| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | en fazla 18saniye tutan olmus diyorlar
Ortadaki kirmizi olana mouse -nizla tiklayip hareket eden mavi olanlara ve kenarlara degdirmeden ne kadar dayana bilirisiniz bi bakin http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben en fazla 15 yaptim Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #3 |
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
22.297 wooooooooow Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #6 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 177
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya 20 25 kere oynadım en az ama en fazla 11 sn oldu siz nasıL yaptınız o kadar _? ya teR içinde kaLdım ama çok eqLenceLiymiş ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (03-08-08) |
| | #7 |
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fena değil he mümkünse herkes benim gibi ispatlasın ![]() ![]() Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #8 |
ya ben fark ettimki figurler her zaman ayni hareketleri yapiyor..onlari ezberleye bilirseniz kolay Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 726
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20.26 sn |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 552
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| | #11 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
23.983 oldu ama yaklaşık 20 denemeden sonra tabi ilk oyunumda rekor bende çünkü 0.152 yaptım "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |