| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Bir sözcükle "Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferini değerlendirin" diye sorsay | |||
| İhanet | | 6 | 18,75% |
| Nankörlük | | 5 | 15,63% |
| Hiçbir şey | | 5 | 15,63% |
| Profesyonellik | | 13 | 40,63% |
| Diğer(Belirtiniz) | | 3 | 9,38% |
| Oylayanlar: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]() | Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferini değerlendirin Bir sözcükle "Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferini değerlendirin" diye sorsaydık, hangi yanıtı verirdiniz? BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.173
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:27735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sıfat bulamıyorum ama ..İhanet dedim! ... .. . uA Pamukkale !! " Esra'm " !! PoseidoN Galatasaray Terbiyesi.. |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.484
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Profesyonellik Alınmasını istemediğim bir futbolcuydu ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.332
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
para ![]() ben hiç anlamam ama tahminim bu yönde ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 235
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiki Profesyonellik
Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| | #6 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.131
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45083 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Profesyonellik bencede ![]() sonuçta bir futbolcu , mesleği gereği ve para kazanmak için bu işi yapmak yapmak zorunda ... Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden dünyaya, hayretihasret ve biraz da bayat bayram şekeri kederiyle bakan, aklı canbaz,yanağı al, sesi çilek aroması bir çocuk oturuyor gözlerinde... Konu interlude tarafından (01-06-08 Saat 21:57 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | serhan89 (01-06-08) |
| | #7 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.992
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:52274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Para'nın bir çok değerin üstünde olduğunun kanıtı olarak değerlendiriyorum bu transferi. Emre'nin bu davranışını , kendi çıkarlarını düşünmek yani profesyonellik olarak sayabiliriz. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (01-06-08) |
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Söyledigi sözleri yedigi için nankörlük dedim çünkü tutamayacagın sözü söylememen gerekir... Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: | rockerua (01-06-08) |
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ulan hiç ummazdım emrenin bize geleceğini, hele "dönersem gs dışında oynamam" demesine rağmen. ama aslanlar gibi profesyonellik.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.318
Forum Gücü: 160 Forum Puanı:72321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onu bunu bilmem bütün sempatim aşkm bitti nokta.. `Deniz ülkesi `Deja vu . . . . Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an onlar sizden nefret etmiyor .. hepsi adına ben nefret ediyorum.. nankör insanlar ![]() yaşam hakkına saygı ! |
|
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 16
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | NankörlükteN Başka Birşey Değil .. Kimse Çıkıp Bana Profesyonellik Falan Demesin Herşey Para Değildir İnsan Duygularını,Taraftarlığını ve Gururunu Hangi Paraya Satar.. GS ın Sana Kattığı Herşey Haram Olsun Emre!! |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 235
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlaşıldı profesyonellikten anlamayıp işe duygularını katanlar var ![]() adam elbette çok para verene gidecek bu onun işi diyelimki sen iyi bir işletme mezunu oldun ilk olarak basit bi özel firmada işe girdin daha sonra başka br özel firmadan çok daha fazla maaş veren bir firmadan iş teklifi aldın gitmez misin yok bu benim ilk şirketim başka yere gitmem mi diyeceksin Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| | #13 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cehennemin dibine gitsin ![]() bu kadar seveni vardı hepsini kaybetti.profesyonelliği batsın ![]() hiç bir zaman bir kral olamayacak biri... nere giderse gitsin pis cüce ![]() opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 45
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:508 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbirşey A Kulübünden B kulübüne transfer oldu. Bu kadar basit. Onlar bizim gibi değil, onlar yaşamak ve ölene kadar rahat yaşamak için oynuyorlar. Ve sadece 20 yılda ne kazanırlarsa kazanacaklar. Sonrada yiyecekler. Ne kadar para o kadar rahatlıktır.
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (02-06-08) |
| | #15 | |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 16
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi baslıgı öle bi yazmıssınki degerlendirmeyene dalarım gibilerinden korktum walla bu lütuf üstüne hemen degerlendiriyorum yılın transferidir yararlı olur! YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #17 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.289
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
profesyonel futbolcu bu para nerden gelirse orda oynar...
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #18 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.896
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Profesyonellik.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #19 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.492
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi Profosyonellikte ahlak tanımı die bi konu acsam sanırım iyi olacak Ahlak degerlerini Profosyonellikle catıstıran bi durum Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #20 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.384
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | profesyonellik |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |