DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Özel Günler

Konu Seçenekleri
Eski 18-05-08, 11:32 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.498
Teşekkür etti: 12.885
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136001
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali En buyuk asker BIZIM asker! [Sadness]

konuyu biraz erken aciyorum farkindayim ama biliyorsun ufak bi tatil'e cikiyorum.

canim benim ...
abicigim
suan birseyler yazmakda gucluk cekiyorum ..
amacim seni uzmek degil . inan bunu hic birzaman istemem .
allah omrunun sonuna kadar yuzunden gulucukleri eksik etmesin
ilk tanistigimiz gunu hatirliyormusun ?
ben cok iyi hatirliyorum .. (:
replerle falan baslamisdi , sonra ozel msj atmalar ... :p
az dolanmadim demi pesinde
iyiki king 'in yerine gelmissin diyorum (:
iyiki seni tanimissim diyorum
2 sene olucak nerdeyse biz tanisali demi
zaman cabuk geciyor ..
forum bile olsa , bende yerin cok ayri ..
ve hep oyle kalicak
biliyormusun ben seninle gurur duyuyorum abicigim , herkeze nasip olmaz asker olmak . (:
birazda uzuluyorum aslinda .
senden uzak kalicagima ...
ama olsun , sen askerdede olsan ben seni yine rahatsiz edicemki :p
forum'a cok guzel bir renk katiyordun .
gitmisde olsan forumda sen hala varmissin gibi bize renk katmaya devam ediceksin bundan emin olabilirsin .
keske adanada , senin yaninda olabilseydim .
burdan degilde , yaninda sana bunlari soyliyebilseydim.
kismet degilmis , belki sen askerdeyken biz buluscaz kimbilir
eger ankaraya cikarsan ben buyuk ihtimal gelicem yanina .
hic uzulme abicigim bizden ayrilicaksin diye , biz herzaman yaninda olucaz sakina unutma bunu.
Insallah gittigin gibi geri donersin . ve kaldigimiz yerden devam ederiz asker!
seni cok ozlicem , ve geri gelmeni dort gozle beklemis olucam .
kendine iyi bak oralarda sakina hasta falan olim deme :p
aslinda yazdiklarim cok kisa oldu ...
daha fazla yazmak isterdim , ama onlarda bize özel kalsin abicigim :p

Seni Seviyorum abicigim..

En buyuk asker BIZIM asker!

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık
Mesaja teşekkür eden: (38 Kişi)
нѕуη (18-05-08), ℓєαяѕιση (21-06-08), ρяєηѕєѕ (18-05-08), aLadea (18-05-08), And (18-05-08), apinchoflove (21-05-08), Artemis (18-05-08), aydan (18-05-08), CnRaLpEr (18-05-08), CSKN (18-05-08), DR_GoKiSsS (18-05-08), HaZaL (18-05-08), HeLL's AnGeL (18-05-08), Kayıp_Şair (20-05-08), KÜBÜŞ (18-05-08), Maçakızı (18-05-08), MiSsCaT (21-05-08), nesquik (19-05-08), Nikotin (18-05-08), Oo.SoSuMo.oO (18-05-08), p0lly (20-05-08), rebelişko (18-05-08), Redkid (18-05-08), roza (20-05-08), Sadness (18-05-08), SaKaRiN..! (18-05-08), Samson (18-05-08), Scнiивея (18-05-08), seLLuk@ (18-05-08), Snorland (20-05-08), ufuk_08 (18-05-08), Virane (18-05-08), yεsiL (18-05-08), YaGMuR_CiNi (18-05-08), İnCi ÇiÇéKi (18-05-08), _canözüm_ (20-05-08), _Okyanus_ (18-05-08), ~C@dY~ (20-05-08)
Eski 18-05-08, 11:40 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.341
Teşekkür etti: 2.392
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:46698
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Allah Hayirli Teskereler nasib etsin.

Sag saglim git gel insallah

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?
Organize
isler.....
Bunlar..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Sadness (18-05-08), Tweety (18-05-08)
Eski 18-05-08, 11:43 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
allah hayırlı teskereler nasip etsin
seni sevdiklerine sağ salim kavuştursun...

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Konu Maçakızı tarafından (18-05-08 Saat 12:07 ) de değiştirilmiştir..
Eski 18-05-08, 11:51 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

by_chance - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.667
Teşekkür etti: 614
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:9768
by_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Sağ salim git gel inş. hayırlı teskereler

Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali..
Eski 18-05-08, 11:56 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.003
Teşekkür etti: 4.385
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:77433
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Esra ! Yazdiklarini Okurken Tüylerim Diken Diken oLdu ...
Çok İçten Yazmissin ..

Sanada Hayirli Teskereler Abi ..!

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Konu HeLL's AnGeL tarafından (18-05-08 Saat 12:44 ) de değiştirilmiştir..
Eski 18-05-08, 12:13 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.012
Teşekkür etti: 5.356
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hayirli eskereler Sadness, dilerim basarili ve gururlu bir sekilde dönersin.

Allah yolunu acik etsin.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 18-05-08, 12:24 Çevrimdışı   #7
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
HayırLı teskereLer Sadness
Allah'a emanet oL...

kaLbinizdeki güzeLLikLer , dostLugunuz bir ömür boyu sürer in$aLLah esra

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Eski 18-05-08, 12:42 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.101
Teşekkür etti: 3.032
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:29966
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hayırlı Teskereler!

Tez gelirsin inşallah... Allah yardımcınız olsun...

Nerede yapacak bilen varmı??

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 18-05-08, 12:42 Çevrimiçi   #9
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.825
Teşekkür etti: 2.640
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:31155
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hayırlı Teskereler Aßi güle güle git güle eğlene gel..

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 18-05-08, 12:51 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.951
Teşekkür etti: 3.119
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Murat Sağ Salim Gider Askerliğini yapar Sağ Salim Vatani Borcunu ödemiş bir şekilde evine geri dönersin ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 18-05-08, 12:53 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Başımın püsküllü belası

Deli gibi özleyeceğim seni Murat, yerin çok başka uyuz herif.Dualarımız seninle, sizinle.Sağ salim git ve gel inşallah, bekliyoruz.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Sadness (18-05-08), Tweety (18-05-08), YaGMuR_CiNi (18-05-08)
Eski 18-05-08, 13:08 Çevrimdışı   #12
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.032
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:82844
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sag, Selim Gider Gelirsin Insallah (:

Peri Padişahının Kızı
..

Hani kahramanlar gibi sevecekken seni
Masal bitti..!

Eski 18-05-08, 13:22 Çevrimiçi   #13

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.498
Teşekkür etti: 12.885
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136001
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayırlı Teskereler!

Tez gelirsin inşallah... Allah yardımcınız olsun...

Nerede yapacak bilen varmı??

ankara veya istanbuldu
gidecegi gun ogrenicekmis

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık
J.Mengele (18-05-08), Sadness (18-05-08)
Eski 18-05-08, 13:25 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.038
Teşekkür etti: 784
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7381
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
güle güle git güle güle gel...hayırlı teskereler...

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Eski 18-05-08, 13:36 Çevrimdışı   #15
Grup Lideri
Spor grubu

By_Blok - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.648
Teşekkür etti: 1.379
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:6948
By_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
hayırlısıyla gidip gelmen dileğiyle
Eski 18-05-08, 15:45 Çevrimiçi   #16
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.908
Teşekkür etti: 3.796
RepForum Gücü: 172
Forum Puanı:72820
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Allaha Emanet Ol Sadness, Kendine Dikkat Et..

Hayirli Teskereler Diliyorum Simdiden..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Eski 18-05-08, 15:50 Çevrimdışı   #17
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.225
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24040
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
İlk gün ve ilk hafta senin icin ömrünün en berbat günlerinden biri olacaktır..(hafızana kazınacak) Hazırla kendini ''Çömez'' vede '' Torun'' laflarına (:

Zor..

Hayırlı teskereler...

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.

Konu HaRuKa tarafından (18-05-08 Saat 16:04 ) de değiştirilmiştir..
Eski 18-05-08, 15:53 Çevrimdışı   #18
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Suphesiz çok ozleyecegiz seni Muratcim..
Sag salim gidip gelirsin insallah ..
Tum askerlerimiz Allah'a emanet
hayirli teskereler canim

* Tweety, iyiydi (:
Eski 18-05-08, 16:17 Çevrimdışı   #19
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.937
Teşekkür etti: 6.704
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:33294
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hayırlı tezkereler Murat....

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"
Eski 18-05-08, 16:46 Çevrimdışı   #20

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296