| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En iyi Hababam Sınıfı repliği? | |||
| Aaaa Mahmut hoca. Sen de mi kaçtın Mahmut hoca? Allah Allah tünelde karşılaşmadık.. | | 8 | 30,77% |
| Şaban, buna ne denir? -Ne bileyim ben? -Cirit, cirit... Hadi at. -Niye, lazım degil mi? | | 5 | 19,23% |
| Hocam bu çocuk biraz gerizekalı galiba, ineğe benziyor | | 6 | 23,08% |
| -Kaldır -Kalkmıyo -Kaldırr -Kalkmıyo diyom, kaldır diyoo... Allah Allah | | 8 | 30,77% |
| Diğer | | 5 | 19,23% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.882
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5696 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
müfettişin çıldırdıgı sahnelere bayılıyorum YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bütün replikler komik Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #4 |
| Asker Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.528
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:14488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her repligi birbirinden güzel Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını... |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 593
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aaaa Mahmut hoca. Sen de mi kaçtın Mahmut hoca? Allah Allah tünelde karşılaşmadık zamanı bir kenara atsak isimlerimizi unutsak çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(: |
|
| | #6 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.386
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13121 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaa mahmut hoca sendemı macı ızlemeye geldın ![]() ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... .................... .................. ................ .............. ............ .......... ........ ...... .... {C'est la vie} the . |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
müfettişli sahneler... Birde uçan memeli? Hostes Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 618
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
müfettişin oldugu sahneler |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende saban'in stat da mahmut hoca hakkinda atip tutarken Mahmut hocanin gelmesine bayiliyorum. Bizde tam senden bahsediyorduk |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.161
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o sahne aziz nesinin bir kitabından alınmış
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #11 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -Kaldır -Kalkmıyo -Kaldırr -Kalkmıyo diyom, kaldır diyoo... Allah Allah ![]() Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #12 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aaaa Mahmut hoca. Sen de mi kaçtın Mahmut hoca? Allah Allah tünelde karşılaşmadık.. ve ''o cocuklari kim koydu savasa..cikarin onlari savastan'' Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #13 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.888
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:43879 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -Kaldır -Kalkmıyo -Kaldırr -Kalkmıyo diyom, kaldır diyoo... Allah Allah harika ya Cennetlik duygularla cehennem oldun kaldın "Yandım" |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4975 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaldır -Kalkmıyo -Kaldırr -Kalkmıyo diyom, kaldır diyoo... Allah Allah bencede bu harika yaaaaaaa -şaban -ne war.......... |
|
| | #15 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizkii plevnelerden, gazi osman paşalardan, zeytinburnundan adalardan modalardan gelmiş bir neslin evlatlarıyızzzz... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:89319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayirt Edemem, Hepsi Çok Iyi Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #17 |
Teşekkür etti: 1.489
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:21181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #18 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 164
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
coğu komil ama o tünel kazalırken yapılan replik güzel kalkmıo diom kaldır dio o da güzel müfettişin delirdiği anlarda güzel hepisi güzel |
|
| | #19 |
Teşekkür etti: 1.843
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:25438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hii savaşmı çıktı hemen gidip ekmek alıyım Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
filmde gülmekten kırıldığım müfettiş-öğrenci repliğini yazmak istedim müfettiş şabanı kaldırır müfettiş : adın ne? şaban :hz ebubekir müfettiş : oğlum adın ne diye sordum şaban : heeaaaa hz şaban müfettiş :otur yerine der ve güdük necmi' yi kaldırır müfettiş : kaç yaşındasın? güdük :1453 müfettiş : romayı kim yaktı? güdük : anamız müfettiş : senin anan kim? güdük : kanuni sultan süleyman müfettiş : ilk halife kimdir? güdük :imparator neron der ve bir ohhh çeker bunun üzerine müfettiş büyük bi kaosun içine girer ve saçmalamaya başlar müfettiş : oğlum sen yanlış söylüyosun.imparator neron hz şaban ile romada, ananı ,günde 1453 kere,kanunenn ..... der ve kendine gelir. ![]() ![]() ![]() ![]() .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |