| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En çok para nereye gidiyor? | |||
| Yemek | | 22 | 47,83% |
| Sigara | | 9 | 19,57% |
| CD-DVD | | 7 | 15,22% |
| Kontör | | 10 | 21,74% |
| Yol | | 4 | 8,70% |
| İnternet | | 5 | 10,87% |
| Diğer | | 16 | 34,78% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | En çok para nereye harcanıyor?
Hayatımızda en çok para nereye gidiyor acaba?
... .. . uA Pamukkale !! " Esra'm " !! PoseidoN Galatasaray Terbiyesi.. |
|
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 469
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:17221 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sigara + Yemek .. ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #3 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.131
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45083 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kitap seçeneğinide eklermisiniz =) ... Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden dünyaya, hayretihasret ve biraz da bayat bayram şekeri kederiyle bakan, aklı canbaz,yanağı al, sesi çilek aroması bir çocuk oturuyor gözlerinde... |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.429
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yemeeeekkk . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #5 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kontr sanırım ![]() ''off kocakafalı dünya'' |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 1.429
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet ![]() yazın kılo vercez öle anlaştık . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigara ömrümü çürüttü...
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:27123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gece hayatı Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yemek kıyafet biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Metu İz baCK (22-05-08) |
| | #11 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:27123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ders Kitapları,fotokopi,yemek ve sigara ortalama aylık 900 ytl bunlara gidiyor ![]() Avea Kurumsal Faturalı hat kullanıyorum oda ortalama aylık 40-50 ytl geliyor GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:27123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #14 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | CD-DVD yemek gezme tozma heralde bunlardır Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #15 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla kıyafete harcadığım kadar başka bi yere harcamıom aaaa bı de sahı arabaya benzın alıcm dıe telef oluorz her gördüğümüğz benzın ıstasyonundan alırız ömrumuyedı zate bu araba :((keşke yemeğe harcasam ah ahhh...!
konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #17 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.131
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45083 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayda en az 6_7 kitap alıyorum ayrıca 2_3 tanede test kitabı birde paso parası derken ![]() elde avuçta ne varsa gidiyor ... Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden dünyaya, hayretihasret ve biraz da bayat bayram şekeri kederiyle bakan, aklı canbaz,yanağı al, sesi çilek aroması bir çocuk oturuyor gözlerinde... |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.173
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:27735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YoL ve Cd-Dvd sanırım (: ... .. . uA Pamukkale !! " Esra'm " !! PoseidoN Galatasaray Terbiyesi.. |
|
| | #19 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bı kerem benım ruhum çıta gıbı hıh kıskananlar çatlasın walla çıtırrrım o benım sen bakma onlara ruhum konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.173
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:27735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimden bahsediosunuz? ![]() hıı Selma mıı ewet ewet $i$ko o ... .. . uA Pamukkale !! " Esra'm " !! PoseidoN Galatasaray Terbiyesi.. |
|