Konu Seçenekleri
Eski 12-07-07, 13:53 Çevrimdışı   #1
Asistan
Figüranlar

legolas47 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 197
Teşekkür etti: 13
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:515
legolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyor
eğitim gönüllüleri

arkadaşlar herkesin bildiği gibi bir cok bölgemizde eğitim olanakları yeteri kadar verilmiyor..gerek teknolojik bakımdan gerekse rehberlik acısından bakıldıgında gerektiği kadar imkanın olmadıgını görmekteyiz..

Bu grubu kurmamdaki amac sizlerin bu konudaki düşüncelerinizi tasarılarınızı yani neler yapılabileceği hakkında görüşlerinizi almaktır...

duanla doğmadımki bedduanla öleyim..
Mesaja teşekkür eden:
rockergrudge (17-07-07)
Eski 14-07-07, 19:41 Çevrimdışı   #2
Asistan
Figüranlar

legolas47 - ait Avatar
legolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyorlegolas47 ara sıra gören oluyor
hadi arkadaslar ya destek bekliyorum ama nedense kimse bu konuyLa iLgiLi değil sanırımm ne yapaLım sağLık OlSUN...:(

Eski 15-07-07, 21:37 Çevrimdışı   #3
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.272
Teşekkür etti: 2.117
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:4494
гєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biri
düşüncen gayet güzel bir eğitimci olarak seni destekliyorum ancak grup kurmak için yeterli gereklilikleri saglamak gerekir diye sanıyorum.
Eski 15-07-07, 21:39 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

Melih_m - ait Avatar
Genel Mesajlar: 615
Teşekkür etti: 399
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1152
Melih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuşMelih_m üç beş tanıdığı olmuş
ben de katılıyorum resshota

Hayat bir yolculuktur ,
Varış yeri değil...

Mesaja teşekkür eden:
гєรรђ๏t (17-07-07)
Eski 16-07-07, 11:16 Çevrimdışı   #5
Asistan
Figüranlar

legolas47 - ait Avatar
arkadaslar yeterli gereklilikler neler bana yardımcı olur musunuz...ne gibi düzenlemeler yapmalıyım grup olusturabilmek için ...tecrubelerinizden faydalanmak isterim...

Eski 16-07-07, 21:20 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.074
Teşekkür etti: 15.476
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185346
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
LeThE´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Su andan itibaren Kayıtlı ve özel üyelerin Gruba başvuru bölümünde konu açma ve mesaj yazma yetkisi var. Başvuruları artik değerlendirmeye başlıyoruz.
Ayrıca sürekli sorulan bir sorunun da cevabini yazmak istiyorum. Grup kurma başvurusu için özel üye olmanız şart değil.
Grup kurulduktan sonra liderlik secimi yapilmak zorunda ve liderlik secimi için özel üye durumunda olmanız şart.(Aday olmak istiyorsaniz)
Yani özel üye değilken grup oluşturabilirsiniz ancak mutlaka en az 1 özel üye
grubunuza dâhil olup lider olmadıkça grup aktif hale gelmeyecektir
Saygılarımla
Alıntı:
LeThE´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Son Zamanlarda birçok grup başvurusunu ret etmek zorunda kaldığımızdan bu konuda açıklama yapma gereği duyduk.
Lütfen bir grup için başvuruda bulunurken faaliyet alanı belirleyin. Söz edilen faaliyet alanı başvuru anında herhangi bir grup tarafından kullanılmaması tercih edilir.

Örneğin Eğitim, Her Telden, Bilgisayar Internet, Cep telefonu, Oyun program ve Film paylaşım bölümlerimizde henüz bir grup yoktur. Bunlar dışındaki müracaatlarda bu sebeple onaylanmayacaktır. Başvurunuz yönetim tarafından onaylanırsa “grup başvuruları” bölümünde yayınlanacak ve yeterince rağbet oluştuğunda kanaat getirilirse grup açılacaktır.

Konuyu açan kişi Grup kurucusu olarak değerlendirilip geçici Lider olarak atanacaktır.

Saygılarımla
Ayrıca en az beş üyede gruba üye olacağını belirtecek Yönetimin onayı beklenecek saygılar

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
delkray (17-07-07)
Eski 16-07-07, 21:26 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.074
Teşekkür etti: 15.476
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185346
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Özel Üye Olmak İçin Gerekenler
http://www.zamansiz.com/nasil-ozel-u...ur-t21878.html
Özel Üye başvurusu İçin
http://www.zamansiz.com/ozel-uye-mur...umu-t2885.html

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 16-07-07, 23:14 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 1.535
Teşekkür etti: 1.630
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6647
karahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Öğretmen adayı olarak bu fikir hoşuma gitti kurularsa güzel olabilir,destekliyorum.
Mesaja teşekkür eden:
гєรรђ๏t (17-07-07)
Eski 17-07-07, 01:14 Çevrimdışı   #9
Asistan
Figüranlar

legolas47 - ait Avatar
neden olmasın.!!!!

Alıntı:
legolas47´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar herkesin bildiği gibi bir cok bölgemizde eğitim olanakları yeteri kadar verilmiyor..gerek teknolojik bakımdan gerekse rehberlik acısından bakıldıgında gerektiği kadar imkanın olmadıgını görmekteyiz..

Bu grubu kurmamdaki amac sizlerin bu konudaki düşüncelerinizi tasarılarınızı yani neler yapılabileceği hakkında görüşlerinizi almaktır...
arkadaşLar düşündümde grubun amacını biraz daha genişletebiliriz sanırım...
öğretmen ve öğretmen adaylarının da destegi ile KPSS HAKKINDA da bilgi alısverişi yapabilir soru ve yorum ekleyebilriz...

ilginiz için şimdiden tşkler...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
гєรรђ๏t (17-07-07), karahindiba (17-07-07)
Eski 17-07-07, 12:43 Çevrimdışı   #10
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.272
Teşekkür etti: 2.117
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:4494
гєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biri
vallahi ben bilmiyorum yeterliliklerin neler oldugunu ancak sonuna kadar tam destek üstüme düşeni yaparım bü ülkede ne yazıkki eğitime muhtaç o kadar cok insan varki bu gorev hepimizin.
Mesaja teşekkür eden:
karahindiba (17-07-07)
Eski 17-07-07, 12:49 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 1.535
Teşekkür etti: 1.630
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6647
karahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ya aslında güzel paylaşımlar olur o zaman ilgilenebilecek insanlara duyuralım kişi çoğunluğu sağlanır.
ben bu sene KPSSye hazırlanıyorum hattaaz kaldı bitirmeye
Eski 17-07-07, 16:56 Çevrimdışı   #12
Öğrenci

rockergrudge - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:5
rockergrudge Herkese mesafeli
çok güzel bir düşünce
Eski 17-07-07, 19:02 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Eğer böyle bi grup kurulacaksa nasıl bir misyon taşıyacak?
Üyelerinin ne tür yetilerinin olması gerekecek ?
Bu tip işler internette ne gibi faydası olacak.Hitap edeceğimiz kesim internet nedir onu bile bilmiyor olacak.

Yani böyle bir grup internette çok aktif olamaz diye düşünüyorum.En fazla haberleşilir kırtasiye,giyim gibi konularda ortaklaşa hareket edilir.
Dipnot:Öğretmenlik okuyan arkadaşlar üniversitelerin böyle bölümleri olması lazım.En azından Selçuk Üniversitesi'nde var onu biliyorum.
Eski 17-07-07, 19:55 Çevrimdışı   #14
Öğrenci

durumsuz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19
Teşekkür etti: 7
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
durumsuz Herkese mesafeli
Sevgili legolas 47,duyurun çok güzel ve gerçekten önemli bir konu!Ben konyanın az gelişmiş bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum,okula gelip göreve başlayana kadar durumun böyle olduğundan haberdar değildim.durum :devlet ilköğretim okullarına en ufak bir yardım yapmıyor,okul kendi başının çaresine baksın diyor,aynı zamanda para toplamakta yasak gibi açıklamaarda bulunuyor!kendi cebimizden para toplayıp okulu boyatıp,hizmetli tuttuğumuzu biliyorum eğer böyle bir grup kurulursa elimden ne gelirse yapmaya hazırım.üniversiteler hastnelerden okullara yardım toplanabilir(masa,sandalye,bilgisayar,dolap gibi hastaneler süreklieşyalarını değiştiren kurumlar eskiler değerlendirilebilir)
Eski 17-07-07, 20:12 Çevrimdışı   #15
Asistan
Figüranlar

legolas47 - ait Avatar
....

Alıntı:
Pitekantropus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eğer böyle bi grup kurulacaksa nasıl bir misyon taşıyacak?
Üyelerinin ne tür yetilerinin olması gerekecek ?
Bu tip işler internette ne gibi faydası olacak.Hitap edeceğimiz kesim internet nedir onu bile bilmiyor olacak.

Yani böyle bir grup internette çok aktif olamaz diye düşünüyorum.En fazla haberleşilir kırtasiye,giyim gibi konularda ortaklaşa hareket edilir.
Dipnot:Öğretmenlik okuyan arkadaşlar üniversitelerin böyle bölümleri olması lazım.En azından Selçuk Üniversitesi'nde var onu biliyorum.
değerli dostum bu grupta üyelerin en ufak katkısı bile baskası için cok büyük bir yarar getirebilir.. senin buraya ekleyecegin bir kpss sorusu bile bizim için önemli...internette aktif olmaz demissin bence en aktif olabilecegi yer paylasımın hat safhada olabileceği internet ortamıdır..senin bize verecegin herhangi bir fikir bize yol gösterebilir ... ilgilendiğin için tşk ederim...

Eski 17-07-07, 20:16 Çevrimdışı   #16
Asistan
Figüranlar

legolas47 - ait Avatar
değerli meslektasım...

Alıntı:
durumsuz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili legolas 47,duyurun çok güzel ve gerçekten önemli bir konu!Ben konyanın az gelişmiş bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum,okula gelip göreve başlayana kadar durumun böyle olduğundan haberdar değildim.durum :devlet ilköğretim okullarına en ufak bir yardım yapmıyor,okul kendi başının çaresine baksın diyor,aynı zamanda para toplamakta yasak gibi açıklamaarda bulunuyor!kendi cebimizden para toplayıp okulu boyatıp,hizmetli tuttuğumuzu biliyorum eğer böyle bir grup kurulursa elimden ne gelirse yapmaya hazırım.üniversiteler hastnelerden okullara yardım toplanabilir(masa,sandalye,bilgisayar,dolap gibi hastaneler süreklieşyalarını değiştiren kurumlar eskiler değerlendirilebilir)
sana %100 katılıyorum maalesef bende buna benzer durumlar yaşıyorum..bu eğitime ve öğretmene gösterilen değeri gösteriyor...belirttiğin gibi devlet bizim için gerekeni yapmıyor o zaman bu meslege gönül verenler olarak bizler elimizden geleni yapalım..ilgin için tşk ederim..

Konu Seçenekleri