DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü

Anket Sonuçlarını Göster: Hayatta en önem verdiğiniz şey???
Mal / Mülk 5 14,29%
Para 9 25,71%
Sağlık 22 62,86%
Sevgi 24 68,57%
Aşk 12 34,29%
Dostluk 18 51,43%
Dünya Barışı 9 25,71%
Vatan Sevgisi 10 28,57%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 35. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 05-10-07, 23:16 Çevrimdışı   #1
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.468
Teşekkür etti: 4.331
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:29053
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
En çok önem verdiğiniz şey???

Evet arkadaşlar hayatta önem verdikleriniz nelerdir???

Eski 06-10-07, 22:11 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
sağlık ve sevgi

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 06-10-07, 22:12 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

mUsTiyaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 765
Teşekkür etti: 185
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:880
mUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuş
hepsiii....

.

HerŞey YoLuNdAysa....biŞiLer KeSinLikLe göZünüzDeN kAçmışTır!!
Eski 06-10-07, 22:17 Çevrimdışı   #4
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61938
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
saglik ve sevgi

Yorgun...
Eski 06-10-07, 23:34 Çevrimdışı   #5

Bölümünde deneyimli

MiraLay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.038
Teşekkür etti: 469
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:17221
MiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiraLay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sağlık..Sağlık Sıhhat Olmadan Hiç Bişeyin Tadı Tuzu Olmaz..

"Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır."

Şeyh Şamil

Eski 07-10-07, 02:59 Çevrimiçi   #6
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.966
Teşekkür etti: 3.896
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77031
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sevgi Ve Dostluk

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Eski 07-10-07, 03:46 Çevrimdışı   #7
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.864
Teşekkür etti: 1.979
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85924
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Maddiyat Kendı Halımde Olmak Wucudumu Odullendırmek

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 07-10-07, 03:51 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.525
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22428
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
zaten bu secenekler olduu zaman dünya barısı otomatik sağlanır

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....
Eski 07-10-07, 09:44 Çevrimdışı   #9
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Aşk, sevgi ve dostluk..

Dünya barışı ütopya,
Sağlık ise dostluk varken gereksiz.

Mal- mülk desen kefenin cebi yok.

Başar Demirsoy.
Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (07-10-07)
Eski 07-10-07, 16:49 Çevrimdışı   #10
Asistan

! karanlık ! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 390
Teşekkür etti: 105
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:195
! karanlık ! ara sıra gören oluyor! karanlık ! ara sıra gören oluyor
hepsi olmalı aslında ama en çok önem verdiğim sağlık ve sevgi

'

karanlığı anımsatan herşeyi sevioruummm....; çünkü karanlık ruh ikizimm...

'
Eski 07-10-07, 17:16 Çevrimdışı   #11
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.925
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
para sağlık ve mal mülk hariç diğerlerini işaretledim ama en önemlisi.. Gurur ve Onur benim için..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 07-10-07, 17:19 Çevrimdışı   #12
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.715
Teşekkür etti: 737
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:8069
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
motoruma çok önem veririm sevdiklerime aşkıma
Eski 07-10-07, 18:17 Çevrimdışı   #13
Stajyer
Huzur Pınarı

fantastik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 119
Teşekkür etti: 43
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:84
fantastik ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
vatan sevgisi ve dünya barışı
Mesaja teşekkür eden:
cheeseman (11-10-07)
Eski 07-10-07, 19:20 Çevrimdışı   #14
Stajyer
Genel Mesajlar: 131
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:71
Jose ara sıra gören oluyor
biraz maymun iştah oldu ama hepsini işaretledim şıklara göz gezdirdim ayrım yapamadım
Eski 07-10-07, 23:46 Çevrimdışı   #15
Stajyer

HaPper - ait Avatar
Genel Mesajlar: 67
Teşekkür etti: 39
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:33
HaPper Herkese mesafeli
Hepsi yaa biri olmazsa olmaz
Eski 08-10-07, 20:18 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.188
Teşekkür etti: 842
RepForum Gücü: 60
Forum Puanı:24095
storm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Aşk - Belki de yaşayabileceğin en büyük tutku aşk.. İnsanın göze alamayacağı şey kalmıyor aşık olduğu zaman.. hele bir de o kişinin her şeye değdiğini düşünüyorsanız..
Sevgi - Gerçek anlamda var oldu mu kalıcılığı asla tükenmeyen sonsuza dek bile devam edecek kadar önem verdiğiniz şey olur sevgi.. Aşkın yerini bıraktığı duygu.. Herkesin mutlaka hissetmesi gerekir bence.. Sevmeye değer insanlar vardır ve olucaktır mutlaka hayatımızda.. Sonsuza dek sevilecek olan..
Dostluk - Her duyguyu birlikte yaşadığın insan.. Gerçekten bir dost bulmak çok çok zor.. Gün geliyor senelerdir tanıdığın insan bile bir anda değişiveriyor.. O yüzden herkes dostun olamaz.. Dostluk sanırım biraz daha özen gerektiriyor.. Ama buldun mu da sevgi gibi ömür boyu bırakmaman gerek.. dostluk=sevgi

Aileyi hiç katmıyorum onlar herşeyin başında geliyor zaten.. Ama benim en çok önem verdiğim şeyler arasında aklıma bu duygulardan öte, hepsini içinde taşıyan bir isim geliyor

Konu storm tarafından (08-10-07 Saat 20:33 ) de değiştirilmiştir..
Eski 11-10-07, 02:03 Çevrimdışı   #17
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
seçeneklerde yok ..yani hiçbiri !!

''dürüstlük ve samimiyet '' insan olmanın en önemli unsurlarıdır !!

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Eski 11-10-07, 09:02 Çevrimdışı   #18
Öğrenci

cheeseman - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17
Teşekkür etti: 16
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
cheeseman Herkese mesafeli
ya çoğu var bence ama en önemlisi vatan bunu sadece fantastik bastırarak söyledi yani o olmazsa hiç bişey olmaz sağlık mal mülk hiç bişey sizce ırak'ta insanlar nasıl? yani bu yeter bence açıklamak için ama tabi insan elindeki değerleri kaybetmeden anlamıyor
Eski 13-10-07, 17:51 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Spor grubu

Mattet - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.669
Teşekkür etti: 17
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1525
Mattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuşMattet üç beş tanıdığı olmuş
Hepsi ama özellikle en önemlisi Sağlıktır.

MordorCavalRy's
Lord Of The Rings

Curse İf Only ...
ScHooLL
Eski 13-10-07, 22:22 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.061
Teşekkür etti: 3.179
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:92877
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
SaglıK

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu Seçenekleri