Konu Seçenekleri
Eski 09-05-08, 09:52 Çevrimdışı   #1

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.797
Teşekkür etti: 6.335
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140929
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
elektrik prizine birşeyler sokmak

tehlikesini bilmediğin, yada bildiğin halde özellikle küçük çocukların yüzde 65'nin denediği tehlikeli bir olay.

vakti zamanında çok güççüktümmeraklıydım...annemin şişini sokmuş ebemin erekesini görmek üzereydim.. "anammmmmmmmm" deyip uzaklaşmıştım..hala hatırlıyorum..

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
Artemis (09-05-08), Catcher (09-05-08), Galiyev (05-07-08), nesquik (09-05-08), Samson (09-05-08), ufuk_08 (09-05-08), weekend warrior (09-05-08)
Eski 09-05-08, 11:14 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 54
Teşekkür etti: 20
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:697
Catcher ara sıra gören oluyorCatcher ara sıra gören oluyorCatcher ara sıra gören oluyorCatcher ara sıra gören oluyorCatcher ara sıra gören oluyorCatcher ara sıra gören oluyor
Aslında hiç aklında olmamasına rağmen bacak ebatlarında bir çocuğa kuzum elektrik prizine sakın sivri ve metal bişeyler sokma emi diyerek " eşeğin aklına karpuz kabuğunu" düşürme deyimini gün yüzüne çıkarır bir eylemin ana kelamı.
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Artemis (09-05-08), Opeth (09-05-08), Samson (09-05-08)
Eski 09-05-08, 11:16 Çevrimdışı   #3
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.738
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:50912
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Matrix filminin meşhur hareketlerini daha 1.5 yaşımda uygulamama neden olan olay

Olay, bu evde benim de bir çivim olsun mantığıyla başlayıp matriks hareketleri ile devam edip sonu çizgifilm havasında olan (duvara yapışıp yavaş çekim aşağı kaymak), ölmeden önce yaşanması gereken 10 kazadan biridir. Ana öğüdünden daha etkilidir, bir daha aynı olay asla tekrarlanmaz.

Milyonda bir bulunan benim gibi tiplerde, elektrik şoku bağımlılık yapabilir Durumu bilip bu işi yapan marslılar için, sivri aletin prize doğru giderken aldığı 10 cm lik yol en heyecanlı kısmıdır, adrenalin kaynağıdır. Bu şekilde tatlı tatlı anlattığıma bakmayın, aslında çok tehlikeli bir olaydır.

Zamanında, aynı delikten defalarca ısırılmakta usta olan kişiler tarafından keşfedilen bu yöntem sonraları çeşitli eşek şakalarına kaynaklık etmiştir.
İzleyelim, Bakalım;
http://www.komikler.com/komiktv/ktvp...TQwNTU=&s=Ymln
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (09-05-08)
Eski 09-05-08, 17:05 Çevrimdışı   #4
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.228
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
enteresan vede bir o kadar tehlikeli olay

Arkadaşımın kardeşinin başına gelen bir olay şöyle ki;

Kardeşi çalan radyoya bakıyor. ( Eski radyolarda bir prize takılan fiş yeri birde radyoya takılıp çıkartılabilen fiş vardı..) neyse arkadaşın kardeşi bakmış.

-Bu fiş bu alete temas edince şarkı söylüyor bende ağzıma sokarsam bende söylerim!

'mantığı gütmüş. Arkada ki fişi cıkartıp ağzına sokmuş elektirik akımından kaynaklansa gerek bunu karşı kanepeye fırlatmış hastahanelik olmuş.

denenmemesi gereken olay

konuyla pek bağlantılı değil gibi ama uzaktan uzağa var sanki
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (09-05-08)
Eski 09-05-08, 18:29 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.601
Teşekkür etti: 1.481
RepForum Gücü: 56
Forum Puanı:20466
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben elekttrik prizine birşeyler sokmaktan ziyade o üzerinde bulunan iki delikten dilimi içeri sokmaya çalışıyormuşum çocuk aklı işte
Allah'tan sağlamım ya da ben öyle sanıyorum

*benden ufak kardeşlerim sakın denemeyin
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (10-05-08)
Eski 09-05-08, 20:09 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.151
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33483
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
küçükken tırnak çakısı sokmuştum... bayağı bir gıdıklanmıştım

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (10-05-08)

Konu Seçenekleri