| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En iyi kellik bahanesi hangisidir?? | |||
| Bana yakışıyor | | 4 | 19,05% |
| Erkeklik hormonu fazla salgılanınca saçlar dökülurmüş. Ne kadar kellik, o kadar erkeklik | | 6 | 28,57% |
| Tarihe bir bakın, bütün büyük adamlar keldir | | 3 | 14,29% |
| Maden olan yerde ot bitmez | | 8 | 38,10% |
| Bir adamın kafasında ya kıl, ya da akıl olur | | 5 | 23,81% |
| Kelliğimle dalga geçilmesine kızmıyorum; çünkü o benim kusurum değil, karizmamın bir parçası | | 0 | 0% |
| Benim saç kurutma derdim yok neyse ki; şükrediyorum halime | | 4 | 19,05% |
| Çekicilik beyinden gelir, üzerindeki kıllardan değil | | 1 | 4,76% |
| Antropolojide zekaya delalet eden beyne sahip kafataslarının deri yüzeyi fazla saça yeryokmuş | | 2 | 9,52% |
| Bütün saç kozmetikleri para tuzağı | | 5 | 23,81% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Kemalistler ![]() | En iyi kellik Bahanesi hangisidir????
Aşağıdaki kel bahanelerinden hangileri daha iyi?
|
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maden olan yerde ot bitmez |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Made3n olan yerde ot bitmez yada kıl ii bişey olsa kıçta çıkmaz ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.289
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Maden olan yerde ot bitmez" tek geçerim
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en azindan sac ürünlerini satan kapitalistlere müsteri olmuyorum gibi bir secenek daha iyi olurdu "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 721
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßana yakışıyor ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #7 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.492
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok kıl bi anket olmus )
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #8 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:88518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben kel değilim dazlağım :p diyenler beni hep güldürmüştür ama en iyi bahanelerden bir tanesi hem kazıtıyosun hemde kelliğin kamufle oluyo Allaha şükür öyle bi derdim yok :p ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim saç kurutma derdim yok neyse ki; şükrediyorum halime ![]() Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |