DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü

Anket Sonuçlarını Göster: Bir sözcükle "Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferini değerlendirin" diye sorsay
İhanet 6 18,75%
Nankörlük 5 15,63%
Hiçbir şey 5 15,63%
Profesyonellik 13 40,63%
Diğer(Belirtiniz) 3 9,38%
Oylayanlar: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 01-06-08, 20:20 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.481
Teşekkür etti: 1.128
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22236
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferini değerlendirin

Bir sözcükle "Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferini değerlendirin" diye sorsaydık, hangi yanıtı verirdiniz?

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı!
Eski 01-06-08, 21:06 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi

Pose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 786
Teşekkür etti: 1.173
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:27735
Pose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sıfat bulamıyorum ama ..İhanet dedim!

...
..
.

uA Pamukkale

!! " Esra'm " !!

PoseidoN

Galatasaray Terbiyesi..
Eski 01-06-08, 21:11 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.078
Teşekkür etti: 15.484
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185439
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Profesyonellik

Alınmasını istemediğim bir futbolcuydu

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 01-06-08, 21:48 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.073
Teşekkür etti: 3.332
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:34538
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
para

ben hiç anlamam ama tahminim bu yönde

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 01-06-08, 21:50 Çevrimiçi   #5
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.138
Teşekkür etti: 235
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4703
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Tabiki Profesyonellik

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html
Eski 01-06-08, 21:54 Çevrimiçi   #6
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.228
Teşekkür etti: 4.131
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45083
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Profesyonellik bencede
sonuçta bir futbolcu , mesleği gereği ve para kazanmak için bu işi yapmak yapmak zorunda

...

Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden
dünyaya,
hayretihasret ve biraz da
bayat bayram şekeri kederiyle bakan,
aklı canbaz,yanağı al,
sesi çilek aroması
bir çocuk oturuyor
gözlerinde...

Konu interlude tarafından (01-06-08 Saat 21:57 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
serhan89 (01-06-08)
Eski 01-06-08, 21:57 Çevrimdışı   #7

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.325
Teşekkür etti: 6.992
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Para'nın bir çok değerin üstünde olduğunun kanıtı olarak değerlendiriyorum bu transferi.

Emre'nin bu davranışını , kendi çıkarlarını düşünmek yani profesyonellik olarak sayabiliriz.

Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (01-06-08)
Eski 01-06-08, 22:09 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.760
Teşekkür etti: 2.212
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38915
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Söyledigi sözleri yedigi için nankörlük dedim çünkü tutamayacagın sözü söylememen gerekir...

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
rockerua (01-06-08)
Eski 01-06-08, 22:25 Çevrimiçi   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.349
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26777
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ulan hiç ummazdım emrenin bize geleceğini, hele "dönersem gs dışında oynamam" demesine rağmen. ama aslanlar gibi profesyonellik.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Mesaja teşekkür eden:
rockerua (01-06-08)
Eski 01-06-08, 22:27 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.686
Teşekkür etti: 4.318
RepForum Gücü: 160
Forum Puanı:72321
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
onu bunu bilmem bütün sempatim aşkm bitti nokta..

`Deniz ülkesi
`Deja vu
.
.
.
.

Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan
Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an

onlar sizden nefret etmiyor ..
hepsi adına ben nefret ediyorum..
nankör insanlar

yaşam hakkına saygı !
Mesaja teşekkür eden:
rockerua (01-06-08)
Eski 01-06-08, 22:41 Çevrimdışı   #11
Öğrenci

rockerua - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10
Teşekkür etti: 16
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
rockerua Herkese mesafeli
NankörlükteN Başka Birşey Değil ..

Kimse Çıkıp Bana Profesyonellik Falan Demesin Herşey Para Değildir İnsan Duygularını,Taraftarlığını ve Gururunu Hangi Paraya Satar..

GS ın Sana Kattığı Herşey Haram Olsun Emre!!
Eski 01-06-08, 22:53 Çevrimiçi   #12
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.138
Teşekkür etti: 235
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4703
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
anlaşıldı profesyonellikten anlamayıp işe duygularını katanlar var

adam elbette çok para verene gidecek bu onun işi

diyelimki sen iyi bir işletme mezunu oldun ilk olarak basit bi özel firmada işe girdin daha sonra başka br özel firmadan çok daha fazla maaş veren bir firmadan iş teklifi aldın gitmez misin
yok bu benim ilk şirketim başka yere gitmem mi diyeceksin

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html
Eski 01-06-08, 23:05 Çevrimdışı   #13

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.797
Teşekkür etti: 6.335
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140929
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
cehennemin dibine gitsin
bu kadar seveni vardı hepsini kaybetti.profesyonelliği batsın
hiç bir zaman bir kral olamayacak biri...
nere giderse gitsin pis cüce

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
MiSsCaT (02-06-08), rockerua (01-06-08)
Eski 01-06-08, 23:07 Çevrimdışı   #14
Asistan
Genel Mesajlar: 263
Teşekkür etti: 45
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:508
Bay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Hiçbirşey A Kulübünden B kulübüne transfer oldu. Bu kadar basit. Onlar bizim gibi değil, onlar yaşamak ve ölene kadar rahat yaşamak için oynuyorlar. Ve sadece 20 yılda ne kazanırlarsa kazanacaklar. Sonrada yiyecekler. Ne kadar para o kadar rahatlıktır.
Mesaja teşekkür eden:
Virane (02-06-08)
Eski 01-06-08, 23:54 Çevrimdışı   #15
Öğrenci

rockerua - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10
Teşekkür etti: 16
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
rockerua Herkese mesafeli
Alıntı:
serhan89´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
anlaşıldı profesyonellikten anlamayıp işe duygularını katanlar var

adam elbette çok para verene gidecek bu onun işi

diyelimki sen iyi bir işletme mezunu oldun ilk olarak basit bi özel firmada işe girdin daha sonra başka br özel firmadan çok daha fazla maaş veren bir firmadan iş teklifi aldın gitmez misin
yok bu benim ilk şirketim başka yere gitmem mi diyeceksin
Hala Anltamadım.Emre Fenere Gidecekse Bile Türkiyeye Dönersem Oynayacağım Tek Takım GS Dır Demeyecekti ve Bu Sözünü Yemeyecekti.Ayrıca Kendisine Katill Katill Diye Bağıran FB Kulubünün Taraftarı Değilmiydi ?
Eski 02-06-08, 00:04 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
abi baslıgı öle bi yazmıssınki
degerlendirmeyene dalarım gibilerinden korktum walla
bu lütuf üstüne hemen degerlendiriyorum yılın transferidir yararlı olur!

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...
Eski 02-06-08, 00:44 Çevrimiçi   #17
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.037
Teşekkür etti: 1.289
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9876
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
profesyonel futbolcu bu para nerden gelirse orda oynar...

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 02-06-08, 01:47 Çevrimiçi   #18
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.966
Teşekkür etti: 3.896
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77031
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Profesyonellik..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Eski 02-06-08, 02:13 Çevrimdışı   #19
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.846
Teşekkür etti: 1.492
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:19161
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Şimdi Profosyonellikte ahlak tanımı die bi konu acsam sanırım iyi olacak Ahlak degerlerini Profosyonellikle catıstıran bi durum

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 02-06-08, 13:31 Çevrimdışı   #20
Grup Lideri
Spor grubu

By_Blok - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.678
Teşekkür etti: 1.384
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:7049
By_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
profesyonellik

Konu Seçenekleri