| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Figüranlar ![]() | eğitim gönüllüleri
arkadaşlar herkesin bildiği gibi bir cok bölgemizde eğitim olanakları yeteri kadar verilmiyor..gerek teknolojik bakımdan gerekse rehberlik acısından bakıldıgında gerektiği kadar imkanın olmadıgını görmekteyiz.. Bu grubu kurmamdaki amac sizlerin bu konudaki düşüncelerinizi tasarılarınızı yani neler yapılabileceği hakkında görüşlerinizi almaktır... ![]() duanla doğmadımki bedduanla öleyim.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | rockergrudge (17-07-07) |
| | #2 |
| Asistan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 13
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:515 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi arkadaslar ya destek bekliyorum ama nedense kimse bu konuyLa iLgiLi değil sanırımm ne yapaLım sağLık OlSUN...:(
![]() duanla doğmadımki bedduanla öleyim.. |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.117
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:4494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
düşüncen gayet güzel bir eğitimci olarak seni destekliyorum ancak grup kurmak için yeterli gereklilikleri saglamak gerekir diye sanıyorum.
|
|
| | #5 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:515 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar yeterli gereklilikler neler bana yardımcı olur musunuz...ne gibi düzenlemeler yapmalıyım grup olusturabilmek için ...tecrubelerinizden faydalanmak isterim...
![]() duanla doğmadımki bedduanla öleyim.. |
|
| | #6 | ||
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.476
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185346 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum | ||
|
| Mesaja teşekkür eden: | delkray (17-07-07) |
| | #7 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.476
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185346 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Özel Üye Olmak İçin Gerekenler http://www.zamansiz.com/nasil-ozel-u...ur-t21878.html Özel Üye başvurusu İçin http://www.zamansiz.com/ozel-uye-mur...umu-t2885.html ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #9 | |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:515 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden olmasın.!!!! Alıntı:
öğretmen ve öğretmen adaylarının da destegi ile KPSS HAKKINDA da bilgi alısverişi yapabilir soru ve yorum ekleyebilriz... ilginiz için şimdiden tşkler... ![]() duanla doğmadımki bedduanla öleyim.. | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | гєรรђ๏t (17-07-07), karahindiba (17-07-07) |
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.117
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:4494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vallahi ben bilmiyorum yeterliliklerin neler oldugunu ancak sonuna kadar tam destek üstüme düşeni yaparım bü ülkede ne yazıkki eğitime muhtaç o kadar cok insan varki bu gorev hepimizin.
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | karahindiba (17-07-07) |
| | #11 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.630
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya aslında güzel paylaşımlar olur o zaman ilgilenebilecek insanlara duyuralım kişi çoğunluğu sağlanır. ben bu sene KPSSye hazırlanıyorum hatta az kaldı bitirmeye |
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
çok güzel bir düşünce
|
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer böyle bi grup kurulacaksa nasıl bir misyon taşıyacak? Üyelerinin ne tür yetilerinin olması gerekecek ? Bu tip işler internette ne gibi faydası olacak.Hitap edeceğimiz kesim internet nedir onu bile bilmiyor olacak. Yani böyle bir grup internette çok aktif olamaz diye düşünüyorum.En fazla haberleşilir kırtasiye,giyim gibi konularda ortaklaşa hareket edilir. Dipnot:Öğretmenlik okuyan arkadaşlar üniversitelerin böyle bölümleri olması lazım.En azından Selçuk Üniversitesi'nde var onu biliyorum. |
|
| | #14 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 7
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Sevgili legolas 47,duyurun çok güzel ve gerçekten önemli bir konu!Ben konyanın az gelişmiş bir ilçesinde öğretmenlik yapıyorum,okula gelip göreve başlayana kadar durumun böyle olduğundan haberdar değildim.durum :devlet ilköğretim okullarına en ufak bir yardım yapmıyor,okul kendi başının çaresine baksın diyor,aynı zamanda para toplamakta yasak gibi açıklamaarda bulunuyor!kendi cebimizden para toplayıp okulu boyatıp,hizmetli tuttuğumuzu biliyorum eğer böyle bir grup kurulursa elimden ne gelirse yapmaya hazırım.üniversiteler hastnelerden okullara yardım toplanabilir(masa,sandalye,bilgisayar,dolap gibi hastaneler süreklieşyalarını değiştiren kurumlar eskiler değerlendirilebilir)
|
|
| | #15 | |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:515 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | .... Alıntı:
![]() duanla doğmadımki bedduanla öleyim.. | |
|
| | #16 | |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:515 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | değerli meslektasım... Alıntı:
![]() duanla doğmadımki bedduanla öleyim.. | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |