Konu Seçenekleri
Eski 08-08-08, 13:25 Çevrimdışı   #1
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.515
Teşekkür etti: 1.813
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:23801
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Heyecanli Ece sÜkan kalbİnİ teoman'a kaptirdi

ECE SÜKAN KALBİNİ TEOMAN'A KAPTIRDI

Eski manken yeni modacı Ece Sükan gönlünü rockçı Teoman'a kaptırdı. Taze sevgililerin buluşma adresi Teoman'ın Cihangir'deki evi.
MASUM ÇOCUK TEOMAN
Teoman'ın aşk hızına yetişmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Sevgili listesi bir hayli kabarık olan ünlü rockçının ağına düşen son güzel ise podyumdaki başarısını modacılığa taşıyan Ece Sükan. Ama bu kez Teoman masum çocuk rolünde... İddialara göre; uzun zamandır Teo'nun peşinde koşan Ece Sükan, onunla daha yakın olabilmek için kendisine Cihangir'de kiralık bir ev arıyormuş.
ATEŞ BACAYI İYİCE SARDI
Saklambaç'ın haberine göre, geçtiğimiz hafta Bodrum'da arkadaş gruplarıyla tatil yapan ikiliyi, önceki gün de bir konser çıkışı ayrı ayrı görüntülemiştik. Yakalanmamak için büyük çaba sarf eden sevgililerin buluşma adresi Teoman'ın Cihangir'deki evi. Önceki gün Teo'nun misafiri olan Ece Sükan, sabahın erken saatlerinde evinin yolunu tutmuş.
H2

BüyüLe Beni

Eski 08-08-08, 13:37 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 932
Teşekkür etti: 333
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2429
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
aaaa yazık olmş eceye çok ayrıdır o kız çok kültürlü bir aileden gelr kendside okumştr fln çok da hoştur vah vah üzüldm

ja wohl!!!yüreğim yangın yeri biliyor musun? gözü arkada kalmak böyle bir şey galiba!

ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...

Eski 08-08-08, 13:40 Çevrimdışı   #3
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.982
Teşekkür etti: 707
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
severim teomanı ne güzel aşık olmuşlar

bende kaptirdim kalbimi ama sölemem

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....

Eski 08-08-08, 13:41 Çevrimdışı   #4
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.515
Teşekkür etti: 1.813
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:23801
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
vivace´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
severim teomanı ne güzel aşık olmuşlar

bende kaptirdim kalbimi ama sölemem
vivace pembe gözlükleri çıkar hayatım

BüyüLe Beni

Eski 08-08-08, 13:43 Çevrimdışı   #5
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.982
Teşekkür etti: 707
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
AяiηηA´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
vivace pembe gözlükleri çıkar hayatım

tamam

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....

Mesaja teşekkür eden:
AяiηηA (08-08-08)
Eski 08-08-08, 16:09 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.264
Teşekkür etti: 1.468
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10840
_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ne kalp varmış kadında maşallah dana kalbi gibi herkeze kaptırıyo bi bana kaptırmadı ayrımcılık var itiraz ediyorum

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"

Konu Seçenekleri