DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Anket Sonuçlarını Göster: En çok ne zaman Fazıl Say gibi hissediyorsun?
Hemen hemen her zaman 8 25,81%
Haberleri seyrederken 4 12,90%
Trafikte 2 6,45%
Aysonunda 1 3,23%
Hiç Düşünmedim 16 51,61%
Oylayanlar: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 19-12-07, 18:56 Çevrimdışı   #1
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.363
Teşekkür etti: 2.648
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48055
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
En çok ne zaman Fazıl Say gibi hissediyorsun?

En çok ne zaman Fazıl Say gibi hissediyorsun?
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
CnRaLpEr (23-12-07), Galiyev (21-12-07), HANNİBAL (05-10-08), roza (23-12-07)
Eski 23-12-07, 14:08 Çevrimdışı   #2
Dekan
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 5.328
Teşekkür etti: 6.450
RepForum Gücü: 76
Forum Puanı:26697
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gülümseme ..

Böyle bi anket yakı$ırdı sana
Hemen hemen her zaman ..

yine ölüyorum,kaçıncı bu
..

Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz.
hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık
tanrım
ne darbeler ne yangınlar kentlerde
biz soluk soluk
her satır boslugunda sevdamız
biz vardık
varız.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
KartofeL (23-12-07), Unfaithful (28-12-07)
Eski 23-12-07, 14:41 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 10.052
Teşekkür etti: 9.881
RepForum Gücü: 137
Forum Puanı:49559
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
akillica bir anket unfaithful

.
Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya;
Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı
...
Eski 23-12-07, 14:47 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.054
Teşekkür etti: 5.401
RepForum Gücü: 175
Forum Puanı:70592
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Afedersiniz terbiyemiz bozulacak biraz ama dürüst olmak lazim.

Ben Tualette, ardindan o fikrin üstüne ... icin.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
нѕуη (24-12-07), RAMSES113 (23-12-07), Sk8er Boi (29-12-07), Yσкє∂!¢! (01-01-08)
Eski 23-12-07, 15:29 Çevrimdışı   #5
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
İş başvurusu için asistan olduğum araştırmayı gizlemek zorunda kaldığımda ilk hissettim.. Sonra vermek zorunda kaldığım tavizler sayesinde hissediyorum..

Ancak Fazıl Say gibi "çekip gideceksin" psikolojisine sadece umutsuzluğa düştüğümde kapılmaktayım.

Başar Demirsoy.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
roza (23-12-07), Scнiивея (23-12-07)
Eski 23-12-07, 18:38 Çevrimdışı   #6
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.240
Teşekkür etti: 3.846
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:20302
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yanlış bir anket olmus bence... tepki gostermeyin lütfen cünkü öznel yargımı belirttim...

her insan fazıl say gibi düsünmek zorunda degıl.. ankete bir hissetmiyorum gibi bir şıkta konulmalıydı...

her neyse her zaman emeğe saygı... teşekkürler...

Kendini Yeterli Görmeme Bir Fazilet İfadesidir...

"Hakikat Damlaları"
нѕуη (24-12-07), bandobras (25-12-07), s!mg€ (23-12-07), Virane (23-12-07)
Eski 23-12-07, 18:46 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

_darkness_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 541
Teşekkür etti: 72
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:465
_darkness_ ara sıra gören oluyor_darkness_ ara sıra gören oluyor_darkness_ ara sıra gören oluyor_darkness_ ara sıra gören oluyor_darkness_ ara sıra gören oluyor
hemen hemen her zaman hissediyorum...

SeVmE...SeVeRsEn DeĞeR vErMesLeR!!!
Mesaja teşekkür eden:
roza (28-12-07)
Eski 23-12-07, 18:55 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.096
Teşekkür etti: 3.406
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:58198
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Emegine saygili olaraktan once (:

Hic bir zaman dusunmedim istemedigim bir sey oldu diye ulkemden hemen gitmeyi dusuneceksem hic Turk olmiyayim daha iyi Fazil Say gibi bazilari ulkeyi nisantasindan ibaret saniyor (: Fatih Akinda asker olmamak icin Turk vatandisligindan cikmayi dusunuyormus acaba Fazil Sayinda askerlik sorunumu var (: sanki diger ulkeler cok iyi yahu ben evimden uzakta 1 hafta tatile gittimmi evimi ozluyorum yurt disinda vatanimi kim bilir nasil ozlerim dusunemiyorum .

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
нѕуη (24-12-07), J.Mengele (25-12-07), Sk8er Boi (29-12-07)
Eski 23-12-07, 22:22 Çevrimdışı   #9
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.851
Teşekkür etti: 2.701
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:34337
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ülke bu kadar özgürlüğünü kaybettiği halde cahil insanların Türkiye Sizinle Gurur Duyuyor sözlerini işitince ..
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Delgiyana (27-12-07), KartofeL (23-12-07), yεsiL (28-12-07)
Eski 23-12-07, 22:32 Çevrimdışı   #10
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 15.208
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90458
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Afedersiniz terbiyemiz bozulacak biraz ama dürüst olmak lazim.

Ben Tualette, ardindan o fikrin üstüne ... icin.

Bizim terbiyemiz bozulmadı !
Senin ki gayet: "Ben Tualette, ardindan o fikrin üstüne ... icin." cümlen içine karışmış.
Neyse...

Hiçbir zaman Fazıl Say gibi düşünmedim. Gitmesini istemiyorum. Kınamadım.
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (24-12-07)
Eski 23-12-07, 22:42 Çevrimdışı   #11
Stajyer

serguzest - ait Avatar
Genel Mesajlar: 108
Teşekkür etti: 24
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:99
serguzest ara sıra gören oluyor
hiç bir zaman
Eski 24-12-07, 00:53 Çevrimiçi   #12
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.966
Teşekkür etti: 3.896
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77031
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hiç Bir Zaman..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Eski 24-12-07, 01:08 Çevrimdışı   #13
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.535
Teşekkür etti: 5.622
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61931
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hiç bi zaman

kaçmak anca korkak insanlarin yapabilecegi i$ !!

+ sunu deyim ben ailem yuzunden yurt disinda dogup buyudum ve en buyuk hayalim bi gun kesin donus yapmak bazilari gibi onemsiz biseyden ulkemi terk etmeyi dahi dusunmem

unutulmasinki bu ulkede sadece dindar partiler ikdidar olmadi yane sol partiler ikditarken hiç kimse ben ulkemi terk etcem demedi ve demezde !

NOT: yazimda lutfen alinti ile yorum yapmayin bu benim kisisel gorusum .

υℓтяαѕℓαη
Eski 24-12-07, 12:48 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.851
Teşekkür etti: 2.701
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:34337
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
нѕуη´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
[color="RoyalBlue"]
+ sunu deyim ben ailem yuzunden yurt disinda dogup buyudum ve en buyuk hayalim bi gun kesin donus yapmak bazilari gibi onemsiz biseyden ulkemi terk etmeyi dahi dusunmem NOT: yazimda lutfen alinti ile yorum yapmayin bu benim kisisel gorusum .
Yapamadan duramadım valla kusura bakma ama üstünde basmışsın belki Fazıl Say gibi düşünmemenin sebepi Yurt Dışında yaşamandır göz görmeyince gönül katlanır hesabı

Görüşüne kesinlikle alıntı kabul etme sadece Türkiye'de yaşamadığın için alıntı yaptım.
Eski 24-12-07, 17:27 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
CnRaLpEr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bizim terbiyemiz bozulmadı !
Senin ki gayet: "Ben Tualette, ardindan o fikrin üstüne ... icin." cümlen içine karışmış.
Neyse...

Hiçbir zaman Fazıl Say gibi düşünmedim. Gitmesini istemiyorum. Kınamadım.
Ben sizden bahsetmedim zaten, kendimden bahsettim.

Eger insanda azicik vatan sevgisi varsa böyle artis laflar etmez. Direk gündeme gelmek icin yapilmis. Gecmis zaman Fatih Akin nin Tr de askerlik yapmam demesi gibi.

Arastirin bakalim senenin kac ayi TR de yasiyormus ki gitmeyi düsünüyormus beyfendi.

gidene bay bay, bizim ne sanatcilarimiz var ülkesine bagli olupta bir ömür bize yetecek.

Üstelik 1 senenin cogunu Türkiyede geciren sanatcilar.

Bana kizma Caner, Fazil Say deyince seviye otomatikmen düsüyor. Kisinin kendisinden mi kaynaklaniyor ne ?...

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (27-12-07)
Eski 24-12-07, 20:02 Çevrimdışı   #16
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.599
Teşekkür etti: 1.479
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20466
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben hiçbir zaman ülkemi terketmeyi düşünmem

baştakiler kim olursa olsun

saçma sapan gündeme gelme çabaları...yazık

.

.. ellerini uzat ki dokunsun
parmaklarım bugün (:

.
Eski 25-12-07, 01:02 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
beni anlayamadığım bir nokta:
madem bu kadar rahatsızsın, umutsuzsun insanlara ne diye açıklama yapıyosun.gideceksen sessizce defolup git kimse tutmaz seni, arkandan da yalvaran olmaz korkma..

ohh be rahatladım

gelelim anketteki soruya;
"düşünüyorum o halde varım" demiş düşünür.
bende düşünüyorum, fikir üretiyorum, bunları uygulayabilecek potansiyele sahip olabilme potansiyeline sahibim(biraz dolaylı oldu ) o halde varım.

kaçmak neyi çözer.kimden kaçıyorsun ki?kendi vicdanından da kaç bakalım kolaysa..

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben
Eski 25-12-07, 11:01 Çevrimdışı   #18
Asistan
Kemalistler

e-opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 351
Teşekkür etti: 200
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:5348
e-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
22 temmuz 2007 den beri..
Eski 27-12-07, 11:11 Çevrimiçi   #19
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.821
Teşekkür etti: 12.705
RepForum Gücü: 142
Forum Puanı:58313
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
adam bu ülkeyi tüm dünyaya müziğiyle tanıtmış,ulusal bi sanatçı olmuş durumda,dünyanın neresine giderse gitsin bütün kapılar ardına kadar açılır,belki ülkesindeki onu sevenler kadar değer görmesede yabancı ülkelerede sonuçta sevdirmiş kendini...Ve geçenlerde adam demişki kardeşim ben bu ülkenin geleceğinden umutlu değilimi,karanlık görüyorum yolun sonunu demiş...Müziğe,sanatçıya gereken değer verilmiyor demiş ve metin altıokları,hasret gültekinleri yakan,yılmaz güneyleri,ahmet kayaları,mehmet uzun ları sürgün eden,nazım hikmetleri idam eden,erdal özyağcı ve onlar gibi sinema sanatçılarını hapislere yollayan,yaşar kemalleri kaleminden dolayı hapislere yollayan bi ülkede yaşamak beni korkutuyor diyor ve gitmek istiyorum çünkü yarın aynı şeyler benimdemi başıma gelecek diye endişe içindeyim demiş??

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma...
Eski 27-12-07, 14:36 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
şiyar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
adam bu ülkeyi tüm dünyaya müziğiyle tanıtmış,ulusal bi sanatçı olmuş durumda,dünyanın neresine giderse gitsin bütün kapılar ardına kadar açılır,belki ülkesindeki onu sevenler kadar değer görmesede yabancı ülkelerede sonuçta sevdirmiş kendini...Ve geçenlerde adam demişki kardeşim ben bu ülkenin geleceğinden umutlu değilimi,karanlık görüyorum yolun sonunu demiş...Müziğe,sanatçıya gereken değer verilmiyor demiş ve metin altıokları,hasret gültekinleri yakan,yılmaz güneyleri,ahmet kayaları,mehmet uzun ları sürgün eden,nazım hikmetleri idam eden,erdal özyağcı ve onlar gibi sinema sanatçılarını hapislere yollayan,yaşar kemalleri kaleminden dolayı hapislere yollayan bi ülkede yaşamak beni korkutuyor diyor ve gitmek istiyorum çünkü yarın aynı şeyler benimdemi başıma gelecek diye endişe içindeyim demiş??

Bunlari nerde söyledigine dair bana bir link veremezsen, senin suan karalamaktan baska birsey yapmadigini iddaa edecegim. Provokatif sözler atma ortaya kaynak vermeden.

- Mevlana -

Konu Seçenekleri