| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen Duyarlı olalım arkadaşlar.Elimizden geldiği kadar bu ürünleri kullanmamaya çalışalım.Bu bizim insanlık görevimizdir.Unutmayın ki Bu kafirlerin mallarına verdiğiniz her kuruş Filistindeki,Iraktaki yani orta doğudaki müslüman kardeşlerimze kurşun parası olarak gidiyor вปgüиℓεя∂ε ƒαякεттıм чεячüzüиε ѕığмα∂ığıмı вı ışαяεт вεкℓıчσяปм çεкıρ gıтмεк ıçıи кσякмα вεи∂εи вı тαиε ∂αнα чσк!! |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 142
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler paylaşımın için.markete gittiğimde dikkat ettiğim ilk şey son kullanma tarihinden evvel üreticisinin kim olduğu oluyor.
bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... |
|
| | #3 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | azılarını mecburiyetten kullansakta bi çoğunu kullanmıyorum diyebilirim. En çok göze çarpan cococola yı da zaten sevmiyorum fakat nescafeden vazgeçemiyorum onuda yavaş yavaş bırakıyorum Türk kahvesine alıştım.. teşekkürler keşke biraz daha duyarlı olabilsek... "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 984
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konuya olan duyarlılığın için teşekkürler. ama yukarı koymuş olduğun amblemlerin biri benim iş yerim. şimdi öyle bir çakışma var ki; bu iş yerinde sadece kara taşımacılığında 500'e yakın insan çalışmakta. her ailede yaklaşık 4 kişi olduğunu düşünürsek bu iş yerinden 2000 kişi karnını doyuruyor. aynı şekilde diğer iş yerlerinde binlerce çalışan Türk halkı vardır. yarın bir gün iş hayatına atılıp gerçeklerle yüz yüze geldiğinizde ne demek istediğimi anlarsınız umarım. ha savaş mı? kesinlikle karşıyım. yalnız bir gerçek daha varki; o resimlerden biri yanılmıyorsam Irak'ta çekilmişti. hiç unutamadığım görüntüler vardı. bunlardan biri amerikan ordusu Irak'a girdiğinde bazı Irak'lılar savaşmak yerine neden alkış tuttular. şimdi ise insanlık suçu işleniyor deniyor. asıl suç olan bir memleketi istilaya giren düşman güçleri ile savaşmamak değilmidir. aynı şey bu gün (allah korusun) bizim Vatanımızın başına gelecek olsa inanmıyorum ki bir tane alkış tutacak vatandaş çıksın, kanımızın son damlasına kadar dökmeyecekmiyiz |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyi hos ta yukardakiler arasinda microsoft, shell, compaq var. ne kullanmayi oneriyorsunuz. ben de birkac ekleme yapayim. Mercedes Benz, Lufthansa, HSBC, IBM... Bunlara karsi cikmak ve kullanmamak cozum degil ki. Yerli diye nitelendirilenler DMC, D&R, koc (dolayisiyla medya grubu), RAM, eczacibasi, sabanci, tofas cok mu iyi. Bizdekiler daha sinsi ve tehlikeli bence. Altenatif sistemler uzerinde calismali. Yerli kucuk ve orta sanayiyi guclu tutma yollari bulmaliyiz. Bu arada egitim duzeyimiz artmali ve toplum sagligi bilincimiz guclenmeli. Ozetle bize ait seyleri korumaya calismaliyiz. Ozgurluk diye atip tutan haysiyetsizlerin estirdikleri sehir terorunun, yaktiklari ormanlarin da hesabi sorulmali. J&J cok onemli bir suru medikal cihaz uretiyor. Dunyada hemen hemen butun medikal birimler yahudiler tarafindan idare ediliyor. Almayip ya da kullanmayip ne yapacaksiniz. Bu tarz marka boykotu cozum degil ki. Derdiniz sistemle mi milletlerle mi? Her yahudi kotudur tanimlamasi yapma hakki yok ki kimsenin. Alfa Romeo nun amblemini kim degistirtebilecek? Resmi olarak acikliyorlar anlamini ama hala alip kullaniyoruz o arabayi. Ornekler cok ama saglikli dusunup karar vermeliyiz. 26 Subat 2009 Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü. Konu fersa tarafından (27-08-06 Saat 15:55 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #6 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence en ilginci microsoft.hatta bu konu eminim ki windows işletim sistemli bir bilgisayardan açıldı.. |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Artık MarLboro içmem yaa Para onLara Gitmesin.Murattı'ya Dönüyorum..
|
|
| | #8 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.509
Forum Gücü: 320 Forum Puanı:147379 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunları önlemek ne denli başarılı olur bilmiyorum. birşekilde bunlara mahkum bir ülkeyiz. kendi kaynaklarımızdan faydalanamıyoruz. başkalarına iş gücü sağlayıp gelir sağlıyoruz. buda bizim bu durumlarda elimizi kolumuzu bağlıyor. burada birşeyler söylemek ne denli doğru bilmiyorum ama senelerdir aynı yazılar, aynı görüntüler ama sonuç sıfır. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yerli malı yurdun malı Paramız içeride kalsın .. Yerli malı kullanmaya ve yerli üreticilerin kaynak bularak kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmak açısından da bu konuya destek vermek lazım |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.086
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler... seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi... sana yazacaklarım sil sil bitmezdi... ve ben sende hiç birşeydim, sen bende herşeyken... ve sen var git yoluna |
|
| | #11 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşşekkür ederim.......
|
|
| | #12 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #13 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:0 ![]() |
başbakan recep tayyip erdoğan ülkerin %50 sine ortak biras da buradan düşünün milka kitkat falan... ben içecek gazlı içecek olarak uludağ gazoz asker sigarısını böle tatlı felan etiden yiyip içiyorum ve bundan dışında kullanmıyorum tek microsoft kaldı onuda linuxa dönüştürelim bari... |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 500
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fersa ve NighT_BluE o yukarıdaki firmaların 1-2 tanesi hariç çoğunluğu Türkiyede üretilio üstelik dışarıya bile ihraç edilio ve o malları kullanmamak binler değil milyonların işsiz kalsamasına neden olucaktır. fersa dediki Bunlara karsi cikmak ve kullanmamak cozum degil ki. Yerli diye nitelendirilenler DMC, D&R, koc (dolayisiyla medya grubu), RAM, eczacibasi, sabanci, tofas cok mu iyi. Bizdekiler daha sinsi ve tehlikeli bence. ewt doğru ve burda olmayan bir çok marka yine aynı amaçta savaşa destek yani onlarda artık çözüm değil marka boykotu. örneğin A ürünü hammaddesini yurtdışından alıo ve o A yerli malı sonuçta yine destek oluo onlara. biliosunuz. çoğu şeyde Türkiyede üretim ,zni olmadıı için yurt dışından alınıo halbuki o madde önce yurtdışına gidio orda işlenip bize hammadde diye geri satılıo. !!GamE IS OveR!! ![]() |
|
| | #15 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:3 ![]() |
marlboro ve ford da haa olamazzz... seni bırakıyorum sigara..senide satıyorum ford..
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |