DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Elveda kelimesinin altında yatan derin anlam nedir?
Ara beni lütfen 2 11,11%
Özle beni 2 11,11%
Seni özleyeceğim 7 38,89%
Aslında ayrılmasak mı? 2 11,11%
Sanki sana çok meraklıyım 3 16,67%
Tıpış tıpış döneceksin bana 3 16,67%
Beni bir daha sakın arama 3 16,67%
Ben her şeyi göze aldım, bitti bu iş 6 33,33%
İlk değildin, son da olmayacaksın 2 11,11%
Sonunda kurtuluyorum senden, ne halin varsa gör 3 16,67%
Sensiz yapamam biliyorsun 2 11,11%
Bensiz bir hiçsin, gör gününü 2 11,11%
Manası şu olsa gerek: 5 27,78%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 26-02-08, 01:11 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.546
Teşekkür etti: 12.964
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137212
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Elveda kelimesinin altında yatan derin anlam nedir?

Elveda kelimesinin altında yatan derin anlam nedir?

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
MrTcN1905 (26-02-08), Oo.SoSuMo.oO (27-02-08)
Eski 26-02-08, 01:20 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.061
Teşekkür etti: 3.179
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:92877
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben bir daha arama diyorum ben

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 26-02-08, 01:26 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.525
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22428
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hiç istemiyorum ama bitmek zorunda...elveda derken öle bi huzunlu gibi olur sanki

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....
Eski 26-02-08, 01:44 Çevrimdışı   #4

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.325
Teşekkür etti: 6.992
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bitmesini istemiyorum ama , üzgünüm bitmeli.
Eski 26-02-08, 04:17 Çevrimiçi   #5
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.966
Teşekkür etti: 3.896
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77031
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Seni Özleyecegim..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Eski 26-02-08, 09:27 Çevrimdışı   #6

Bölümünde deneyimli

MiraLay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.038
Teşekkür etti: 469
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:17221
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ne Halin Varsa Gör ..

"Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır."

Şeyh Şamil

Eski 26-02-08, 11:12 Çevrimdışı   #7
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61938
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tıpış tıpış döneceksin bana

Yorgun...
Eski 26-02-08, 12:13 Çevrimdışı   #8
Öğrenci

Strangevisitor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 15
Teşekkür etti: 44
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:142
Strangevisitor ara sıra gören oluyorStrangevisitor ara sıra gören oluyor
Bana gitme de lütfen.
Eski 26-02-08, 12:36 Çevrimdışı   #9

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.202
Teşekkür etti: 3.606
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:88518
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sanki sana çok meraklıyım

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

Eski 26-02-08, 13:41 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

SaKaRiN..! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.818
Teşekkür etti: 2.454
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:43571
SaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben her şeyi göze aldım..

.
.
.
.
.

..rüzgara inat..

ve

..'.Y A Ş A M A K. '
Eski 26-02-08, 13:45 Çevrimdışı   #11
Asistan

aXy $eY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 407
Teşekkür etti: 282
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:10599
aXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Aslinda ayrilmasak mi ??
deil tabikide gusel anket kusucm
oyumu aha buna veriom: Sanki sana çok meraklıyım

Aman allahim benim kuzenim bir psikopatmanyakkkk
Eski 26-02-08, 13:54 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

asil_kral65 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.254
Teşekkür etti: 576
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2284
asil_kral65 çevresinde seviliyorasil_kral65 çevresinde seviliyorasil_kral65 çevresinde seviliyorasil_kral65 çevresinde seviliyorasil_kral65 çevresinde seviliyorasil_kral65 çevresinde seviliyorasil_kral65 çevresinde seviliyorasil_kral65 çevresinde seviliyorasil_kral65 çevresinde seviliyorasil_kral65 çevresinde seviliyorasil_kral65 çevresinde seviliyor
seni özleyeceğim...

BUGÜNÜ YAŞIYORSAM YARININ SENİ BANA GETİRECEĞİNE İNANDIĞIM İÇİNDİR...!
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM BEN SENİN İÇİN YAŞAMAYI GÖZE ALMIŞIM...
Eski 26-02-08, 16:34 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
ben herseyi göze aldım bitti bu iş

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...
Eski 26-02-08, 18:33 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
"Tatlım baydı beni bu iş ama giderayak biraz dramatize edelim olayı, maksat tadı damağında kalsın"

Şimdiiii bu tek kelimelik cümleyi duyduğunuz an yapılması - yapılmaması gerekenleri sıralayalım, amme hizmeti

1) İnanma bebeem, seni sallıyor olsa zaten gitmezdi
2) Valla da billa da hayat devam eder, bir an etmez ölürüm falan der insan ama yok, korkma
3) Aman gidenin parfümünden uzak dur, imha et hatta kokusunun sindiği bir eşya falan varsa
4) Müzik dinleme
He yok illa dinleyecem diyorsan da böyle bir kopar bizi Serdar, eller havaya Hande modunda bir şeyler dinle, bari bir işe yarasın
5) "Elveda" dediği an değil, aslında ondan çook önce o kararı verdiğini, fırsat kolladığını unutma bebeem

Yap bunları, bak göreceksin, elveda değil sövse canın acımaz
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Oo.SoSuMo.oO (27-02-08), Snorland (26-02-08), Sodir (27-02-08), YaGMuR_CiNi (26-02-08)
Eski 27-02-08, 12:37 Çevrimdışı   #15
Stajyer

noovaa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 44
Teşekkür etti: 22
Forum Puanı:66
noovaa ara sıra gören oluyor
sensiz yapamam ama buna mecbur bıraktın gibi bişey olabilir, eğer gerçekten ayrılmak istesen elveda yerine bidaha gözüme görünme dersin :p
Eski 27-02-08, 14:04 Çevrimiçi   #16
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.349
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26777
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
-elveda bir daha görüşmeyelim...
+anca gidersin, yürüde endamını görelim!!!

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 27-02-08, 14:44 Çevrimdışı   #17
Stajyer
zoe

zoe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 35
Teşekkür etti: 34
Forum Puanı:682
zoe ara sıra gören oluyorzoe ara sıra gören oluyorzoe ara sıra gören oluyorzoe ara sıra gören oluyorzoe ara sıra gören oluyorzoe ara sıra gören oluyor
yeni bir merhaba ya kadar yanlızlığıma dönüyorum

ben ölünce ne yapacaksın tanrım,beni yitirmekle yitireceksin anlamını!...RİLKE
Eski 27-02-08, 14:51 Çevrimdışı   #18
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.078
Teşekkür etti: 15.484
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185439
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Herkese söylenmez Elveda

Çokça anda ve olayda söylenebilir bazen bir takım kırgınlar sebeptir bazen mecburiyet...
Ayrılık ne kadar acı olsada yaşadığın güzel günler hatrına söylenir.
Değer verdiğin İnsana söylenir elveda...

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
MrTcN1905 (03-03-08)

Konu Seçenekleri