| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Elveda kelimesinin altında yatan derin anlam nedir? | |||
| Ara beni lütfen | | 2 | 11,11% |
| Özle beni | | 2 | 11,11% |
| Seni özleyeceğim | | 7 | 38,89% |
| Aslında ayrılmasak mı? | | 2 | 11,11% |
| Sanki sana çok meraklıyım | | 3 | 16,67% |
| Tıpış tıpış döneceksin bana | | 3 | 16,67% |
| Beni bir daha sakın arama | | 3 | 16,67% |
| Ben her şeyi göze aldım, bitti bu iş | | 6 | 33,33% |
| İlk değildin, son da olmayacaksın | | 2 | 11,11% |
| Sonunda kurtuluyorum senden, ne halin varsa gör | | 3 | 16,67% |
| Sensiz yapamam biliyorsun | | 2 | 11,11% |
| Bensiz bir hiçsin, gör gününü | | 2 | 11,11% |
| Manası şu olsa gerek: | | 5 | 27,78% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elveda kelimesinin altında yatan derin anlam nedir? Elveda kelimesinin altında yatan derin anlam nedir? derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | MrTcN1905 (26-02-08), Oo.SoSuMo.oO (27-02-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bir daha arama diyorum ben GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #3 |
Teşekkür etti: 3.525
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç istemiyorum ama bitmek zorunda...elveda derken öle bi huzunlu gibi olur sanki . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #4 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.992
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:52274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bitmesini istemiyorum ama , üzgünüm bitmeli. |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 3.896
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni Özleyecegim.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #6 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 469
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:17221 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Halin Varsa Gör .. ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tıpış tıpış döneceksin bana Yorgun... |
|
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:142 ![]() ![]() |
Bana gitme de lütfen.
|
|
| | #9 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:88518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanki sana çok meraklıyım ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.454
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben her şeyi göze aldım..
. . . . . ![]() ..rüzgara inat.. ve ..'.Y A Ş A M A K. ' |
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:10599 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslinda ayrilmasak mi ?? ![]() deil tabikide gusel anket kusucm oyumu aha buna veriom: Sanki sana çok meraklıyım Aman allahim benim kuzenim bir psikopatmanyakkkk ![]() |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 576
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2284 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seni özleyeceğim... |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben herseyi göze aldım bitti bu iş
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Tatlım baydı beni bu iş ama giderayak biraz dramatize edelim olayı, maksat tadı damağında kalsın" Şimdiiii bu tek kelimelik cümleyi duyduğunuz an yapılması - yapılmaması gerekenleri sıralayalım, amme hizmeti ![]() 1) İnanma bebeem, seni sallıyor olsa zaten gitmezdi ![]() 2) Valla da billa da hayat devam eder, bir an etmez ölürüm falan der insan ama yok, korkma ![]() 3) Aman gidenin parfümünden uzak dur, imha et hatta kokusunun sindiği bir eşya falan varsa ![]() 4) Müzik dinleme ![]() He yok illa dinleyecem diyorsan da böyle bir kopar bizi Serdar, eller havaya Hande modunda bir şeyler dinle, bari bir işe yarasın ![]() 5) "Elveda" dediği an değil, aslında ondan çook önce o kararı verdiğini, fırsat kolladığını unutma bebeem ![]() Yap bunları, bak göreceksin, elveda değil sövse canın acımaz |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #15 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 22
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:66 ![]() | sensiz yapamam ama buna mecbur bıraktın gibi bişey olabilir, eğer gerçekten ayrılmak istesen elveda yerine bidaha gözüme görünme dersin :p |
|
| | #16 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-elveda bir daha görüşmeyelim... +anca gidersin, yürüde endamını görelim!!! [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 34
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:682 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni bir merhaba ya kadar yanlızlığıma dönüyorum ben ölünce ne yapacaksın tanrım,beni yitirmekle yitireceksin anlamını!...RİLKE |
|
| | #18 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.484
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese söylenmez Elveda Çokça anda ve olayda söylenebilir bazen bir takım kırgınlar sebeptir bazen mecburiyet... Ayrılık ne kadar acı olsada yaşadığın güzel günler hatrına söylenir. Değer verdiğin İnsana söylenir elveda... ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MrTcN1905 (03-03-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |