| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En çok hangisine gülüyorsunuz? | |||
| Kemal Sunal | | 7 | 41,18% |
| Şener Şen | | 3 | 17,65% |
| Eddie Murphy | | 0 | 0% |
| Jim Carrey | | 1 | 5,88% |
| İlyas Salman | | 0 | 0% |
| Engin Günaydın | | 4 | 23,53% |
| diğer | | 2 | 11,76% |
| Oylayanlar: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.896
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslinda Ayiramam, Kemal Sunal Apayri Birsey.. Bu Yüzden Oyum Sener Sen'e Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RAMSES113 (25-11-07) |
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 2
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:37 ![]() | Engin Günaydın |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kemal SunaL Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #7 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
engin günaydın bu avrupa yakasında cok ıyı performasn ve yer tuttu
|
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:103 ![]() ![]() | Jim Carrey GözLerim DaLqın Hüznüm Чorqun DüşLerim SoLqun Sesimi Duyan Yok KeLimeLerim Suskun Benim Neyime Ki ÇığLıkLar Bana SuskunLuklar Gerek... |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 957
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
namıdiyar burhan altıntop Engin Günaydın yani tabi kemal sunala da gülerim ama en çok burhana sonra bide şener şen in hababm sıbıfındaki rollerine gülerim
|
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 74
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya ne olursa olsun Kemal sunal hem unutulmaz hemde hala izlediğimde ilk kez izliyormuş gibi gülüyorum.......
|
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hem kemal sunal hem şener şen biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 726
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jim Carrey-Eddie Murphy'nin yeri ayrı , Kemal Sunal-Şener Şen 'in yeri Ayrı |
|
| | #14 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 669
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 444
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:6713 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu aralar beni tek güldüren tabiki; burhan altıntop Get up..Stand up..Don't give up the fight! |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 120
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jim Carrey Kemal Sunal derin.. üf.. |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vallaha ben herkese gülerim komik bişey yapmasalar bile ama sırrımı hala çözemedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #18 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.287
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9783 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jim carrey yerli olarak cem yılmaz
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #19 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cem yılmaz sener sen
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa Üstündağ,Adnan Erdoğan,Osman Wöber,Gürkan Uygun,Erhan Ufak.... (: Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |