Konu Seçenekleri
Eski 20-07-08, 19:17 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.951
Teşekkür etti: 3.119
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gülümseme Emeğe Saygı

Dusunun yine forumlarda harıl harıl koşuşturuyoruz ve bir yorum yapmıyoruz,emeğe saygı için konulara yorum yapılıp tşk veya rep verilmesi durumudur aşağıdaki gibi

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
ℓєαяѕιση (21-07-08), antiterorES (20-07-08), biTsEdE_giTsEk (20-07-08), Maçakızı (20-07-08), Pamuk* (20-07-08), Redkid (20-07-08), SessizSeyirci (21-07-08), Tuğrul Bey (20-07-08), _ŞizofreN_ (09-09-08)
Eski 20-07-08, 19:27 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.342
Teşekkür etti: 2.393
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:46698
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Adam verdigimiz paylasima bayiliyor,
Ama küsüz diye tsk yada rep vermiyor

Ama bütün mesajlarimizi da takip etmekten geri kalmiyor

Tesekkürler azalirsa valla bir daha paylasim yapmayacagim,

Öyle forum oyunlarinda cebellesip dursunlar

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?
Organize
isler.....
Bunlar..
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ℓєαяѕιση (21-07-08), biTsEdE_giTsEk (20-07-08), Pamuk* (20-07-08)
Eski 20-07-08, 19:29 Çevrimdışı   #3
Asistan

antiterorES - ait Avatar
Genel Mesajlar: 270
Teşekkür etti: 421
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:7129
antiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmışantiterorES yememiş içmemiş konu açmış
ben şahsen ilgimi çeken bütün konulara yorum yapmaya çalışıyorum.ya da en azından teşekkür veya rep veriyorum.ama adam emek harcamış diye de açılan bütün konulara bunu yapamam.sadece ilgimi çekenlere.....

..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
biTsEdE_giTsEk (20-07-08), DR_GoKiSsS (20-07-08)
Eski 20-07-08, 19:30 Çevrimiçi   #4
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.901
Teşekkür etti: 1.213
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8884
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Forumlardaki fix cümledir ancak emeğe saygı gösterildiğine pek şahit olmadım

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Mesaja teşekkür eden:
biTsEdE_giTsEk (20-07-08)
Eski 20-07-08, 19:38 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.273
Teşekkür etti: 1.402
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:19633
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
benim suanda herkese tesekkur etmem mesela emege duyulan bi saygi olabilir

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
antiterorES (21-07-08), DR_GoKiSsS (20-07-08), Redkid (20-07-08)
Eski 20-07-08, 20:20 Çevrimdışı   #6
Öğrenci

FROMTHEINSIDE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 15
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:80
FROMTHEINSIDE ara sıra gören oluyor
Forumların klişe cümlesi...

"ßazen bir içki şişesi,
Yaşam destek ünitesi..."
Eski 20-07-08, 20:21 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Kemalistler
Genel Mesajlar: 1.182
Teşekkür etti: 394
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:3605
SessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biri
teşekkür etmek asalettendir...
Mesaja teşekkür eden:
antiterorES (21-07-08)
Eski 20-07-08, 20:34 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
şimdi ben buraya msj yaıyom emeğe saygı duyduğımdan
veeeee gökişten tırstığımdan
şimdi laf sokar falan

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
antiterorES (21-07-08), DR_GoKiSsS (20-07-08)
Eski 20-07-08, 20:35 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.951
Teşekkür etti: 3.119
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Maçakızı´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
şimdi ben buraya msj yaıyom emeğe saygı duyduğımdan
veeeee gökişten tırstığımdan
şimdi laf sokar falan
ben bu kadarmı kötüyüm

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (20-07-08)
Eski 20-07-08, 21:04 Çevrimdışı   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.083
Teşekkür etti: 2.534
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25200
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bir konu açılır, eleman teşekkürler diye mesaj yazar ama teşekkür butonuuna tıklamaz... teşekkürün batsın demek geliyor içimden...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden:
antiterorES (21-07-08)
Eski 20-07-08, 21:48 Çevrimiçi   #11
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.825
Teşekkür etti: 2.640
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:31155
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

'ayıp be kardeşim konuyu 40 kişi görüntülemiş kimse yorum yazmamış kimse rep vermemiş '

gibi ..

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 20-07-08, 21:54 Çevrimdışı   #12
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
benim başıma gelen bi olaydır
ama insanın konunada cevap verilmemesi kötü ya
zaten hak yerini bulsaydı mervisin dediği gibi cidden rep manyaı olmuştum

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 21-07-08, 14:16 Çevrimiçi   #13
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.430
Teşekkür etti: 4.158
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben rep vere vere bitiriyorum günlük sayılarımı

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 21-07-08, 14:20 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.566
Teşekkür etti: 5.139
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Pek umursamadıgım bir şey.
Hosuma gideni paylaşırım
görüntülenme sayısı ve yorum sayısı arasındaki uçurumlar asla etkilemez beni (:

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 21-07-08, 15:44 Çevrimdışı   #15

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.328
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gereksiz bir ayrinti

bir yerden (c)aldigim konuda genellikle tek emegim kopyala yapistir yapmak

bu emegede saygi beklemiyorum

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 21-07-08, 15:50 Çevrimdışı   #16
Asistan
Genel Mesajlar: 474
Teşekkür etti: 380
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2854
aysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyor
efff yazmaktan bıktığım bi cümle, ama ayıp olmasın diye yazıyorum işte
Eski 09-09-08, 21:34 Çevrimiçi   #17
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.424
Teşekkür etti: 2.557
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6707
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
-repleri görelim beyler...
-bir upload günler sürer bir teşekkür iki dakika alır
-emeğe saygı!güzel paylaşım!devamını bekleriz!
diye türevleri vardır....

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 09-09-08, 21:39 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.622
Teşekkür etti: 814
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10709
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
lütfen emeğe saygı baylar,bayanlar=)

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (09-09-08)
Eski 10-09-08, 16:22 Çevrimiçi   #19
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.430
Teşekkür etti: 4.158
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ya ç alıntı şeylerde beklemek olmaz ama kendi arşivindense kendi uploadınsa olabilir

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 10-09-08, 16:27 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.705
Teşekkür etti: 1.923
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:81796
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Post Kasmadan Ibarettir (=

Teşekkür Butonu War Kardeşim Ona Bas Ne Dıye Copy Paste Yapıosun Gibilerinden Dialog Cıkartır ((=

Forumların Ilk Zamanlarında Çok Değerli Bi Cümleydi Sonraları Teşekkür Butonu Çıktı Mertlik Bozuldu

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:

Konu Seçenekleri