| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En çok ne zaman Fazıl Say gibi hissediyorsun? | |||
| Hemen hemen her zaman | | 8 | 25,81% |
| Haberleri seyrederken | | 4 | 12,90% |
| Trafikte | | 2 | 6,45% |
| Aysonunda | | 1 | 3,23% |
| Hiç Düşünmedim | | 16 | 51,61% |
| Oylayanlar: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.450
Forum Gücü: 76 Forum Puanı:26697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle bi anket yakı$ırdı sana ![]() Hemen hemen her zaman .. yine ölüyorum,kaçıncı bu .. ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | KartofeL (23-12-07), Unfaithful (28-12-07) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.881
Forum Gücü: 137 Forum Puanı:49559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akillica bir anket unfaithful Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Afedersiniz terbiyemiz bozulacak biraz ama dürüst olmak lazim. Ben Tualette, ardindan o fikrin üstüne ... icin. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #5 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İş başvurusu için asistan olduğum araştırmayı gizlemek zorunda kaldığımda ilk hissettim.. Sonra vermek zorunda kaldığım tavizler sayesinde hissediyorum.. Ancak Fazıl Say gibi "çekip gideceksin" psikolojisine sadece umutsuzluğa düştüğümde kapılmaktayım. |
|
| | #6 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.846
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20302 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yanlış bir anket olmus bence... tepki gostermeyin lütfen cünkü öznel yargımı belirttim... her insan fazıl say gibi düsünmek zorunda degıl.. ankete bir hissetmiyorum gibi bir şıkta konulmalıydı... her neyse her zaman emeğe saygı... teşekkürler... |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 3.406
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:58198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emegine saygili olaraktan once (: Hic bir zaman dusunmedim istemedigim bir sey oldu diye ulkemden hemen gitmeyi dusuneceksem hic Turk olmiyayim daha iyi Fazil Say gibi bazilari ulkeyi nisantasindan ibaret saniyor (: Fatih Akinda asker olmamak icin Turk vatandisligindan cikmayi dusunuyormus acaba Fazil Sayinda askerlik sorunumu var (: sanki diger ulkeler cok iyi yahu ben evimden uzakta 1 hafta tatile gittimmi evimi ozluyorum yurt disinda vatanimi kim bilir nasil ozlerim dusunemiyorum . ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #9 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ülke bu kadar özgürlüğünü kaybettiği halde cahil insanların Türkiye Sizinle Gurur Duyuyor sözlerini işitince ..
|
|
| | #10 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.208
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Senin ki gayet: "Ben Tualette, ardindan o fikrin üstüne ... icin." cümlen içine karışmış. ![]() Neyse... Hiçbir zaman Fazıl Say gibi düşünmedim. Gitmesini istemiyorum. Kınamadım. | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (24-12-07) |
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 24
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:99 ![]() |
hiç bir zaman
|
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 3.896
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç Bir Zaman.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.622
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç bi zaman kaçmak anca korkak insanlarin yapabilecegi i$ !! + sunu deyim ben ailem yuzunden yurt disinda dogup buyudum ve en buyuk hayalim bi gun kesin donus yapmak bazilari gibi onemsiz biseyden ulkemi terk etmeyi dahi dusunmem unutulmasinki bu ulkede sadece dindar partiler ikdidar olmadi yane sol partiler ikditarken hiç kimse ben ulkemi terk etcem demedi ve demezde ! NOT: yazimda lutfen alinti ile yorum yapmayin bu benim kisisel gorusum .
|
|
| | #14 | |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Görüşüne kesinlikle alıntı kabul etme sadece Türkiye'de yaşamadığın için alıntı yaptım. | |
|
| | #15 | |
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Eger insanda azicik vatan sevgisi varsa böyle artis laflar etmez. Direk gündeme gelmek icin yapilmis. Gecmis zaman Fatih Akin nin Tr de askerlik yapmam demesi gibi. Arastirin bakalim senenin kac ayi TR de yasiyormus ki gitmeyi düsünüyormus beyfendi. gidene bay bay, bizim ne sanatcilarimiz var ülkesine bagli olupta bir ömür bize yetecek. Üstelik 1 senenin cogunu Türkiyede geciren sanatcilar. ![]() Bana kizma Caner, Fazil Say deyince seviye otomatikmen düsüyor. Kisinin kendisinden mi kaynaklaniyor ne ?... "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (27-12-07) |
| | #16 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.479
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben hiçbir zaman ülkemi terketmeyi düşünmem baştakiler kim olursa olsun saçma sapan gündeme gelme çabaları...yazık ![]() .. ellerini uzat ki dokunsun parmaklarım bugün (: . |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beni anlayamadığım bir nokta: madem bu kadar rahatsızsın, umutsuzsun insanlara ne diye açıklama yapıyosun.gideceksen sessizce defolup git kimse tutmaz seni, arkandan da yalvaran olmaz korkma.. ohh be rahatladım ![]() gelelim anketteki soruya; "düşünüyorum o halde varım" demiş düşünür. bende düşünüyorum, fikir üretiyorum, bunları uygulayabilecek potansiyele sahip olabilme potansiyeline sahibim(biraz dolaylı oldu ) o halde varım.kaçmak neyi çözer.kimden kaçıyorsun ki?kendi vicdanından da kaç bakalım kolaysa.. Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #18 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 200
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
22 temmuz 2007 den beri..
|
|
| | #19 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.705
Forum Gücü: 142 Forum Puanı:58313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam bu ülkeyi tüm dünyaya müziğiyle tanıtmış,ulusal bi sanatçı olmuş durumda,dünyanın neresine giderse gitsin bütün kapılar ardına kadar açılır,belki ülkesindeki onu sevenler kadar değer görmesede yabancı ülkelerede sonuçta sevdirmiş kendini...Ve geçenlerde adam demişki kardeşim ben bu ülkenin geleceğinden umutlu değilimi,karanlık görüyorum yolun sonunu demiş...Müziğe,sanatçıya gereken değer verilmiyor demiş ve metin altıokları,hasret gültekinleri yakan,yılmaz güneyleri,ahmet kayaları,mehmet uzun ları sürgün eden,nazım hikmetleri idam eden,erdal özyağcı ve onlar gibi sinema sanatçılarını hapislere yollayan,yaşar kemalleri kaleminden dolayı hapislere yollayan bi ülkede yaşamak beni korkutuyor diyor ve gitmek istiyorum çünkü yarın aynı şeyler benimdemi başıma gelecek diye endişe içindeyim demiş??
Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma... |
|
| | #20 | |
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bunlari nerde söyledigine dair bana bir link veremezsen, senin suan karalamaktan baska birsey yapmadigini iddaa edecegim. Provokatif sözler atma ortaya kaynak vermeden. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |