DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: En çok neyi protesto edersiniz / etmek istersiniz?
Açtığı savaşlardan dolayı Bush`u 7 43,75%
Fokların canice öldürülmesine izin verdiği için Kanada`yı 1 6,25%
Kredi kartlarına yüksek faiz uyguladıkları için bankaları 0 0%
Bizi kazıkladığı için Turkcell`i 1 6,25%
Zam yapmadığı için patronu 0 0%
Diğer: 7 43,75%
Oylayanlar: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 29-12-07, 20:59 Çevrimdışı   #1

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.450
Teşekkür etti: 5.826
RepForum Gücü: 189
Forum Puanı:77179
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
En çok neyi protesto edersiniz / etmek istersiniz?

En çok neyi protesto edersiniz / etmek istersiniz?

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Eski 04-01-08, 15:25 Çevrimdışı   #2
Stajyer

YanKees - ait Avatar
Genel Mesajlar: 107
Teşekkür etti: 77
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:321
YanKees ara sıra gören oluyorYanKees ara sıra gören oluyorYanKees ara sıra gören oluyorYanKees ara sıra gören oluyor
ÖSS yi kaldırmadığı için başımızdakileri

biR deLi yüRek acısındayım bak yine kara odalardayım...

İsa'nında canını aLdı Tanrı'nın oğluna hayrı yok...

TanRım iLk sorquya beni çek sana soracaklarım var !!

RiverpLate vs BoCa juni0Rs !!
Eski 04-01-08, 15:33 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.851
Teşekkür etti: 2.701
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:34337
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tüm herşeye zam yapan sadece insanlarını aldığı zamlara gülünücek zamlar yapan veya hiç yapamayan hükümeti...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 04-01-08, 20:18 Çevrimdışı   #4
Asistan
Kemalistler

absolut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 323
Teşekkür etti: 163
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1668
absolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyor
asgari ücrete çok zam yapmış gibi övünen başımızdakileri
Eski 04-01-08, 20:36 Çevrimdışı   #5
Doçent
Huzur Pınarı

Sk8er Boi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.637
Teşekkür etti: 1.081
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11314
Sk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Dünya üzerinde dönen iğrenç olayları protesto ediyorum.Bir kaç kişini karı için binlerce masumu katledenleri protesto ediyorum

...
Eski 04-01-08, 21:04 Çevrimdışı   #6
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.925
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hayatın acımasızlığını protesto etmek isterdim. Ama edemiyorum

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 04-01-08, 21:20 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.695
Teşekkür etti: 1.800
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24218
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
eğitim sistemini protesto ediyorum..amaçsızca bilinçsizce bize en olmadık şeyleri öğretip beynimizi çürütüyorlar adeta...öğrenilmesi gereken bizi araştırmaya çabalamaya sevk etmeyen bu sistemi çekemiyorum..eşşek gibi hiç bi işimize yaramayan şeylere çalışıp bizi sömürmelerine sinir oluyorum........!

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Eski 04-01-08, 23:10 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
sermaye odakları

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben
Eski 05-01-08, 09:46 Çevrimdışı   #9
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
protesto edilcek okadar şey varki o listedekileri hepsini işaretlemek istedim. ve eklemek isterdim.

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Eski 07-01-08, 20:56 Çevrimdışı   #10
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.667
Teşekkür etti: 3.100
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36556
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
her türlü varlığın ve canlının yaşama özgürlüğünü kısıtlayan her şeyi...

CEZALI ÜYE
Eski 08-01-08, 07:08 Çevrimdışı   #11

Bölümünde deneyimli

MiraLay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.038
Teşekkür etti: 469
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:17221
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
maviduss´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
eğitim sistemini protesto ediyorum..amaçsızca bilinçsizce bize en olmadık şeyleri öğretip beynimizi çürütüyorlar adeta...öğrenilmesi gereken bizi araştırmaya çabalamaya sevk etmeyen bu sistemi çekemiyorum..eşşek gibi hiç bi işimize yaramayan şeylere çalışıp bizi sömürmelerine sinir oluyorum........!

Arkadaşa Katılıyorum..
Okuma Hevesini Öldürüyor !!

"Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır."

Şeyh Şamil

Eski 08-01-08, 15:57 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.263
Teşekkür etti: 3.149
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33483
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Turkcelli protesto ederim. Geçen gün kontör aldım 17 ytl. Ne zamandır almıyodum şok oldum birden...

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те

Konu Seçenekleri