| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 431
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e-danadan nefret ediyorum ![]() (gerçek sanmayın oyun oynuyoruz şurda) Umudun adı Güneşin koşucusuydular Ateş içtiler İnsanlığın yolcusuydular ''İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler. '' |
|
| Mesaja teşekkür eden: | *KuĞu* (17-06-08) |
| | #3 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 449
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1827 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | romayı ben yaktım
|
|
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
burdaki herkesi tanıyorum \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 264
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben hiç yalan söylemem Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1827 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 264
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim yalanımda bu hiç yalan söylemem...
Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 431
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ben burada yaşıyorum Umudun adı Güneşin koşucusuydular Ateş içtiler İnsanlığın yolcusuydular ''İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler. '' |
|
| Mesaja teşekkür eden: | *KuĞu* (23-07-08) |
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben uzaylıyım ![]() Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1827 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben hayvanlardan nefret ediyorum ![]() (ALLAH korusun)
|
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben çok güzelimm (baya büyük bi yalan oldu ) şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!.. bir umuttu yaşatan insanı |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben dünyanın en çirkin erkeğiyim Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #16 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
12 yaşında hamile kaldım çocuumu da camiye bıraktım şimdi kimbliri nooldu valla !!!(alllah korusun )
bu günün tekrarı yok UNUTMA! |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben dokuz canlıyım öldüm...öldüm...öldüm...Bu son canım ölmemeliyim ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiye anayasasını İsviçre'den uyarlamış. Onların anayasasını da ben yazdım zaten Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #20 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 652
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sagopa'yla oturup dertleştik Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
![]() |
| Tags |
| filamingo, kuğu |
| Konu Seçenekleri | |
| |