| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En Büyük Devrimci Sizce Kimdir ? | |||
| Mustafa Kemal Atatürk | | 68 | 79,07% |
| Ernesto Che Guevara | | 10 | 11,63% |
| Rosa Luxemburg | | 0 | 0% |
| Vladimir İlyiç Lenin | | 5 | 5,81% |
| Antonio Gramsci | | 0 | 0% |
| Lev Troçki | | 0 | 0% |
| Jean-Paul Sartre | | 0 | 0% |
| Antonio Negri | | 0 | 0% |
| Fidel Castro | | 3 | 3,49% |
| Yaser Arafat | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 86. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]() | En Büyük Devrimci Sizce Kimdir ? En Büyük Devrimci Sizce Kimdir ? ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 453
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lenin Bence ... Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
|
| | #3 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.181
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:4142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | J.Mengele (17-03-08), YaGMuR_CiNi (17-03-08) |
| | #4 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 785
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:14672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki ATATÜRK.. '' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir. Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek Türk olarak yasayakcaktir..'' M.KemaL ATATÜRK. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | J.Mengele (17-03-08), YaGMuR_CiNi (17-03-08) |
| | #5 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.684
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence en büyük devrimci Atatürk'tür. Çünkü var olan bütün sistemi değiştirmiştir. Yeni bir dil, kıyafet vb. yenilikler yapmıştır. Diğer devrimciler ise varolan sistemin üzerine yenilikler yaparak bir sistem kurmuşlardır. Bu yüzdende en büyük devrimci ATATÜRK' tür.
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BEnim Aklımdaki İsim Burda olmadıgı için Bende oyumu Mustafa Kemalden Yana kullandım Çünkü içlerinde En iyis o Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | merak ettim yokedici kim Hitler'mi yoksa... ![]() Mustafa Kemal Atatürk sonra da Che... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sonsuus (17-03-08) |
| | #8 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.207
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:173580 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seçtiğiniz kelimelere ve benzetmelere dikkat edin lütfen ! tartışmaya sebep olan mesajlar silinmiştir devam etmesi halinde konu yoruma kapatılacaktır. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Snorland (17-03-08), YaGMuR_CiNi (17-03-08) |
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa Kemal Atatürk iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Metu İz baCK (20-03-08), YaGMuR_CiNi (17-03-08) |
| | #10 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.705
Forum Gücü: 142 Forum Puanı:58313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deniz GEzmiş
Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma... |
|
| | #11 | |
Teşekkür etti: 1.183
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:16005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... Alıntı:
diger devrimciler var olan sistemin üzerinde degişiklik yapmıstır demişsin... bu devrim degildir, bu reformizmdir, revizyonizm dir... devrim= kurulu bir sistemi yıkıp yerine yenisini ve daha güzelini kurmakla olur... atatürk ün yaptıgı burjuva devrimidir... yani işçi-köylü haklarını destekleyen bir devrim degildir... ya da örnek vericek olursak; uçak fabrikası acmıstı yanlıs hatırlamıosam... ama biz ucak üretmioduk ki, tüm parcalar dısardan geliodu, bizse onu birleştirioduk, yani dısa bagımlıydık... milli burjuvazi degil komprador(dısa bagımlı) burjuvazi gelişiodu... milli burjuvazisi gelişmemiş bi ülkede devrimden bahsedilemez bence... atatürk ün yaptıgı kılık kıyafet , harf devrimleri felan , tamam bunlar dogru seylerdi ama devrim için yeterli degildi bence... seve... omedya mına | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | гєรรђ๏t (12-04-08) |
| | #12 |
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:14672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zahmet oldu..
'' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir. Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek Türk olarak yasayakcaktir..'' M.KemaL ATATÜRK. ![]() |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | atatürk ün yaptıgı burjuva devrimidir... yani işçi-köylü haklarını destekleyen bir devrim degildir... Köylü Milletin Efendisidir... Diyen bir insan daha ne yapmalı ??? ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sonsuus (17-03-08) |
| | #14 |
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:16005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet ama atatürk zamanında hala ağalık sistemi devam ediodu dime seve... omedya mına |
|
| | #15 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Benim kafamdaki en Büyük devrimci Hz muhammed (sav) kişiden kişiye göre degişir bu kavram demi bana göre o ![]() nedenlerine gelince... Kız çocukları Diri Diri topraga gömülüyordu o geldi bitti. Adam öldürmek bedavaydı o geld bitti Araplara Güvenmek imkansız gibi bişeydi o geldi degişti... Birileri mekkeye gelince soyulur bazen üzerindeki elbise bile alınırdı.o geldi deişti ![]() Daha yazacagım çok şey var çook uzar bu liste ... Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | bandobras (20-03-08) |
| | #16 |
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet ama bunu değiştiremessin zaten Robin Hood gibi zenginden alıp fakiremi verme durumumu söz konusu olmalıydı yoksa ![]() Ağalık, beylik sistemi her sistemde vardır bunun olmadığı sistem, düzen yoktur diye tahmin ediyorum... İşçi-Köylü devrimlerini desteklemiyor sözü biraz minnetsizlik olmuş gibi algıladım... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #17 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.925
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa Kemal Atatürk düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (17-03-08) |
| | #18 | |
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:16005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() devrim dedigin seyde var zenginden alıp fakire verme ![]() ağalık sistemi her yerde vardır demen biraz yanlıs geldi... sanki her zamanda olacak gibi bişi cıkarttın... biz bunun için mücadele edioz işte, bu yanlıs düşüncelerin yok olması için... evet işçi köylü devrimini desteklemiyor atatürkü n yaptıgı devrim... destekleseydi dediğim gibi agalık diye bir seykalmamıstı... işçi-köylü devrimi olsaydı komprador burjuvazi gelişmezdi ya da toprak agaları olmazdı... ![]() köylerde yasayan insanlar agalardan zulüm cekmezdi... adı üstünde işçi- köylü devrimi ![]() zulme bir baskaldırı... eger onların devrmi olsaydı , ezilio olmazlardı... seve... omedya mına | |
|
| | #19 |
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:14672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Asaletin YETER... '' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir. Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek Türk olarak yasayakcaktir..'' M.KemaL ATATÜRK. ![]() |