Konu Seçenekleri
Eski 02-12-07, 14:02 Çevrimdışı   #1
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.182
Teşekkür etti: 3.918
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
dikkat Ekran problemi

Bilgisayarı bir müddet kullandıktan sonra ekranım kararıyor ve "Not optimum mode 1028 x ... "birşey birşey yazıyor.Ve gidiyor. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu ? Ya da nasıl düzeltebilirim bir fikri olan varmı ?

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 02-12-07, 14:10 Çevrimdışı   #2

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Monitörün donanımında (entegre v.s. ) bi arıza meydana gelmiş olabilir.

Alıntı:
çözünürlüğü düşür sorun halolur
ancak samsung crt ise monitörün bence çok sorun yaşarsın
Denmiş başka bi yerde...

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Mesaja teşekkür eden:
∂ĩяєŋ¢ (04-12-07)
Eski 02-12-07, 17:37 Çevrimdışı   #3
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.733
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:50304
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bir monitör üreticisinin bilgilendirmesi;

Alıntı:
Video kartından gelen sinyal,
monitörün düzgün şekilde
işleyebileceği maksimum
çözünürlüğü ve frekansı aştığında
bu mesajı görebilirsiniz.
Alıntı:
Ekranda görüntü yoksa veya "Not Optimum Mode","Recommanded mode 1280 x 1024
60Hz" [Senkronizasyon Aralık Dışında] mesajı geliyorsa, monitör açıkken kablo bağlantısını
bilgisayardan çıkarın.
Ekrana mesaj geliyor veya ekran beyazlaşıyorsa monitör çalışıyor demektir.
Bu durumda bilgisayarda sorun olup olmadığını kontrol edin.
Daha çok Samsun monitörlerde görülüyor gibi.

Bazıları bütün monitör bağlantılarını çıkartıp biraz bekledikten sonra takıp eski haline galdiğini söylüyorlar.

Benim tavsiyem; başka bir kasada monitörü denemen, sende hata veren süre kadar beklemen. Orada da aynı hatayı verirse doğruca servisine götürmen.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (04-12-07), BigBang (03-12-07)
Eski 02-12-07, 20:51 Çevrimdışı   #4
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
katılıyorum, monitör arızası gibi gözüküyor...
Mesaja teşekkür eden:
∂ĩяєŋ¢ (04-12-07)
Eski 03-12-07, 00:27 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.495
Teşekkür etti: 2.789
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:44886
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bir ihtimal driver güncellemesi gerekiyor olabilir..Bende de monitörü açıp kapayınca 800/600 'e dönüyordu dediğim gibi güncelleme yaptım düzeldi..

Mesaja teşekkür eden:
∂ĩяєŋ¢ (04-12-07)

Konu Seçenekleri