| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi | Sizce en güzel profil tasarımı kime ait? Bu sıralar, bugün, bu an profiline bakıp beğendiğiniz en hoşunuza giden profil sayfası hangi üyeye ait.Üye adı ve/veya link verebilirsiniz. ![]() Benim baktıklarım içerisinde storm_fatih'in sayfası hoşuma gitti. Sıcak güzel bir tasarım. Link : http://www.zamansiz.com/member.php?u=26198 iyi oyunlar.... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | CnRaLpEr (13-04-08), MiSsCaT (09-04-08), Oo.SoSuMo.oO (14-04-08), Snorland (09-04-08), storm_fatih (09-04-08), Virane (09-04-08), YaGMuR_CiNi (09-04-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ı ıh ßeqenmedim . ) Tweety in profiLi ßenje daha qüzeL http://www.zamansiz.com/member.php?u=25 Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P Konu aSk tarafından (09-04-08 Saat 08:29 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:19167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Smyrna (09-04-08) |
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 24
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2774 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gidelim, Gitmeden hatırlanmak yok bu şehirde... Farzet ki biz bu şehirde hiç sevmedik... Ve hiç sevişmedik sevda tadında... Hasreti gözyaşlarıyla bir kez olsun sulamadık.... Sadece umutları alalım yanımıza Gerisi ardımızda kalsın... ![]() |
|
| | #8 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.484
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En sade olanlarını en güzel buluyorum ben bu yüzden profil ayarlarını gizledim, kimsenin profil ayarını görmüyorum ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #9 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.855
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:14931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En güzel Yesiliminki http://www.zamansiz.com/member.php?u=15927 . Konuşmak susmanın kokusudur. Ya sus-git, ya konuş-gel, ortalarda kalma. Yalan korkaklığın tortusudur. Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma. Ö.A. Kendi bahçesinde dal olamayanın biri Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor Özdemir Asaf |
|
| Mesaja teşekkür eden: | yεsiL (09-04-08) |
| | #10 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 168
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilmem;&
. . . . . . . . . ![]() Zira, Can susarsa, ömür çürür... |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
and'in
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #12 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.318
Forum Gücü: 160 Forum Puanı:72321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üyeler profillere bakmaya çekiniyorlar profili ziyaret eden kişiler görünüyor çünkü "gizli olmayanlar "neden baktı denmesin diye ne var bunda yenilendi albüm yapma imkanı var bence güzel bir uygulama herkes rahatlıkla benim profilime bakabilir neden baktılar demem en güzel profil benim tabiki ![]() http://www.zamansiz.com/member.php?u=23390 tek tek gezerim artık profilleri bu oyuna katkıda bulunmak için ![]() `Deniz ülkesi `Deja vu . . . . Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an onlar sizden nefret etmiyor .. hepsi adına ben nefret ediyorum.. nankör insanlar ![]() yaşam hakkına saygı ! |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.318
Forum Gücü: 160 Forum Puanı:72321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pollyanna senin profilde çok güzel `Deniz ülkesi `Deja vu . . . . Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an onlar sizden nefret etmiyor .. hepsi adına ben nefret ediyorum.. nankör insanlar ![]() yaşam hakkına saygı ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | p0lly (09-04-08) |
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.546
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:37339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya yok ya,, benimkisi suan migdesi bulanmis bir vasiyette Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en güzelinin benimki olmadığı kesin. şu bilmiyorum karar verince yazarım. Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #18 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.367
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yesiL sende , profilinde harika beybi ![]() ``Sessiz , sakin , usulca...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | yεsiL (09-04-08) |
| | #19 |
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yesil abla ve MissCat in profillerini gercekten begendim, gerci Yesil ablam resim filan koymamis ama olsun. Kimin ki diyecek olursak, benimki degilse MissCat'in ki derim (: "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim profil çok kötü oldu yapamadım iyi...
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
![]() |
| Tags |
| 2008, disorder, freedom warrior, oyun, smyrna, storm_fatih |
| Konu Seçenekleri | |
|