Notices

Konu Seçenekleri
Eski 15-10-08, 21:46 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.039
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Edip Akbayram - Metrisin Önü

Ben hep onyedi yaşındayım.
Her ayak sesinde ürperirim.
Demirkapının her açılışında,
Göğsümün kafesine sığmaz yüreğim.
Her türlüsünü tattım, acılarin ayrılıkların.
Herşeye biraz alıştım.
Bir seni beklerken kendimi yenemedim.....

Şu metrisin önü,bir uzun alan.

Birtek seni sevdim,gerisi yalan.

Senin hasretindir, hücreme dolan.

Birtek seni sevdim, gerisi yalan.

Senin hasretindir, hücreme dolan.

Birtek seni sevdim, gerisi yalan,

Gerisi yalan...

Hücremdeyim, hasretinle yanarım.

Senin için hergün, hergün aglarım.

Kanım hep içime akar kanarım.

Beni anlamadın, ona yanarım.

Kanım hep içime akar kanarım.

Beni anlamadın, ona yanarım,

Ona yanarım...

Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
GamzeL.im (16-10-08), GuZeLBeLa (16-10-08), interlude (16-10-08), Lobo (16-10-08), selucreh (16-10-08), Sessiz Senfoni (16-10-08), Tweety (16-10-08), _canözüm_ (16-10-08)
Eski 16-10-08, 00:47 Çevrimiçi   #2
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.816
Teşekkür etti: 3.250
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Birtek seni sevdim,gerisi yalan..

cok sevdigim bir türküdür..
ellerine saglik..
ikinci resim muhtesem ötesi olmus

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Mesaja teşekkür eden:
YıLdız_GöZlÜm (16-10-08)
Eski 16-10-08, 00:48 Çevrimdışı   #3
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.353
Teşekkür etti: 5.174
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:29428
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
emeğine sağlık ya işte buu

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Mesaja teşekkür eden:
YıLdız_GöZlÜm (16-10-08)
Eski 16-10-08, 00:49 Çevrimdışı   #4
Profesör

Lobo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.543
Teşekkür etti: 1.095
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:25059
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
en sevdiğim Türkülerden biridir...

Ellerinize sağlık

Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...!

Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş..

Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır.

Konu Lobo tarafından (16-10-08 Saat 01:17 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
YıLdız_GöZlÜm (16-10-08)
Eski 16-10-08, 00:51 Çevrimdışı   #5

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.598
Teşekkür etti: 4.686
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95815
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ilk Önce, Eski Nickini Almana Cok Sevindim..
Sana Daha Cok Yaki$iyor Abla
Sonrada Cali$malarin Yine Cok Güzeller, Her Zamankinden Daha Güzel..
Emegine Saglik Ablacim

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
YıLdız_GöZlÜm (16-10-08)
Eski 16-10-08, 00:51 Çevrimdışı   #6

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.680
Teşekkür etti: 4.526
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48316
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Göz Alıcı

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden:
YıLdız_GöZlÜm (16-10-08)
Eski 16-10-08, 00:53 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Son Resimdeki Fontlar Çok Güzel Oturmuş (=

Ellerine Sağlık Ablam
Mesaja teşekkür eden:
YıLdız_GöZlÜm (16-10-08)
Eski 16-10-08, 09:28 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

eksik.bir.sey. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.614
Teşekkür etti: 839
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:22062
eksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
insanın içini yakar bu şarkı.
Son iki resim hoşuma gitti.
emeklerine sağlık (:

Sadece Sevdim
..
.
Mesaja teşekkür eden:
YıLdız_GöZlÜm (16-10-08)
Eski 16-10-08, 11:58 Çevrimiçi   #9
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.695
Teşekkür etti: 16.293
RepForum Gücü: 479
Forum Puanı:202810
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ellerine sağlık

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
YıLdız_GöZlÜm (16-10-08)
Eski 16-10-08, 19:58 Çevrimdışı   #10
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.039
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tesekürler arkadaslar

Konu Seçenekleri