| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Elveda Söylemeden önce bir kere daha düşünülmesi gerekir... Hoşcakal demeye benzemez... Söyleyen kişinin, "ben herşeyi göze aldım" demek istemesidir.. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.648
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Simdiye kadar hic kullanmadigim bir kelime.. |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç söylemedim, söylemeyi istemedim kelime. iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.964
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gitmek , arkasina bakmadan gitmek ... derin.. ![]()
|
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.699
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6794 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
söylendikten sonra geriye dönüp bakılmaması gereken sözcük......
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Söylenmesi gereken en son kelime'dir kendileri.. Sevmem vedalari,söyliyene "kisa kes" demek istenir.. Ama bazen insan söylemek zorunda kalabiliyo.. Bazen sadece içinde söylenip,unutulan bir söz.. Bi çok $iir $arki da geçer.. Bknz : Özgün - Elveda (: S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.881
Forum Gücü: 137 Forum Puanı:49559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bazen.. "bari elveda diyip gitseydi" dedigim sözcük ansizin gitmekten herzaman iyidir .. Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| | #8 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.367
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elveda... Ayrı bir anlam taşır bedeninde... Hoşçakalla iki kardeştirler... Ama biri cana yakın , diğeri daha huysuz, iki kardeş... Elveda acımasızdır... Dönüşü yoktur... Herşey göze alınmıştır elveda dökülürken dilden... Oysa hoşçakal?... Samimidir... Ne olursa olsun "hep hoşça-kal" ibaresini barındırır içinde... (: n!da 05.03.08 20:16 Başlığı görür görmez dökülü verdi bu cümleler yüreğimden... İlginç ![]() Biraz daha uzatmalıyım bu şiiri ![]() ``Sessiz , sakin , usulca...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. Konu n!da tarafından (05-04-08 Saat 20:19 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | LaViNia (05-04-08) |
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | içimi sızlatan bi kelime bu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |