| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | Kendini bilmez hainin birisi Türk bayrağını üzerine basılıp geçilen paspas gibi üretip pazarlaması, haklı olarak Fransa’daki vatandaşlarımızı çileden çıkardı. Paris’in banliyölerinden birinde Kuzey Afrikalı bir tüccarın nalbur mağazasında ayak altına serilen paspaslar arasında aynı model üzerinde Türk bayrağı olan ve paspas olarak satıldığını gören Türklerin tepkisi sonucu mağaza sahibi Türk bayraklı paspasları satıştan kaldırdı. ![]() Türk bayrağı renginde ve ay yıldızlı olarak bayrağımızın nizami ölçülerinde hazırlanan paspas gören vatandaşlarımızın satışı yapan mağaza sahibine "Bunu nerde kullanıyorsunuz sorusu üzerine, bizzat serip gösteren mağaza sahibi, Türklerin bunun bir millete hakeret olduğunu söylemesi üzerine, elinde kalan mevcut 40 yakın Türk bayrak motifli paspasları satıştan kaldırıp isterseniz size vereyim yok edin dediği öğrenildi. ![]() Fransa’daki vatandaşlarımızın, haince bir düşüncenin ürünü dedikleri, paspasların, Belçika’da üretildiği söyleniyor, bu üretimi yapan firmanın Türkiye’de Konya’da buna benzer paspas ve yer halısı üretimi yapan fabrikası olduğunu öğrenen vatandaşlarımız. Bunu üreten firmanın bilerek yürettiyse hakkında kanuni işlem yapılmasını isteyen Türkler gerekirse avukat ücretini bile ödemeye hazırolduklarını söylüyorlar. Avrupa’nın diğer ülkelerinde de aynı şekilde pazarlanmış olabileceğine dikkat çeken bir vatandaşımız, gören Türklerin aynı şekilde tepki göstereceklerinden emin olduklarını söylediler. ![]() Paris’in banliyösünde, Türk bayrağı desenli ve aynı ölçülerde yer paspası satan mağaza sahibinin, Türklerin israrla sormalarına rağmen, Belçika’dan aldığı firmanın ismini vermediğini, çünkü üretim yapan firma sahibine karşı her hangi bir saldırı olayından korktuğu için bu yolu seçen mağaza sahibi, olaya tepki gösteren Türklerden defalarca özür dilediğini söylediler. Paris( Tan-Sar) 11.6.2008 |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslına bakarsan prim verdiğimiz kadar düşüncelerimizi belli ederek onları bu planlarından vazgeçiriyor da olabiliriz değil mi? Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Pose (05-07-08) |
| | #5 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öyLeLerinden ne bekLenirdiki \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #6 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.492
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eline gecirecen evirecen ceviren pas pas edip üzerine ... .... işte
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.648
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o paspastaki bayrak uğruna ne fransızı ne italyanı yaşatmayacağımızı öğrenemediler dalaksız köpekler [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insan değiller ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tetikCiLik yaparim ßen adresi ve gerekli parai verin qidip temizLim : ) SerefSizLeri ! Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
|
| | #12 | |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.izlesene.com/video/istikl...-okunur/182641 hanqi üLkenin Cocuqu ßöyle icten üLkesinin marsini okuyaßilior ? Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.343
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç bir ülkenin bayrağı ayaklar altına alınmamalıdır...ayaklar altına alınmış bayraklarda bir çok insanın kanı vardır...bunun için savaşılmıştır yıllardır...kendi vatanlarını korumak için milyonlarca insan ölmüştür...ve bir ülkenin bayrağını ayaklar altında çiğnemek faşistliktir...çanakkalede sakaryada eskişehirde inönüde ve daha bir çok yerde haksız yere işgal edilmiş topraklarımızı gözlerini dahi kırpmadan savunmuş ve emperyalistlerden kurtarmış olan insanımızda hiç bir şekilde bunu haketmedi ve etmeyecekte...bu habere hiç üzülmedim...üzülecek bir haberde değil...bu gibi hareketleri yapan insanlar sadece kendi karakterlerini ortaya koyarlar...aslında bir ülkenin bayrağını veya bir değerini ezerlerkenkendi insanlıklarını ezmektedirler... saygılar ![]() Dostluklar kurulsun insanlar gülsün barış güvercini uçsun dünyada... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | -Mavi boncuk- (05-09-08), baran21 (30-11-08), Pose (05-07-08), Smyrna (25-10-08), xxxTKxxx (06-07-08) |
| | #16 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:305 ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunlar gibi itlere ne denir ki mustafa kemal yunan bayrağına saygı göstermiş ama bu saygıyı o soysuzlardan beklemek salaklık olur |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.173
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:27735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunu Yapan Şerefsiz Bile Değildir.. Daha Ötesidir!.. Allahım Türk'ü Korusun böyle cehalet içinde yüzenlere de akıl ihsan eylesin ... .. . uA Pamukkale !! " Esra'm " !! PoseidoN Galatasaray Terbiyesi.. |
|
| | #18 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunu yapanlara şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!.. bir umuttu yaşatan insanı |
|
| | #19 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.149
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seni paspas yapıp üstünden domuzları geçirmek gerek ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #20 | |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kesinlikle katılıyorum arkadaşım | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |