| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En beğendiğiniz showman? | |||
| Beyaz | | 22 | 59,46% |
| Okan Bayülgen | | 4 | 10,81% |
| Cem Yılmaz | | 6 | 16,22% |
| Ata Demirer | | 1 | 2,70% |
| Şahan Gökbakar | | 4 | 10,81% |
| Diğer (belirtiniz) | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 399
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:3613 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cem yılmaz ve beyaz kesinlikle
bıkmışım her gün aynı teranelerden ben, bir iki yalancı ve sahtekar, yoldan saptıran imtihanlar, kana kana kanıyorlar bak!! |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyaz |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.699
Forum Gücü: 279 Forum Puanı:125360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Showman derseniz Beyaz , Komedyen derseniz Cem Yılmaz
|
|
| | #5 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.199
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:9801 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BaYaZ Sessizlik, biraz... Umut, gercek... Mucize, icimde... Rabbim, cok sükür... |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.357
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:15424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beyazzz son şiir de sustu bizi... devrik bir cümleyim şimdi... onarma beni... hani gitsem diyorum, yok olsam... karanfil zifiriliğinden uzak serin bir gölgede, düş cambazlığına bürünsem diyorum... bir avuç düş kırıklığıyla.. |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 556
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okan Bayülgen Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #8 |
| Asistan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 107
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1573 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beyaz ve cem yilmaz Hayal düş işte. Bu gökyüzü, güneş. Hepsi. Yok böyle bir şey. Sunulan hayatların son perdesini oynuyoruz.. Figüranız biz bu sahnede.. S.Ş |
|
| | #9 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.645
Forum Gücü: 60 Forum Puanı:22872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbiri sıkkı neden yok ? illada sevmek zorundamıyız Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #10 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 179
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:3305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beyazzzzzz hadi hoscakalin |
|
| | #11 |
| Stajyer Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 53
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:54 ![]() ![]() |
showman da komedyen de SAHAn GöKBAKAR Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır... emeği yorumsuz bırakanın linki ölsün ![]() |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 841
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şahan ve cem yılmaz=)
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 273
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 gruba nasıl girdin sen Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 841
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:22119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyaz... Sadece Sevdim .. . |
|
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:89319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyaz.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #16 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.095
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:25059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cem yılmaz ve beyaz...
Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...! Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş.. Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır. |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #18 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şahan fovorim ondan sonra tabiki cem yılmaz HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #19 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.161
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okaannnn bayülgennnn
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #20 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cm ylmz (: ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |