| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce en iyi bayan solist hangi grubun | |||
| Evanescence | | 41 | 68,33% |
| Epica | | 6 | 10,00% |
| Nightwish | | 8 | 13,33% |
| After Forever | | 3 | 5,00% |
| Otep | | 1 | 1,67% |
| Kittie | | 1 | 1,67% |
| Flyleaf | | 2 | 3,33% |
| Lacuna Coil | | 2 | 3,33% |
| Within Temptaion | | 11 | 18,33% |
| Guano Apes | | 1 | 1,67% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 60. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | en iyi bayan solist hangi grubun
en iyi bayan solist
|
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evanescence Within T. arasinda gidip geldim ((: Evanescence diyelim . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Epica İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #5 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evanescence LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nickimdende BeLLi Evam Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #7 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evanescence güzel Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 3.406
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:58198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 - Within Temptation (Sharon Den Adel (: ) 2 - Epica (Simone Simons ) 3 - Nightwish in eski solisti Tarja Turunen ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence vega Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (26-06-08) |
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:46819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendi beğendiğiniz müzik gruplarının onaylatmasını yapmak için mi bu anketi açtınız acaba?Benim bildiğim anket genele hitap eder ve ilgili olan konunun çok genel geçer özelliklerini taşır..Burada olması gereken bir çok bayan solist şıkkı olmadığı gibi mevcut seçenekler gayet özele hitap ediyor..Anket açılırken daha hassas davranılması taraftarıyım..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | aLadea (31-10-08), DREWFOSTER (02-02-08), Joy (08-07-08), tragonya (30-12-07), weekend warrior (02-01-08) |
| | #12 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sıklarda archy enemy olmayısı üzücü!otep we archy enemy diorum!
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | weekend warrior (01-01-08) |
| | #13 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.360
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Within temptation ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) Konu Warmonger tarafından (30-12-07 Saat 12:19 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ~sebofan_memo~ (01-01-08) |
| | #14 |
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nightwish, Evanescence
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #15 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arch enemy ve garbage (garbage nerden çıktı lan diye sorarlar ama adama) derim. |
|
| | #16 |
| Cezalı Üye Antikapitalistler
Teşekkür etti: 662
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draconian ve estatic fear 'in vokalleri...
|
|
| | #17 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:719 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arch enemy in solisti olmalıydı şıklarda bunun dışında nightwish in eski solisti tarja , lacuna coilden cristina , within temptetion dan sharon , epica dan da simon diorum hepsini seviorumtürk olarak catafalque özge ölen bilir hayat nedir... |
|
| | #18 |
| Stajyer Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
bence şılara eklenmeli Arch Enemy nin solisti Angela Gossow Duyduğum en derin sevgi senin eserin, Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, Ve kurduğum en güzel hayal sensin |
|
| | #19 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 82
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:131 ![]() ![]() |
Nightwish diyebilirim. .
I forget myself |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 453
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Epica & Within Temptaion Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |