Konu Seçenekleri
Eski 08-03-08, 14:57 Çevrimdışı   #1

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.230
Teşekkür etti: 3.529
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85503
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ekran kartımdan duman çıktı ve bilgisayar çalışmıyor?

Soru :

Bir bilgisayarım var. Bilgisayar açılısta xp logosunu geçiyor ve sonra siyah ekran çıkıyor kalıyor.. Sorunumun çözümünü çözünürlüğü düşürmekle bulacağımı sanıyordum.Yaptım yine aynı ekran kartı driverini güvenli kipte kaldırdım. Normal açtım açıldı. Driveri tekrar yükledim yine aynı sorun sonra o driveri kaldırdım ekran kartının driverini netten güncel olarak indirdim. Yine yükledim yine aynı neyse ekran kartını söktüm yerine taktım ekran kartı hatası veriyor goruntu gelmiyor tekrar söktüm bidaha oturtmaya calıstım yine aynı hep hata veriyor görüntü yok en son bir kez daha denedim ve ekran kartından duman çıktı. Şu anda hiç tepki vermiyor. Neden boyle bir durum oldu… Sorun ekran kartındamı acaba??

Cevap:

Büyük bir olasılıkla ekran kartınızın yandığını düşünüyorum. Eğer ekran kartınızda fan vardı ve dönmesini engelleyen bir durum oluştuysa yüksek ısı nedeniyle yanması muhtemel. Ekran karınızı yuvasından çıkartıp fanını kontrol edip tekrar takın sorun düzelmezse yeni bir ekran kartı alma yolu görünüyor..

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum.
Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Şafak : Şafağı boşver şimdi,
çok gün var daha
Eski 08-03-08, 14:59 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.562
Teşekkür etti: 730
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:8031
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
beyaz bı duman cıkıyo ve ekran kartı yanıyo

-_Zeytinli Rock Festivali_- ndeyim yokum bi süre!!
Eski 08-03-08, 17:25 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 657
Teşekkür etti: 165
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1681
BURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyor
sen o bilgisayari yak odesin
Eski 26-06-08, 18:03 Çevrimiçi   #4
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 898
Teşekkür etti: 1.341
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2125
HANNİBAL çevresinde seviliyorHANNİBAL çevresinde seviliyorHANNİBAL çevresinde seviliyorHANNİBAL çevresinde seviliyorHANNİBAL çevresinde seviliyorHANNİBAL çevresinde seviliyorHANNİBAL çevresinde seviliyorHANNİBAL çevresinde seviliyorHANNİBAL çevresinde seviliyorHANNİBAL çevresinde seviliyorHANNİBAL çevresinde seviliyor
ateş olmayan yerden duman çıkmaz

23 Haziran 2009 tarihine kadar foruma girmeyeceğim...
yazılanlara cevap veremeyeceğim normal olarak....
özel üyeliğimi alabilirsiniz hiç sorun değil....
herkese esenlikler dilerim
hannibal.....
Eski 26-06-08, 21:00 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

cinsherif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.241
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:872
cinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
hehehhe sen fişi çekince anakartta elektrik lkalmadığınımı düşünüyosun...Ekran kartını söküp takarken kısa devre yaptıgından yakmıştır...

Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde.
Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde.
Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
Eski 29-06-08, 11:55 Çevrimdışı   #6

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.230
Teşekkür etti: 3.529
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85503
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Allam yaa ne insanlar var sorular ve cvplar alıntı belki birisine fikir verir die vakti zamanında paylaştım ama illa abartılacak ya :p

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum.
Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Şafak : Şafağı boşver şimdi,
çok gün var daha
Eski 29-06-08, 12:41 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

cinsherif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.241
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:872
cinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
affetmeyiz abartılacaksa abartırız yere vurulacaksa yerden yere vururuz
E-danayız biz her şeyi yaparız

Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde.
Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde.
Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.

Konu Seçenekleri