DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: En iyi Hababam Sınıfı repliği?
Aaaa Mahmut hoca. Sen de mi kaçtın Mahmut hoca? Allah Allah tünelde karşılaşmadık.. 8 30,77%
Şaban, buna ne denir? -Ne bileyim ben? -Cirit, cirit... Hadi at. -Niye, lazım degil mi? 5 19,23%
Hocam bu çocuk biraz gerizekalı galiba, ineğe benziyor 6 23,08%
-Kaldır -Kalkmıyo -Kaldırr -Kalkmıyo diyom, kaldır diyoo... Allah Allah 8 30,77%
Diğer 5 19,23%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 08-05-08, 13:40 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142427
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
En iyi Hababam Sınıfı repliği?

En iyi Hababam Sınıfı repliği?

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
Begonya (08-05-08)
Eski 08-05-08, 13:43 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.703
Teşekkür etti: 1.882
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5696
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
müfettişin çıldırdıgı sahnelere bayılıyorum

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...
Eski 08-05-08, 13:45 Çevrimdışı   #3
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.602
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bütün replikler komik

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Eski 08-05-08, 13:47 Çevrimdışı   #4
Asker
Düşünürler grubu

[R]Redd!1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.811
Teşekkür etti: 3.528
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:14488
[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış[R]Redd!1 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Her repligi birbirinden güzel

Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda...

Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam,
doğrulup çoğaldı
ayrılıklar
Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını...
Eski 08-05-08, 13:50 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

arSU - ait Avatar
Genel Mesajlar: 674
Teşekkür etti: 593
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1687
arSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyor
Aaaa Mahmut hoca. Sen de mi kaçtın Mahmut hoca? Allah Allah tünelde karşılaşmadık

zamanı bir kenara atsak
isimlerimizi unutsak
çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(:
Eski 08-05-08, 14:11 Çevrimiçi   #6
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.049
Teşekkür etti: 2.386
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13121
the(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmış
aaa mahmut hoca sendemı macı ızlemeye geldın

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.
Eski 08-05-08, 17:26 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
müfettişli sahneler...
Birde uçan memeli? Hostes

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 08-05-08, 18:45 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Bυя¢U - ait Avatar
Genel Mesajlar: 563
Teşekkür etti: 618
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3943
Bυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biriBυя¢U Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
müfettişin oldugu sahneler
Eski 08-05-08, 18:47 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.426
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bende saban'in stat da mahmut hoca hakkinda atip tutarken Mahmut hocanin gelmesine bayiliyorum. Bizde tam senden bahsediyorduk
Eski 08-05-08, 19:29 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.903
Teşekkür etti: 1.161
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15529
Pamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
tragonya´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
o sahne aziz nesinin bir kitabından alınmış

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 08-05-08, 19:29 Çevrimdışı   #11
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.510
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
-Kaldır -Kalkmıyo -Kaldırr -Kalkmıyo diyom, kaldır diyoo... Allah Allah

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht
Eski 08-05-08, 19:40 Çevrimiçi   #12
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.822
Teşekkür etti: 3.251
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Aaaa Mahmut hoca. Sen de mi kaçtın Mahmut hoca? Allah Allah tünelde karşılaşmadık..

ve ''o cocuklari kim koydu savasa..cikarin onlari savastan''

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Eski 08-05-08, 19:42 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

Begonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.653
Teşekkür etti: 2.888
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:43879
Begonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
-Kaldır -Kalkmıyo -Kaldırr -Kalkmıyo diyom, kaldır diyoo... Allah Allah

harika ya

Cennetlik duygularla
cehennem oldun kaldın

"Yandım"
Eski 08-05-08, 19:56 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

●єℓιƒ● - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.371
Teşekkür etti: 1.087
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:4975
●єℓιƒ● Forumda Saygin ve popüler biri●єℓιƒ● Forumda Saygin ve popüler biri●єℓιƒ● Forumda Saygin ve popüler biri●єℓιƒ● Forumda Saygin ve popüler biri●єℓιƒ● Forumda Saygin ve popüler biri●єℓιƒ● Forumda Saygin ve popüler biri●єℓιƒ● Forumda Saygin ve popüler biri●єℓιƒ● Forumda Saygin ve popüler biri●єℓιƒ● Forumda Saygin ve popüler biri●єℓιƒ● Forumda Saygin ve popüler biri●єℓιƒ● Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Kaldır -Kalkmıyo -Kaldırr -Kalkmıyo diyom, kaldır diyoo... Allah Allah
bencede bu harika yaaaaaaa
-şaban
-ne war..........
Eski 09-05-08, 00:38 Çevrimdışı   #15
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bizkii plevnelerden, gazi osman paşalardan, zeytinburnundan adalardan modalardan gelmiş bir neslin evlatlarıyızzzz...

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 09-05-08, 01:48 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.439
Teşekkür etti: 4.561
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:89319
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ayirt Edemem, Hepsi Çok Iyi

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Eski 10-05-08, 17:22 Çevrimdışı   #17
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.618
Teşekkür etti: 1.489
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:21181
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
tragonya´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen
Eski 10-05-08, 22:47 Çevrimdışı   #18
Asistan
Huzur Pınarı

POLECAT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 408
Teşekkür etti: 164
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:691
POLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyorPOLECAT ara sıra gören oluyor
coğu komil ama o tünel kazalırken yapılan replik güzel
kalkmıo diom kaldır dio o da güzel
müfettişin delirdiği anlarda güzel hepisi güzel

'' Doğrular Dökülürken Dilimden Benden Kötüsü Yok. ''
Eski 11-05-08, 01:21 Çevrimdışı   #19
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.785
Teşekkür etti: 1.843
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:25438
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hii savaşmı çıktı hemen gidip ekmek alıyım

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Eski 11-05-08, 10:39 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.061
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7438
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
filmde gülmekten kırıldığım müfettiş-öğrenci repliğini yazmak istedim
müfettiş şabanı kaldırır
müfettiş : adın ne?
şaban :hz ebubekir
müfettiş : oğlum adın ne diye sordum
şaban : heeaaaa hz şaban
müfettiş :otur yerine
der ve güdük necmi' yi kaldırır
müfettiş : kaç yaşındasın?
güdük :1453
müfettiş : romayı kim yaktı?
güdük : anamız
müfettiş : senin anan kim?
güdük : kanuni sultan süleyman
müfettiş : ilk halife kimdir?
güdük :imparator neron
der ve bir ohhh çeker
bunun üzerine müfettiş büyük bi kaosun içine girer ve saçmalamaya başlar
müfettiş : oğlum sen yanlış söylüyosun.imparator neron hz şaban ile romada, ananı ,günde 1453 kere,kanunenn ..... der ve kendine gelir.

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül

Konu Seçenekleri