| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En Begendiginiz ve Basarili Buldugunuz Eurovizyon Bestemiz? | |||
| Sebnem Paker - Dinle (3. cü oldu) | | 10 | 27,78% |
| Sertab Erener - Every way that I can (1. oldu) | | 15 | 41,67% |
| Athena - For real (4. oldu) | | 1 | 2,78% |
| Mor ve Ötesi - Deli (7. oldu) | | 4 | 11,11% |
| Kenan Doğulu - Shake It up şekerim (4. oldu) | | 1 | 2,78% |
| Fikrim yok / ilgilenmiyorum | | 3 | 8,33% |
| Diger (belirtiniz) | | 2 | 5,56% |
| Oylayanlar: 36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |||||||||||||||
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | En basarili buldugunuz Eurovizyon sarkimiz hangisi? Evet Soru basit Gelmis gecmis en basarili buldugunuz Eurovizyon sarkimiz hangisi? Sebnem Paker - Dinle
Sertap Erener - Every Way that i can
Athena - For real
Kenan Dogulu - Shake It up shekerim
Mor ve ötesi - Deli
Konu Virane tarafından (26-05-08 Saat 20:58 ) de değiştirilmiştir.. | |||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kenan Dogulu kacinci oldu hatirliyamadigim icin yazmadim. :/ |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.480
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185346 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sertap Erener - Every Way that i can - Sebnem Paker - Dinle İkisi arasında kararsız kaldım. İkisinide dinliyorum arasıra diğerleri aklıma bile gelmiyor ![]() ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | 13. (26-05-08) |
| | #4 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 24
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kenan doğulu 4. oldu ben oyumu sertab erener'e verdim; ama yazı italik oy ise 0 olarak gözüküyor |
|
| | #5 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 678
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (26-05-08) |
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 4. olmuştu bencede çok beğenmiştim;Kenan Doğulu - Shake It up şekerim Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 588
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mor ve ötesi-deli zamanı bir kenara atsak isimlerimizi unutsak çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(: |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.173
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:27735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zamanını düşüncek oLursak Sebnem Paker - Dinle tabiki (: ... .. . uA Pamukkale !! " Esra'm " !! PoseidoN Galatasaray Terbiyesi.. |
|
| | #9 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 244
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:4011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şebnem Paker |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 3.896
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sebnem Paker - Dinle.. Hem Müziginde Kullanilan Türk Ezgileri, Enstrümanlari Olsun, Hemde Güzel Düzenlemesiyle Tartismasiz Birincim.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.625
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sebnem Paker - Dinle
|
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonuncu Olsak Bile "Mor ve Ötesi-Deli"
|
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birinci olmadik ama ne oldugumuz gösterdik dedigim beste tabiki Sebnem Paker - Dinle "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:12251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şebnem Paker - Dinle
Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 3.149
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şebnem Paker, Türk ezgilerini en çok kullandığından benim için en iyisi...
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те Konu J.Mengele tarafından (27-05-08 Saat 14:55 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #16 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.648
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajda Pekkan - Petrol kült olacak bu şarkı. hatta oldu [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #17 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.106
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:28523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sebnem Paker - Dinle Bence Çok Güzel Şarkı. Ayrıca Türkçe Olduğu İçin... ![]() |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kalitesiz hiçbir işe yaramayan kenen dogulu dısında hepsine olurum war !
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |