| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Emre Aydın - Afili Yalnızlık Intro Am - F Am C G Ölsem ölsem ölsem hemen şimdi Am C G Kaçsam gitsem kaçsam tamda şimdi Dm Am Bu kez pek bi afili yanlızlık Am E Aldatan bi kadın kadar düşman E C G Dm Ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan Dm Am Bu kez pek bi afili yanlızlık Am E Ağlayan bi kadın kadar düşman E C G Dm Tuzaklar kurmuş üstelik bırakmıyor acıtmadan Am Dm İçiyorum her nefeste ne halim varsa gördüm F E Çok koştum Çok yoruldum Ve şimdi bende düştüm. Am C G Sövdüm Sövdüm Sövdüm Ben dünyaya Am C G Acılara sokaklara ait olmayan insanlara Dm Am Bu kez pek bi afili yanlızlık Am E Aldatan bi kadın kadar düşman E C G Dm Ağzı bozuk üstelik bırakmıyor acıtmadan Dm Am Bu kez pek bi afili yanlızlık Am E Ağlayan bi kadın kadar düşman E C G Dm Tuzaklar kurmuş üstelik bırakmıyor acıtmadan Am Dm Değmez miş hiç uğraşmaya F Am E Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya dayanmaya.... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | roza (14-05-08) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 458
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bu AM di falan filan ne bana da anlatin yeniyim . nerden oyrene bilirim?
|
|
| | #3 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.450
Forum Gücü: 76 Forum Puanı:26697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oy kıyamam Valla açıkçası söyle diyim,sanal dünya herseyi yemiş bittirmiş bunu gördüm Burdan ögrenemezsn aslnda kursa git en iyisi ![]() Paylaşım için tesekkürler Ablacım, oluyo gerçekten de ama ben kulaktn çalıorm yine ölüyorum,kaçıncı bu .. ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YıLdız_GöZlÜm (14-05-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |