| |
| |
| Notices |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Edip Akbayram - Metrisin Önü Ben hep onyedi yaşındayım. Her ayak sesinde ürperirim. Demirkapının her açılışında, Göğsümün kafesine sığmaz yüreğim. Her türlüsünü tattım, acılarin ayrılıkların. Herşeye biraz alıştım. Bir seni beklerken kendimi yenemedim..... Şu metrisin önü,bir uzun alan. Birtek seni sevdim,gerisi yalan. Senin hasretindir, hücreme dolan. Birtek seni sevdim, gerisi yalan. Senin hasretindir, hücreme dolan. Birtek seni sevdim, gerisi yalan, Gerisi yalan... Hücremdeyim, hasretinle yanarım. Senin için hergün, hergün aglarım. Kanım hep içime akar kanarım. Beni anlamadın, ona yanarım. Kanım hep içime akar kanarım. Beni anlamadın, ona yanarım, Ona yanarım... |
|
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.250
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birtek seni sevdim,gerisi yalan.. cok sevdigim bir türküdür.. ellerine saglik.. ikinci resim muhtesem ötesi olmus ![]() Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YıLdız_GöZlÜm (16-10-08) |
| | #3 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.174
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:29428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emeğine sağlık ya işte buu konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.095
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:25059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en sevdiğim Türkülerden biridir... Ellerinize sağlık Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...! Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş.. Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır. Konu Lobo tarafından (16-10-08 Saat 01:17 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #5 |
![]()
Teşekkür etti: 4.686
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:95815 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ilk Önce, Eski Nickini Almana Cok Sevindim.. ![]() Sana Daha Cok Yaki$iyor Abla ![]() Sonrada Cali$malarin Yine Cok Güzeller, Her Zamankinden Daha Güzel.. Emegine Saglik Ablacim Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.526
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Göz Alıcı ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son Resimdeki Fontlar Çok Güzel Oturmuş (= Ellerine Sağlık Ablam |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 839
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:22062 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insanın içini yakar bu şarkı. Son iki resim hoşuma gitti. emeklerine sağlık (: Sadece Sevdim .. . |
|
| | #9 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.293
Forum Gücü: 479 Forum Puanı:202810 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ellerine sağlık ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 8.039
Forum Gücü: 233 Forum Puanı:97032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekürler arkadaslar |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |