| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Dusunun yine forumlarda harıl harıl koşuşturuyoruz ve bir yorum yapmıyoruz,emeğe saygı için konulara yorum yapılıp tşk veya rep verilmesi durumudur aşağıdaki gibi ![]() ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi) | ℓєαяѕιση (21-07-08), antiterorES (20-07-08), biTsEdE_giTsEk (20-07-08), Maçakızı (20-07-08), Pamuk* (20-07-08), Redkid (20-07-08), SessizSeyirci (21-07-08), Tuğrul Bey (20-07-08), _ŞizofreN_ (09-09-08) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.393
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:46698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adam verdigimiz paylasima bayiliyor, Ama küsüz diye tsk yada rep vermiyor ![]() Ama bütün mesajlarimizi da takip etmekten geri kalmiyor ![]() Tesekkürler azalirsa valla bir daha paylasim yapmayacagim, ![]() Öyle forum oyunlarinda cebellesip dursunlar Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 421
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:7129 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben şahsen ilgimi çeken bütün konulara yorum yapmaya çalışıyorum.ya da en azından teşekkür veya rep veriyorum.ama adam emek harcamış diye de açılan bütün konulara bunu yapamam.sadece ilgimi çekenlere..... .......... ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. . |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | biTsEdE_giTsEk (20-07-08), DR_GoKiSsS (20-07-08) |
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.213
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumlardaki fix cümledir ancak emeğe saygı gösterildiğine pek şahit olmadım Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | biTsEdE_giTsEk (20-07-08) |
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.402
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:19633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim suanda herkese tesekkur etmem mesela emege duyulan bi saygi olabilir . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:80 ![]() |
Forumların klişe cümlesi... "ßazen bir içki şişesi, Yaşam destek ünitesi..." |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye Kemalistler
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür etmek asalettendir...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | antiterorES (21-07-08) |
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şimdi ben buraya msj yaıyom emeğe saygı duyduğımdan ![]() veeeee gökişten tırstığımdan ![]() şimdi laf sokar falan biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | antiterorES (21-07-08), DR_GoKiSsS (20-07-08) |
| | #9 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Maçakızı (20-07-08) |
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.534
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir konu açılır, eleman teşekkürler diye mesaj yazar ama teşekkür butonuuna tıklamaz... teşekkürün batsın demek geliyor içimden...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | antiterorES (21-07-08) |
| | #11 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.640
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:31155 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 'ayıp be kardeşim konuyu 40 kişi görüntülemiş kimse yorum yazmamış kimse rep vermemiş 'gibi .. ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #12 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.108
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim başıma gelen bi olaydır ama insanın konunada cevap verilmemesi kötü ya zaten hak yerini bulsaydı mervisin dediği gibi cidden rep manyaı olmuştum Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #13 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben rep vere vere bitiriyorum günlük sayılarımı Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.139
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pek umursamadıgım bir şey. Hosuma gideni paylaşırım görüntülenme sayısı ve yorum sayısı arasındaki uçurumlar asla etkilemez beni (: Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #15 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.328
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gereksiz bir ayrinti bir yerden (c)aldigim konuda genellikle tek emegim kopyala yapistir yapmak ![]() bu emegede saygi beklemiyorum ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #16 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 380
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2854 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
efff yazmaktan bıktığım bi cümle, ama ayıp olmasın diye yazıyorum işte
|
|
| | #17 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.557
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-repleri görelim beyler... -bir upload günler sürer bir teşekkür iki dakika alır -emeğe saygı!güzel paylaşım!devamını bekleriz! diye türevleri vardır.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 814
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lütfen emeğe saygı baylar,bayanlar=)
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (09-09-08) |
| | #19 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya ç alıntı şeylerde beklemek olmaz ama kendi arşivindense kendi uploadınsa olabilir Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #20 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.923
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Post Kasmadan Ibarettir (= Teşekkür Butonu War Kardeşim Ona Bas Ne Dıye Copy Paste Yapıosun Gibilerinden Dialog Cıkartır ((= Forumların Ilk Zamanlarında Çok Değerli Bi Cümleydi Sonraları Teşekkür Butonu Çıktı Mertlik Bozuldu ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |