| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Ben özeL üyelikler oLmadan AvatarLarı Serbest bırakırdım GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pardon AvatarLar Degil imzaLarı Serbest bırakırdım GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:227 ![]() ![]() ![]() | ilkler bölümü ve ilkler team kurardim...görevleri film prog vb. türkce forumlarda ilk olarak sunmak olurdu.. !Lord I got to keep on moving Lord I got to get on down Lord I’ve got to keep on moving Where I can’t be found, Lord they coming after me! &!Bob Marley!& ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.443
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:23828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaten moddum en son sinirlenip bi konunun 3 sayfasını sildiğimi hatılıom sonra güzelcene bi özel üye oldum ![]() yine olsa yine yaparım بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| | #5 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eger Admin olsaydım En cok Mesaj yazan üyeye ayda secim yapmak üzere 100 kontor alırdım GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #7 | |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 74
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |