| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En Çok Hangi Ülke Edebiyatını Beğeniyorsunuz ? | |||
| Türk Edebiyatı | | 19 | 41,30% |
| Rus Edebiyatı | | 9 | 19,57% |
| Fransız Edebiyatı | | 6 | 13,04% |
| İngiliz Edebiyatı | | 3 | 6,52% |
| Yunan Edebiyatı | | 1 | 2,17% |
| Alman Edebiyatı | | 0 | 0% |
| İspanya Edebiyatı | | 0 | 0% |
| Japon Edebiyatı | | 0 | 0% |
| Çin Edebiyatı | | 0 | 0% |
| Amerikan Edebiyatı | | 0 | 0% |
| Edebiyat Olunca : Tümü | | 2 | 4,35% |
| Edebiyatı Sevmiyorum | | 4 | 8,70% |
| İran Edebiyatı | | 2 | 4,35% |
| Diğer ( Yazınız ) | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | En Çok Hangi Ülke Edebiyatını Beğeniyorsunuz ? En Çok Hangi Ülke Edebiyatını Beğeniyorsunuz ? |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle Türk Edebiyatı, çok zarif bir dil her şeyden önce. Ama Yunan mitolojileri de hep çok hoşuma gitmiştir. iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Büyük bir farkla Fransız edebiyatı ile Rus Edebiyatı öndeler. |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.881
Forum Gücü: 137 Forum Puanı:49559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alman ve ingiliz edebiyati cok hosuma gider hep.. ve türk edebiyati da .. Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İngiliz Edebiyatı benim ilgimi daha cok cekiyor. Türk Edebiyatı hakkinda pek bilgim yok acikcasi.
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tümü.. kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #7 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.964
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başta tabii ki Türk Edebiyatı, şahane eserlerimiz var ama İngiliz Edebiyatında da hoş örnekler var, hoşuma gider zevkle okurum. |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türk edebiyatı ve biraz da İran Edebiyatı.. (: Yok imza falan!!! |
|
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.332
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edebiyat konusunda rusların üstüne tanımam ama tabiki her ülkenin edebiyatınında hoş yanlar var ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #10 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rus, Fransız ve İran edebiyatı bence.
|
|
| | #11 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 112
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:296 ![]() ![]() ![]() | Rusya,İspanya ve Güney Amerika... |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
'Kibritçi Kız', 'Kıt Akıllı Karga', 'Küçük Deniz Kızı', 'Andersen'den Masallar', 'Kursun Asker', 'Sinderella', 'Bülbül', 'Andersen Masalları 10 Masal', 'Uçan Sandık', 'Çirkin Ördek Yavrusu', haksizlik olmasin "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #13 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.081
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence Arap edebiyatıda olmalıydı. En çok TÜrk ve Arap edebiyatını seviyorum.Gerisi hikaye ... |
|
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.208
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fransız ve Rus edebiyatının belirgin ve ağır farklılıkları karşısında, bu iki ülke edebiyatını hepsinden ayırıyorum. Türk Edebiyatını şıklar içerisine koydum lakin zengin edebiyatımızı övgü ve yüceltmek adına değil hakkını vermek için hepsinden ayrı bir basamakta tuttuğumuda belirtmek istiyorum. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | delkray (26-03-08) |
| | #15 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bıldıgımden sasmım
|
|
| | #16 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yunan İngiliz Türk bide Hint edebiyatlarını seviyorum... Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #17 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle Rus Edebiyatı. ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| | #18 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Rus edebiyatı.. ama bence Fransız ve İngiliz edebiyatları da mükemmeldir... Üçünden birini seçmek zorunda olunca.....=)
|
|
| | #19 |
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rus Edebiyatı ve Dostoyevski'yi seviyorum ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alman we rus edebiyatı
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |