| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Kemalistler ![]() | Bilgisayarı bir müddet kullandıktan sonra ekranım kararıyor ve "Not optimum mode 1028 x ... "birşey birşey yazıyor.Ve gidiyor. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu ? Ya da nasıl düzeltebilirim bir fikri olan varmı ? düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #2 | |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Monitörün donanımında (entegre v.s. ) bi arıza meydana gelmiş olabilir. Alıntı:
![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (04-12-07) |
| | #3 | ||
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.733
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:50304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir monitör üreticisinin bilgilendirmesi; Alıntı:
Alıntı:
Bazıları bütün monitör bağlantılarını çıkartıp biraz bekledikten sonra takıp eski haline galdiğini söylüyorlar. Benim tavsiyem; başka bir kasada monitörü denemen, sende hata veren süre kadar beklemen. Orada da aynı hatayı verirse doğruca servisine götürmen. | ||
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.789
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:44886 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir ihtimal driver güncellemesi gerekiyor olabilir..Bende de monitörü açıp kapayınca 800/600 'e dönüyordu dediğim gibi güncelleme yaptım düzeldi..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (04-12-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |