| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En çok neye/nelere `Hayır!` demek geliyor içinizden? | |||
| Savaşa/Teröre | | 1 | 3,45% |
| Taciz ve tecavüze | | 3 | 10,34% |
| Bölücülere | | 2 | 6,90% |
| Uyuşturucuya | | 0 | 0% |
| Eğitimsizliğe/Cehalete | | 6 | 20,69% |
| Yobazlara, gericilere | | 3 | 10,34% |
| Dil, din ırk ve cinsiyet ayırımına | | 3 | 10,34% |
| Çevre düşmanlarına/Doğa katliamına | | 0 | 0% |
| Kölece yaşamaya/Kölece çalışmaya | | 1 | 3,45% |
| Aile içi dayağa ve şiddete | | 0 | 0% |
| Haksızlığa ve ihanete | | 2 | 6,90% |
| Emperyalist rejime | | 1 | 3,45% |
| Siyasetten anlamayan partilere | | 0 | 0% |
| Bireysel silanlanmaya | | 0 | 0% |
| Diğer... | | 7 | 24,14% |
| Oylayanlar: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | En çok neye/nelere `Hayır!` demek geliyor içinizden?
En çok neye/nelere `Hayır!` demek geliyor içinizden?
Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HeLL's AnGeL (26-05-08) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Savasa , Terore , Boluculere, Cehalete.. HAYIR..! çoklu seçebilseydik keske .. . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Marcus T.CICERO (29-05-08) |
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 45
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:508 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herşeyin başı eğitim. İnsanlarda eğitim olsa ne terör olur ne uyuşturucu nede hırsızlık olur. Cehalete hayır. |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.178
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92770 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çoklu Şık olsaydı hepsi derdim bu yuzden diger secenegini işaretledim ... GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HeLL's AnGeL (26-05-08) |
| | #5 |
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi .. Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | eL Chupacabra (31-05-08) |
| | #6 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsi
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunlardan herhangı bırıne hayır demeyecek bırı varmı kı?
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #8 | |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.492
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Baktım sıklara yok Sevgili ahmedkırmızıgul )
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... | |
|
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.648
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsine, sevmediğimiz ne varsa burda var...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.546
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:37339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ohhf hepsine HAYIR!! Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #11 | |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hepsine Hayııııııııııııııııır | |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsine
|
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 3.142
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bölücülere...
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #14 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Savaşa/Teröre-Taciz ve tecavüze-Bölücülere-Uyuşturucuya-Eğitimsizliğe/Cehalete Dil, din ırk ve cinsiyet ayırımına-Çevre düşmanlarına/Doğa katliamına-Aile içi dayağa ve şiddete-Haksızlığa ve ihanete-................. Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cehalete.. İnsanlar bilinçlenirse zaten diğer olumsuzlukların çoğu yaşanmaz. İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Marcus T.CICERO (29-05-08) |
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herşeyin başı eğitim. Eğitimsizliğe hayır! |
|
| | #17 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsi
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #18 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 194 Forum Puanı:86412 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taciz ve tecavüze Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #19 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.128
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsine! BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #20 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 449
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1827 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kürtçe öğrenmek istiyorum kampanyasına,pkk ya vee oks ye ıyy
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |