| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hayatta en önem verdiğiniz şey??? | |||
| Mal / Mülk | | 5 | 14,29% |
| Para | | 9 | 25,71% |
| Sağlık | | 22 | 62,86% |
| Sevgi | | 24 | 68,57% |
| Aşk | | 12 | 34,29% |
| Dostluk | | 18 | 51,43% |
| Dünya Barışı | | 9 | 25,71% |
| Vatan Sevgisi | | 10 | 28,57% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 35. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | En çok önem verdiğiniz şey???
Evet arkadaşlar hayatta önem verdikleriniz nelerdir???
|
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sağlık ve sevgi kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 185
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:880 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsiii.... ![]() HerŞey YoLuNdAysa....biŞiLer KeSinLikLe göZünüzDeN kAçmışTır!! ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saglik ve sevgi
Yorgun... |
|
| | #5 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 469
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:17221 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağlık..Sağlık Sıhhat Olmadan Hiç Bişeyin Tadı Tuzu Olmaz.. ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.896
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgi Ve Dostluk Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #7 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maddiyat Kendı Halımde Olmak Wucudumu Odullendırmek ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 3.525
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaten bu secenekler olduu zaman dünya barısı otomatik sağlanır . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #9 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşk, sevgi ve dostluk.. Dünya barışı ütopya, Sağlık ise dostluk varken gereksiz. Mal- mülk desen kefenin cebi yok. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (07-10-07) |
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 105
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:195 ![]() ![]() |
hepsi olmalı aslında ama en çok önem verdiğim sağlık ve sevgi
karanlığı anımsatan herşeyi sevioruummm....; çünkü karanlık ruh ikizimm... ' |
|
| | #11 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.925
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | para sağlık ve mal mülk hariç diğerlerini işaretledim ama en önemlisi.. Gurur ve Onur benim için.. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #12 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motoruma çok önem veririm sevdiklerime aşkıma
|
|
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:71 ![]() |
biraz maymun iştah oldu ama hepsini işaretledim şıklara göz gezdirdim ayrım yapamadım
|
|
| | #15 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:33 ![]() |
Hepsi yaa biri olmazsa olmaz
|
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 842
Forum Gücü: 60 Forum Puanı:24095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşk - Belki de yaşayabileceğin en büyük tutku aşk.. İnsanın göze alamayacağı şey kalmıyor aşık olduğu zaman.. hele bir de o kişinin her şeye değdiğini düşünüyorsanız.. Sevgi - Gerçek anlamda var oldu mu kalıcılığı asla tükenmeyen sonsuza dek bile devam edecek kadar önem verdiğiniz şey olur sevgi.. Aşkın yerini bıraktığı duygu.. Herkesin mutlaka hissetmesi gerekir bence.. Sevmeye değer insanlar vardır ve olucaktır mutlaka hayatımızda.. Sonsuza dek sevilecek olan.. Dostluk - Her duyguyu birlikte yaşadığın insan.. Gerçekten bir dost bulmak çok çok zor.. Gün geliyor senelerdir tanıdığın insan bile bir anda değişiveriyor.. O yüzden herkes dostun olamaz.. Dostluk sanırım biraz daha özen gerektiriyor.. Ama buldun mu da sevgi gibi ömür boyu bırakmaman gerek.. dostluk=sevgi Aileyi hiç katmıyorum onlar herşeyin başında geliyor zaten.. Ama benim en çok önem verdiğim şeyler arasında aklıma bu duygulardan öte, hepsini içinde taşıyan bir isim geliyor Konu storm tarafından (08-10-07 Saat 20:33 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #17 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seçeneklerde yok ..yani hiçbiri !! ''dürüstlük ve samimiyet '' insan olmanın en önemli unsurlarıdır !! parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #18 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 16
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
ya çoğu var bence ama en önemlisi vatan bunu sadece fantastik bastırarak söyledi yani o olmazsa hiç bişey olmaz sağlık mal mülk hiç bişey sizce ırak'ta insanlar nasıl? yani bu yeter bence açıklamak için ama tabi insan elindeki değerleri kaybetmeden anlamıyor
|
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi ama özellikle en önemlisi Sağlıktır. MordorCavalRy's Lord Of The Rings Curse İf Only ... ScHooLL ![]() |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SaglıK GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |