| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | eğitimde son nokta
diyarbakırda kahvelerin yerine artık ingilizce kurslarına gidliyor....buyrun...
| |||
| ||||
| Mesaja teşekkür eden: | _pericik_ (23-12-06) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet badi bana msnden yollamıştın böyle bir uygulama çok çok güzel en azından kahve kültürünü bitirmiş!! şarkı bölümü ve dans apayrı güzel ![]() teşekkürler,eline sağlık |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 551
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bnm anlamadığım tavuklarla ingilizce konuşmalarının amacııı ne? pratik yapmak olabilir mi? |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.478
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5999 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu eğitimle,bu azimle,bu güzelliklerle biz neden hala aya çıkmadık anlayamıyorum.bi yerde yanlışlık yapıyoruz amaaaa.. |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 551
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında o değilde forumda fazla dikkat çekmemesi üzdü beni aslıdna ama sorun deil...hakikaten bu azmi görmelerini isterdim sadece Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #6 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya koptum ya ne harika bişi çok şirinler hele dans bölümü come on chicks haha ama ingilizce niye ki ille de bişi olcaksa kitap okumak en iisi bence ne lazım onlara ingilizce tavuklar için kullanırlar işte [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
|
| | #7 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 881
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya şarkı söylerken kendinden geçiyo amcamlar helal valla ne diyeyim
Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |