| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan ![]() |
en ilginç anınız hangisiydi? anlatalım dinleyelim bakalım neler çıkacak? |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:5 ![]() |
walla benimkiler anlat anlat bitmez ama en ilginci yaptığım kazalardan biri münübüsün bana çarptığı an ve o kaza nedeniyle 2 kez ameliyat oluşum ayrıntısı çok uzun onun için yazmama gerek yok sanırım
cesaret teklif etmek gülünç bir uğraştır . |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çokk geçmiş olsun üzüldüm şimdi ii misin peki? öyle gurur duydum ki beni böyle büyük sevebildim diye...bana rağmen! |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:5 ![]() |
şimdi iyiyim bu anım çok öncedendi teşekkürler
cesaret teklif etmek gülünç bir uğraştır . |
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
Bisikletle Duran Tıra Çarpmam heralde tır şöförü kovalamıştı
|
|
| | #6 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aileyi temsilen tanımadığım insanlara ait bir düğüne katılmak mecburiyetindeydim ve bana söylenen yere gittim düğüne katıldım sonradan yanlış düğüne gittiğim ortaya çıkmıştı takı haybeye gitti |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:158 ![]() ![]() |
süperdi ya peki ne takmıştın düğünde |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aylardan?????kış evet aylardan kış ![]() 2 arkadaş ateş yakıp kapının onunde ısınıyoruz bı yarım saat falan ısındık bu arada top falan da oynuyoruz bı tane yaşlı teyze belirdi gecenin karanlığında elın de siyah bir poşet yavaş yavaş yanımıza yaklaştı ateşin önünde duruyoruz kadın bize baktı sonra ateşe baktı elindeki poşetı ateşe atıp yavaş yavaş gitmeye başladı biz arkadaşımızla güldük biraz sonra ısınmaya devam ediyoruz ateşe bi baktım bide ne göreyim poşetin içindeki ler deo şişeleri ben hemen panik yaptım patlıcak dıe arkadaşım ilk önce farkına aramadı ben bağırıyorum lan içinde deo şişeleri var diye adam oralı bile olmuyo neyse zor bela adam anladı ateşin içinden şişeleri almaya çalışıyorum gelmiyo deli olcam patlıcak şimdi küçük taşalar falan atıyoruz arkadaşımla bi ara çocuk yanımdan kayboldu ateş biraz daha büyümeye başladı bi ara ateşde bi karanlık belirdi bu gerizekalı arkadaşım kaldırım taşını deo ların üstüne attı ve bi anda bi patlama oldu ben tabıkı can havlı ıle elimi suratıma attım şişeler patladı tabı benım halım malum saclarım falan parmaklarımın arasından kaşlarım falan hep yanmış ![]() ![]() bi beş dakika geçti suratımı falan yıkadım apartmanın içine girdik dengesiz arkadaşım gülüyo tabı ben farkında değilim suratımda kıl namına bişey kalmamiş hepsi tomurcuk haline gelmiş halen gülüyo gerizekalı çok sinirlendim tabiki bu aptal çocuk arkasını döndü o zaman cat montlar yeni çıkmış mıllete hava atıyo abımız yenı almıs ya montu ama patlama sırasında arkasını donmus bu arkadaş kafasının arkasındaki saçları ve montun arkası komple yanmış ![]() bu sefer ben tabi gülmekten ölüyorum bu arkadaş tutuştu tabı ben eve nasıl gıderım dıye![]() montunu çöpe attık gıttık saclarıda sıfıra vurdurduk da bırascık duzelttik işi![]() ![]() işte böyle bi güzelmi kötümü anı artık siz verin cevabi ![]() |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:1188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok güzeldi yaffff ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bende bi anımı anlatayım bari: ankaralı olanlar bilirler hani yesil otobüler var cift katlı yine her sabah oldugu gibi okula gidcez arkadaslarla kısın ocagın ortasında birgğün herneyse her taraf kar tabi ayagımda kösele var otobüs geldi bindik üst kata cıktıkbi baktım hafiften bi tümsek var üst katta ayagımı attım ayagım kaymaya basladı hemen otobüsün koltuklatına tutundum tabi nafile hala kayıyo ayaklarım adeta pati cekiyorum otobüsde ulan artık yoruldum ya düsecem yada öle okula kadar gidecem kendimi yere bi bıraktım herkes bana bakio otobüs tıklım tıklım dolu arka tarafta bizim sınıf üyeleri var kahkahayı bi bastılar ben orda zaten bittim bence cok kötüydü... bi hikayemde söle gelisio ama bu kısa okuldayız yine bizim okulda igde agacları var banklara oturduk sohbet edioz. kendi kendime dedim lan su igdeyle bi vole cekeyim dedim hay demez olaydım igdeyi havaya attım tam voleyi cekecem ayagım kaydı yere kapaklandık direk olarak.bi baktım kimse görmemis millet derse girmis bile kosa kosa bizde derse girdik tabi...... heheheheheh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cok gülüyorum simdi o anları düsündükce...... |
|
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tam olmasada Benzer bir konu vardı... ben kendiminkini orada yazmıştım ![]() Eklendi: bir tane anımıda buraya yazayım şinciiiik aklıma geldi ![]() akşam msn de 4-5 kişiye laf yetiştiriyorum... çok samimi bir arkadaşımlada mikrofonda konuşuyorum..(onda mikrofon yok-ben konuşuyorum o yazıyor) ertesi gün için plan yapıyoruz.. kendimi öyle kaptırmışımki, herkese bişeyler yazıyorum bir yandanda konuşuyorum... aradan birkaç dakika geçti.. farkettimki mikrofonla konuştuğum arkadaşa hem yazıyorum hem konuşuyorum ![]() şöyleki : ben : "tamam abi yarın görüşürüz o halde" (tırnak içindekileri konuşarak söylüyorum) ben : tamam abi yaa yarın görüşürüz o : peki saat kaç gibi uygun olursun. ben : "öğlene kadar ders var işte 1 de felan görüşelim" ben : öğleden sonra dersim yok.. ben : "ararım ben seni" ben : tamam ben seni ararım hallederiz o : abi senin amacın ne yaa o : televole izler gibi..herşeyi altyazı geçiyorsun.. ben : "hakkatten lan ben neden yazıyorumki sana" o : ulan kendimi gerizekalı gibi hissettim biranda..kendimden şüphelendim.. ben : "zuuauahahahahuzuuzuaua" iğrenmiştim kendimden..(en ilginç anım olmasada.. gülünesi bir durumdur...) "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() Konu XaNDeR tarafından (28-04-06 Saat 14:22 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Son Mesajimdan sonra cevap gelmedigi icin mesaja eklendi..... |
|
| | #11 | |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 153
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni... | |
|
| | #12 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya belki çok komik değil fakat kantinde rezil olmuştuk... arkadaşlarla çay içelim dedik.kantindeki çocuğa içimizden biri sipariş veriyor.diğeri telefonda konuşuyor.derken çocuk ne içiyorsunuz diye sordu. yanımdaki ark. karadut dedi.çocuk hazırlamaya başlarken telefondaki arkadaş telefonda konuştuğu kişiye bağır dedi. siparişi veren arkadaş kendine söylüyor sanıp 2 kez karaduuuuutttt diye bağırdı tabi kantin bize bakıyor bizimkiler halen farkında değil.kantinci çocuk iyi misiniz dedi.küüüt kaldık.o zaman çaktık tabi durumu yıkılyorduk artık gülmekten... Code:
|
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en ilginç anım derken ben en çok güldüğüm anımı yazayım birgün arkadaşın evindeyim, birde arkadaşımın amcaoğlu'su var saat gece 2 civarı, teybe ibrahim sadrinin bir kasetini koyduk o anda da sevda sokağı isimli şiir çalıyor biz diyoruz ki arkadaşla birlikte, sevda sokağı sokağın adı arkadaşın amcaoğlu'su diyor ki hayır, o sokakta sevda diye bir kız var sevdanın oturduğu sokak demek istiyor Biz neyse bir şekilde sıkıştırdık ve tam bizim dediğimize geldi derken bize öyle bir savunma yaptıki hani deriz ya film icabı olmuştur diye bize demesin mi -şiir icabı oturuyordur işte diye biz o söze saatlerce gülmüştük ve hala hatırladığımda yüzümde bir tebessüm oluşmakta YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimsenin başına gelmesin gökten başıma armut düştü ve üstünde arılar vardı şanslıyım ki arılar sokmadı beni.. Bİr keresinde köyde davet vardı annemin sırtında bir balarısı vardı.Gözümü soktu ve 1 gün sonra gözümü açamadım sadece ufak bir aralık vardı.Vadaa ya benzedim. burdakini ben sayın ve domatesin rengi kadar büyüktü tabi rezil olmadım sadce göstewriş
|
|
| | #15 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anım yok yaw benim |
|
| | #16 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 70
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:259 ![]() ![]() ![]() ![]() |
aklıma ilk gelen ilginç sayılan hikayem gecen hafta sonu beyazıtta nezih sessiz sakin bi ortamda nargiledeyiz 4 arkadaş,2 masa ilerde biri nargileyi devirdi bizimkiler başladı gülmeye içmesini bilmiyosun ne diye alırsın eline gibisinden sözler duyuldu bizim gruptan,aradan 20 dk. falan geçti başka biri daha devirdi nargileyi bu sefer bizim grup olaydan kendilerine malzeme çıkarırken bize yakın oturanlarda esprileri duyup gülüyolardı.Muhabbetin sonlarına gelmiştik kalksakmı falan diye konuşurken o arada bi arbede bi kargaşa derken bizim nargilede yerle bir oldu cafede millet kahkahalarla gülmeye başlamıştı hemen terkettik orayı |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |