir çalışma olmuş (:

Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım
Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım.
Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın?
Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane
Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (03-12-08)
Eski 03-12-08, 16:43 Çevrimiçi   #10
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.693
Teşekkür etti: 16.292
RepForum Gücü: 479
Forum Puanı:202781
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Sade ve hoş ama az olmuş
Ellerine sağlık

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (03-12-08)
Eski 03-12-08, 16:51 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Genç Kuvvet

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.672
Teşekkür etti: 2.533
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:22382
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ellerine saglık

Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (03-12-08)
Eski 03-12-08, 19:00 Çevrimiçi   #12
Asistan
Huzur Pınarı

|SonDamLa| - ait Avatar
az olsun öz olsun dimi tskler yorumlar içinx)

.

Hayallerim yok oldu,
tek yabancı bendim evde
ve

Eski 03-12-08, 19:37 Çevrimiçi   #13
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.622
Teşekkür etti: 3.337
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:34440
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ellerine saglik hos calisma

Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (03-12-08)
Eski 03-12-08, 19:57 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.441
Teşekkür etti: 1.337
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:15155
ஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazஐBe@utYஐ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Anlamıyorsun gönül derdinden
Neler çektim elinden
Kaç kere kırdın, kaç kere üzdün
Beni perişan ettin sen

.

Biraz Sessiz(lik)!
Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (03-12-08)
Eski 03-12-08, 22:00 Çevrimiçi   #15
Asistan
Huzur Pınarı

|SonDamLa| - ait Avatar
Alıntı:
ஐBe@utYஐ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Anlamıyorsun gönül derdinden
Neler çektim elinden
Kaç kere kırdın, kaç kere üzdün
Beni perişan ettin sen

.

Hayallerim yok oldu,
tek yabancı bendim evde
ve

Eski 03-12-08, 23:24 Çevrimdışı   #16
Asistan
Düşünürler grubu

'..ayaz..' - ait Avatar
Genel Mesajlar: 258
Teşekkür etti: 171
Forum Puanı:3258
'..ayaz..' Forumda Saygin ve popüler biri'..ayaz..' Forumda Saygin ve popüler biri'..ayaz..' Forumda Saygin ve popüler biri'..ayaz..' Forumda Saygin ve popüler biri'..ayaz..' Forumda Saygin ve popüler biri'..ayaz..' Forumda Saygin ve popüler biri'..ayaz..' Forumda Saygin ve popüler biri'..ayaz..' Forumda Saygin ve popüler biri'..ayaz..' Forumda Saygin ve popüler biri'..ayaz..' Forumda Saygin ve popüler biri'..ayaz..' Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
cok guze yaaa.
ellerine saglik.

yokum ki artik.
hadi hoscakalin
Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (04-12-08)
Eski 04-12-08, 01:12 Çevrimdışı   #17

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.433
Teşekkür etti: 2.811
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:93375
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

sade hoş olmuş...
üst yazılar biraz ayrık olabilirdi
alt yazılar ise harika

Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (04-12-08)
Eski 04-12-08, 02:34 Çevrimdışı   #18

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Uzun süredir beğendiğim tek çalışma
Ellerine Sağlık

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (04-12-08)
Eski 04-12-08, 08:22 Çevrimiçi   #19
Asistan
Huzur Pınarı

|SonDamLa| - ait Avatar
Tşkler kıymetli yorumlarınız için hepsini dikkate alcam =)

.

Hayallerim yok oldu,
tek yabancı bendim evde
ve

Eski 04-12-08, 12:01 Çevrimdışı   #20

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.598
Teşekkür etti: 4.686
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95815
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Cok Ho$ Olmu$, Emegine Saglik

SD Ne Güzel Durmu$

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
|SonDamLa| (04-12-08)

Konu Seçenekleri