| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En Çok Dİnlediğiniz Radyo | |||
| Fenomen | | 0 | 0% |
| SuperFm | | 4 | 19,05% |
| BestFm | | 2 | 9,52% |
| AlemFm | | 3 | 14,29% |
| RadyoD | | 3 | 14,29% |
| Metro | | 0 | 0% |
| Kral | | 0 | 0% |
| Show | | 0 | 0% |
| TRT | | 0 | 0% |
| PowerFM | | 0 | 0% |
| PowerTurk | | 8 | 38,10% |
| JoyTurk | | 1 | 4,76% |
| Oylayanlar: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | En Çok Dİnlediğiniz Radyo
En Çok Dİnlediğiniz Radyo
1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 152
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:761 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | RadyoD PoverTürk Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiğinden. ![]() |
|
| | #3 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | özgür radyo,açık radyo,yön fm CEZALI ÜYE |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 633
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tatlıses pal fm Everything is Changed ![]() |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dünya radyo ama yok Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 810
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:19410 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alem fm PowerTurk JoyTurk Slowturk ... " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #7 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.684
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:21701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PowerTurk
|
|
| | #8 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PowerTurk |
|
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.167
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Powerturk-Slowturk-Joyturk "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 42
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:246 ![]() ![]() ![]() |
diğer...
|
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.896
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pek Dinlemem, Dinlersemde Bu Genelde Süper FM Oluyor.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İmbat yok burda pek radyo dinlemem ama dinlersem power |
|
| | #13 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.822
Forum Gücü: 189 Forum Puanı:77179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Best Fm-Slowturk Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #14 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 111
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
power turk
:.:.:.:Hêr sey RênkLî øLSâdâ "KARANLIK" tâ nê qørêßîLîrSîn'ky?.:.:.:... |
|
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.142
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RAdyo Şampiyon + Radyo Spor...
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #16 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.648
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PowerTürk, Power XL, SlowTürk, Radyo D, Lounge FM... Başlıca listemdeler... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #17 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eskiden çok dinlerdim ..e tabi bilgisayar yoktu o zamanlar ..tvde de topu topu 10 kanal ...ben de hep radyo dinlerdim ..aslında radyo dinlemek denemez buna ..bazı isimler ve programları vardı sevdiğim...bir radyo kanalı azken yunan radyolarını dinlemeyi çok sesverdim cızırtılı cızırtılı ..yatarken yunan ezgileri fısıldardı kulağıma volkmanim (bir zamanların değişmez aracı )..ve ilk türkü çalan radyo istasyonunu keşfettiğimde çok sevinmiştim ..esenler fm ...avrupa yakasından yayın yapıyordu ve bize gelen yayınlar yine cızırtılıydı ama hoştu ... parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #18 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dunya radyo
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.501
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:12674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | joy fm özellikle geceleri yatmadan önce açarım slow müzikle uykuyuya dalarım |
|
| | #20 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 380
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2854 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radyo 2000, bide eskiden rd lokumu dinlerdim sonradan joytürk oldu tabii, bide rd Tsm |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |