DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: ELİNİZE BÜYÜK BİR PARA GEÇTİ NE YAPARDINIZ?
bu şehirden hemen uzaklaşırdım 3 14,29%
hayır işlerine verirdim 6 28,57%
alışveriş yapardım 4 19,05%
yarısını harcar kalan parayı çocuklarıma saklardım 1 4,76%
bankaya yatırır faiziyle birlikte büyük adımlar atardım 10 47,62%
kumar oynardım 0 0%
hepsini aileme dağıtır kendime araba alırdım 1 4,76%
hiçbiri 5 23,81%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 07-06-07, 02:03 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 755
Teşekkür etti: 261
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1442
HIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuş
Elinize büyük bir para gecti, ne yapardiniz ?

ELİNİZE BÜYÜK BİR PARA GEÇTİ NE YAPARDINIZ?

cvplarınızı bekliyorum
Eski 07-06-07, 02:13 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genel Mesajlar: 9.838
Teşekkür etti: 7.061
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:22366
EyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
parayı pek sevmem ihtiyacım olacak kadarını alır geri kalan kısmını ihtiyacı olan arkadaşlarımla paylaşırdım kimsesizler yurdundaki bütün çocuklara oyuncaklar elbiseler alırdım

okul yaptırırdım eğitim şart : )
Mesaja teşekkür eden:
HIRÇIN KIZ (07-06-07)
Eski 07-06-07, 02:15 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
HIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuşHIRÇIN KIZ üç beş tanıdığı olmuş
bencede bende öyle düşünüyorum
Eski 07-06-07, 02:18 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.477
Teşekkür etti: 3.550
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22971
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
okulum ve ailem için bi kısım ayırırdım kalanı da muhtac insanlara dağıtırdım..özellikle filistin ve ıraktakiler için..

.

...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM...
Eski 07-06-07, 02:18 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.662
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hepsini yerdim

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 07-06-07, 02:26 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
çok kötüsünnn
Eski 07-06-07, 02:32 Çevrimdışı   #7
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.662
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
biliyorum

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 07-06-07, 02:55 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi

IRMAK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 595
Teşekkür etti: 968
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5407
IRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorIRMAK Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
bankaya yatırırdım birden harcamayalım değilmi tadını çıkara çıkara harcardım

gittim hayaller yandı kül yok,duman yok hiç bişey yok
burda bahar yok burası kış güneş hiç doğmayacak...
Eski 07-06-07, 11:11 Çevrimdışı   #9
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.313
Teşekkür etti: 4.969
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16389
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bankaya yatırır faiziyle birlikte büyük adımlar atardım

....
Eski 07-06-07, 11:31 Çevrimdışı   #10
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.570
Teşekkür etti: 5.002
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:62520
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ilk basta aileme bir ev alirdim

birazcik bankaya yatirir ve kalan kismini yardima ihtiyaci olanlara bagislardim

Yorgun...
Eski 07-06-07, 11:32 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.136
Teşekkür etti: 3.414
RepForum Gücü: 147
Forum Puanı:58829
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
direk sehir disina ; kacardim buralardan dunya turu yapar geri gelirdim

Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor
Her gün hayvan değil insan ölüyor
Her gün hayvan değil çocuk ölüyor
Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!!

1 Ocak 2008

Eski 07-06-07, 12:09 Çevrimdışı   #12
Doçent

гєรรђ๏t - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.272
Teşekkür etti: 2.117
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:4494
гєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biriгєรรђ๏t Forumda Saygin ve popüler biri
ilk öne honda cbr 1000 i alırdım sonra modifiye etttirdim 10 senenlik benzinini garanti ederdim geri kalan parayıda çocuklara dağıtırdım.. çünkü en saf en temiz duygularla harcayacak olanlar onlar..
Eski 07-06-07, 12:55 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Müzik grubu

ραραтуαм - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.131
Teşekkür etti: 112
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:927
ραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuşραραтуαм üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ben alışveriş yapardım sanırım

Özledim seni..
Eski 07-06-07, 16:19 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.107
Teşekkür etti: 3.349
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:35874
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
öle büyük hayallerim yok bi him konserine yetcek kadrını ayırır gerisini dağıtrdım sanırım

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 07-06-07, 18:43 Çevrimdışı   #15
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.230
Teşekkür etti: 5.467
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:3077
wolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biri
buyuk bir para geçse elime koyardım faize bankaya 7 gobek sulalem geçinirdi ne guzel işte
Eski 08-06-07, 19:07 Çevrimdışı   #16
Doçent
Kemalistler
Genel Mesajlar: 2.639
Teşekkür etti: 3.196
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8645
Zerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
büyük adımlar atar gerikalanını da yerdim

Galiyev
Eski 08-06-07, 19:11 Çevrimdışı   #17
Rektör
Genel Mesajlar: 7.682
Teşekkür etti: 1.443
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:23828
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yarısı bana yarısı fakire fukaraya

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Eski 08-06-07, 19:11 Çevrimdışı   #18
Profesör

¨¨grübchen¨¨ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.638
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4585
¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri
alışveriş yapar gerisinide bankaya yatırırdım(tabi kalırsa)
Eski 08-06-07, 19:13 Çevrimdışı   #19
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Bankaya yatırır faiziyle birlikte büyük adımlar atardım..

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 08-06-07, 19:13 Çevrimdışı   #20
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.098
Teşekkür etti: 2.499
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:8288
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Antikapitalist olmayacağım kesin :-)))

saat çok geçti,kafamız bir hoştu
son vapura yetişemedik
yollar boştu ama belki düştü
doya doya gülüşemedik
Mesaja teşekkür eden:
troçki (08-06-07)

Konu Seçenekleri