Konu Seçenekleri
Eski 07-04-08, 17:25 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Ekonomi Bölümü

Forumdaki arkadaşlarımızı ekonomik açıdan düzgün, tarafsız ve bilimsel açıdan bilgilendirmek amacıyla, eğitim bölümünün bir alt kolu ya da ayrı bir kolu olarak ekonomi bölümünün açılmasını öneriyorum.

Bu sayede arkadaşlarımız meydandaki propaganda ve taraflı bilgilerden uzak bir şekilde ekonomiyi ve hergün TV'de geçen ekonomik terimlerin ne olduğunu daha iyi kavrayabilir, günlük yaşamımızda her geçen gün daha da önemli olan ekonomi hakkında daha düzgün yorum yapabilir.
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Dharma (07-04-08), maviduss (08-04-08), YaGMuR_CiNi (08-04-08)
Eski 09-04-08, 11:11 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Şidaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 589
Teşekkür etti: 201
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:7818
Şidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmış
evet olabilir, hatta çok iyi olur..

Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken,
Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!!

Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem.
Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem!

Mesaja teşekkür eden:
Marcus T.CICERO (09-04-08)
Eski 09-04-08, 16:26 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Arkadaşlar bana gelen bilgiye göre bölümün açılması için yeterli paylaşım yapmak gerekli olduğundan şu anda:

Eğitim böümü, forum dershanesi kısmındaki, özel uzmanlıklar başlığına Ekonomi -... şeklinde başlıklı konular açmaktayım.

İlgilenen arkadaşlarım aynı şekilde ekonomi ile ilgili bilimsel paylaşımlı başlıklar açarak bölümün açılmasına katkı sağlayabilirler.

İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
J.Mengele (09-04-08), Smyrna (09-04-08)

Konu Seçenekleri