| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | en iyi arabeski kim yapıyor???
sizce arabesk-fantazi dalında engüzel müzik söyleyen sanatçı kim???
|
|
| | #2 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.092
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
FERDI FERDI FERDI sonra orhan baba Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence tek bir isim yok elbette onlarca sayabilirim güçlü soydemir,hüseyin altın, derviş, etkin, metin ışık, bayram şenpınar ve uzar gider ![]() |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 35
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:917 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tek en sevdigin sence en güzel yapan
|
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:41 ![]() |
Müslüm Gürses , Orhan Gencebay ekol zaten bunlar artık )))
|
|
| | #6 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 97
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:18 ![]() |
ferdi babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................
|
|
| | #7 |
| Asker ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | api sunu der Sunu bılırım ArabesK in Piri TabeKi Müslüm GürseS ama Eski ParcalarıyLa... !! Ne DinSiz TürK'üm Nede SoySuz MüslümaN İkisindende Raßßime Sığınırım El_Aman Müslümanım Türk'üm Kur'anımdır Tüm Rehßer Kalßimde İman Dilimde Tekßir Allah'u Ekßer ..! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sawasuar (22-01-07) |
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.727
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ferdi Tayfur ..tek gecerim |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya seyfi doğanay ve dilber ayı unutmamalıyım ![]() |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.432
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:39306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orhan Gencebay tek geçerim ![]() |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 428
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:383 ![]() ![]() ![]() ![]() |
cengiz kurtoglundan baskasi yalan.................
|
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 46
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:113 ![]() ![]() |
Orhan Gencebay |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dj Akman ![]() |
|
| | #14 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.207
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cengiz fantazi arabeskçi deel..bildiğime göre taverna... |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 428
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:383 ![]() ![]() ![]() ![]() | yok ya cengiz fantezi arbesk adamim.....
|
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.648
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
müslüm gürses..
|
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1270 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ibrahim tatlıses..... tabutlara sığmayacak kdr intihar var şeytanın siparişi Dünya'nın ninnisi olmuş sirenler Ya Rab bizi özler Sagopa Kajmer |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ferdi Tayfur'dan başka arabesk yapan yok...
|
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 35
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:917 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben size arabeskin kralını söyleyim Öksüz Mustafa....
|
|
| | #20 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynı frekansta olmamıza sevindim, hayatında hiç arabesk müzik dinlemeyen ve de dinlemeyecek biri olarak, müslüm gürses'in haydar haydar isimli şarkısını mp3player'ımın müdavimlerinden biri yapmaktayım. birde son albümü gerçekten bir baş yapıt niteliği taşımaktadır. özellikle sezen aksuyla yapmış oldukları düet, aşk tesadüfleri sever/sebahat abla, süper şarkı... bir anektot daha aktarayım. hiçbir zaman bırakın arabesk müzik dinlemeyi, türkçe müzik bile dinlemeyen kuzenimin bilgisayarında müslüm gürses'in aşk tesadüfleri sever albümünü gördüğümde şok olmuştum. ucakla : pardon, yanlış mı görüyorum? müslüm gürses ....? senin bilgisayarında...? ne arıyor...? yoksa dinliyormusun...? valla inanmam...? |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |