Konu Seçenekleri
Eski 07-07-08, 23:38 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.099
Teşekkür etti: 868
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4117
G-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
en fazla 18saniye tutan olmus diyorlar

Ortadaki kirmizi olana mouse -nizla tiklayip hareket eden mavi olanlara ve kenarlara degdirmeden ne kadar dayana bilirisiniz bi bakin

http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html

Geldi bir gun hayatima....
Sesimi tek o duydu karanlikta....
Elimi tutup cekti o anda...
Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim

1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade

Doctors & Others
Eski 07-07-08, 23:39 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
G-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ben en fazla 15 yaptim

Doctors & Others
Eski 07-07-08, 23:42 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
22.297 wooooooooow

Doctors & Others
Eski 08-07-08, 00:28 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
19 saniye yaptım

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Mesaja teşekkür eden:
G-peyki (08-07-08)
Eski 31-07-08, 14:04 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

forum_hastasi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 574
Teşekkür etti: 66
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1273
forum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
bikereende 40 küsür yapmıştm

Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki?
Mesaja teşekkür eden:
G-peyki (03-08-08)
Eski 31-07-08, 20:30 Çevrimdışı   #6
Asistan
Genç Kuvvet

''nehiR'' - ait Avatar
Genel Mesajlar: 192
Teşekkür etti: 177
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:1019
''nehiR'' üç beş tanıdığı olmuş''nehiR'' üç beş tanıdığı olmuş''nehiR'' üç beş tanıdığı olmuş''nehiR'' üç beş tanıdığı olmuş''nehiR'' üç beş tanıdığı olmuş''nehiR'' üç beş tanıdığı olmuş''nehiR'' üç beş tanıdığı olmuş''nehiR'' üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ya 20 25 kere oynadım en az ama en fazla 11 sn oldu siz nasıL yaptınız o kadar _? ya teR içinde kaLdım ama çok eqLenceLiymiş

hani zaman herseye iLaç yha yaLanmış .. hani a$kLaR qeLip qeçeR ya kaLırmı$..
Mesaja teşekkür eden:
G-peyki (03-08-08)
Eski 31-07-08, 20:45 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

¢нιℓανєят - ait Avatar
Genel Mesajlar: 904
Teşekkür etti: 198
Forum Puanı:4387
¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri¢нιℓανєят Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
fena değil he mümkünse herkes benim gibi ispatlasın

Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil...
Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!!
Eski 03-08-08, 11:21 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ya ben fark ettimki figurler her zaman ayni hareketleri yapiyor..onlari ezberleye bilirseniz kolay

Doctors & Others
Eski 26-08-08, 20:33 Çevrimdışı   #9
Doçent
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 726
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6554
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
20.26 sn
Eski 26-08-08, 20:48 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.501
Teşekkür etti: 552
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4140
baho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biri

İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Eski 26-08-08, 20:49 Çevrimdışı   #11
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:18004
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
23.983 oldu ama yaklaşık 20 denemeden sonra
tabi ilk oyunumda rekor bende çünkü 0.152 yaptım

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"

Konu Seçenekleri