Konu Seçenekleri
Eski 18-08-08, 12:28 Çevrimdışı   #1

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.598
Teşekkür etti: 4.686
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95815
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ebru'dan demet'e yanit

KAZANDIĞIM PARA ASTRONOMİK DEĞİL‘

EBRU GÜNDEŞ, DEMET AKALIN’IN 'EBRU 3-5 SENE ÖNCEKİ KIYAFETLERİNİ GİYİYOR' SÖZLERİ KARŞISINDA ADETA ÖFKE KUSTU VE ’BEN O KADAR ÇOK PARA KAZANMIYORUM!..’ DEDİ

Bir süre önce sponsorları olduğunu ve adeta bedava yaşadığını söyleyen Demet Akalın, Gülşen’ i çok şık bulduğunu söyleyip takdir ettiğini belirtirken, 3-5 sene önceki kıyafetlerini giyen Ebru Gündeş’i ise eleştirmişti...

Demet, 'Ebru’ya mesela çok dikkat ediyorum. Çevir çevir aynı şeyleri giyiyor. 3-5 sene önce sezondan aldığı kıyafetleri değiştirip değiştirip giyiyor' demişti...

Bakın Gündeş’in Akalın’a yanıtı ne oldu; '5 sene önce giydiğim elbiseyi de giyiyorum zaman zaman ve giyeceğim de tabi ki. Ne demek yani her dakika her konsere farklı kıyafet giymek için Kral Faruk’un kızı olmam lazım ve böyle bir şey de yok yani. Kazandığımız paralar o zaman çok astronomik herhalde yani. Ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Benim kazandığım para o kadar astronomik değil. Şöyle söyleyeyim ben bu yıl yine vergide rekortmenler arasındayım bunun ne demek olduğunu zannederim bizi seyredenler anlayacaktır. Kazandığımızın yüzde kaçı gidiyor. Bunu biliyorlardır herhalde. Onlarda yol su elektrik olarak bize geri dönüyor. Demek ki ben hayırlı bir şeyler yapıyorum zaten.' Bakalım Ebru Gündeş ve Demet Akalın arasındaki bu polemik nasıl sürecek?

gecce

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:

Mesaja teşekkür eden:
Galiyev (18-08-08)
Eski 18-08-08, 14:09 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Demet Akalın, 40 yıl kendini kassa Ebru Gündeşe yetişemez, kalitesiz şey...

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 18-08-08, 15:07 Çevrimdışı   #3
Doçent
Genel Mesajlar: 2.635
Teşekkür etti: 3.193
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8645
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
'5 sene önce giydiğim elbiseyi de giyiyorum zaman zaman ve giyeceğim de tabi ki.]Ne demek yani her dakika her konsere farklı kıyafet giymek için Kral Faruk’un kızı olmam lazım'
Ne güzel demiş helal olsun

Konu Seçenekleri