| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Ekrem Düzgünoglu - Berdus ![]() ![]() Ekrem Düzgünoglu - Berdus Bir berdusum, evim yok, mekanim yok sebebi ask. Bir berdusum, dilim yok, lisanim yok zikrim ask. Agla aska. Agla bilsen ne cok sevmisim seni. Berdusum gönül, bir aksam gel bana icim hazin hazin. Sorarlar derdin nedir? Ask derim bilmezler. Berdus deyip gecerler. Berdusum gönül kimse bilmez derdim dilimde bin vuslat. Sorarlar vuslat nedir? Ask derim bilmezler berdus deyip gecerler. Bir berdusum sorum yok cevabim yok, sebebi ask. Bir berdusum günah yok, sevabim yok zikrim ask. ![]() Unutursun için yana yana Unutursun ölüm sana bana Zaman basıp kanayan yarana Unutursun, unutursun.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | αηтιкαριтαℓιѕт (25-08-08), MareNostrum (26-08-08), MatchsticK (26-08-08), RüyaM (26-08-08), samira_prensess (25-08-08), Tweety (25-08-08), ŞiYaR (25-08-08) |
| | #3 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.123
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yüregine saglik cok güzel olmus..bu sarkiyi cok severim hemde cok.!! böyle sekillenmis olmasi dahada hosuma gitti ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | hakancem (25-08-08) |
| | #4 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.705
Forum Gücü: 142 Forum Puanı:58313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abim sen ne yaptın,süper bi şarkı ve süper bi çalışma olmuş.Emeğine yüreğine sağlık...Çok ama çok sevdiğim bir şarkıdır bu...Her gün mutlaka açıp dinlerim...Şarkıda benden olsun... Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma... |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.173
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:27735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şarkı Muhteşem.. Çalışma da Çok Çok Güzel.. Eline Sağlık (; ... .. . uA Pamukkale !! " Esra'm " !! PoseidoN Galatasaray Terbiyesi.. |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol abi çok güzel olmuş
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #7 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.311
Forum Gücü: 191 Forum Puanı:84374 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Emegine Saglik, Güzel Cali$malar (: Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #9 | |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Şarkıyı Arkadasım Sokmustu Aklıma Indırmek Anca Denk Geldi Saol Abi =))) Hakancem Güzel Çalışma Olmuş Elilne Sağlık ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! | |
|
| | #10 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 2.991
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:28945 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepinize güzel yorumlari icin tesekkür ederim arkadaslar ![]() Unutursun için yana yana Unutursun ölüm sana bana Zaman basıp kanayan yarana Unutursun, unutursun.. |
|
| | #11 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.367
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ellerine sağlık abi ``Sessiz , sakin , usulca...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | hakancem (26-08-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |