| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Eğitimciler Grup Adı:Eğitimciler Faaliyet alanı:Eğitim Amacı:Arkadaşlar hepinize saygılarımı sunuyorum. Bilindiği gibi eğitim ve öğretim yaşamımızın değişmez iki parçasıdır. Özellikle eğitim bizim geleceğimizden çok mensubu olduğumuz toplumun gelişimi için son derece önemlidir. İşte bu sebepten ötürü forumumuzun saygınlığına ve düzeyine yakışır ve eğitim alanının grup ihtiyacını da karşılamak üzere Eğitimciler adı altında bir grubun kurulmasını öneriyorum. Geleceğimize katkı sağlamak ve forumumuzun seviyesini diğerlerinden üstün kılarak, tarafsız ve propagandasız bir eğitimci anlayışı güderek bu bölümümüze sahip çıkılması için bu grubu öneriyorum. Saygılarımla. |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 4.899
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:93837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu konuda düşünceleri olanlar varsa alalım neler söyleyecekler.. |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Marcus T.CICERO (01-04-08), Smyrna (31-03-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne eğitimi vereceksiniz ki?
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne egitimi verilcek Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
| | #5 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Grup Eğitim, öğretim vermese de, öğretmen ve eğitim destekçilerinden oluşan bir grup özellikle birbirlerine, eğitim konusunda ihtiyacı olanlara ve tüm foruma katkı sağlayabilir. |
| Mesaja teşekkür eden: | Marcus T.CICERO (01-04-08) |
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar zaten şu anda eğitim adında bir bölümümüz var herkes kendi çapında verimli katkılarda bulunuyor ancak işin düzene sokulması ve verimin artırılması için bölüme bir grup gerekli bu sebeple grubun başvurusunu yaptım. |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (01-04-08) |
| | #7 |
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel o zaman Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
| | #8 |
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tarafsız bir bakış açısıyla, forumun kalitesini yükseltecek ve herkesin ihtiyacı olan eğitim yönünde üyelerimize destek çıkacak olan bu projenin gerçekleşmesini dilerim. tabii herhangi bir zümrenin tahakkümü altında olmadan, ideolojilerden bağımsız.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
| | #9 |
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğitimciler derken meslek babındamı egitimciler GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #10 |
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi oLur .. Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 957
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaaman babamla annemide üye yapayım ben |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ℓєαяѕιση (02-07-08), Marcus T.CICERO (01-04-08) |
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (05-04-08) |
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok iyi dusunulmus , tesekkur ederim size.. Herkesin ihtiyaci olan bir bolum egitim bolumu .. yararli isler yapilabilir.. Basvurunuz onaylanirsa ben de elimden geleni yaparim (: |
| Mesaja teşekkür eden: | Marcus T.CICERO (05-04-08) |
| | #14 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Grubun açılabilmesi için gerek şartlardan birisi de, yeterli sayıda gruba başvurunun olması. Umuyorum bu gerçekleşir , umuyorum bu grup yapmak istediklerini hedeflediklerini yapabilir. |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Marcus T.CICERO (06-04-08), YaGMuR_CiNi (06-04-08) |
| | #15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 4.899
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:93837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Potansiyel isteklerinizi yeni grup başvurularında, veya kurulmuş olan gruplarda devam ettirebilirsiniz. Bu grup üzerine yorumlar kapatıldı.Kilit. |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |