| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En İyi Kemal Sunal Filmi? | |||
| Kibar feyzo | | 13 | 17,57% |
| Süt Kardeşler | | 6 | 8,11% |
| Salako | | 0 | 0% |
| Hababam Sınıfı | | 38 | 51,35% |
| Doktor Civanım | | 1 | 1,35% |
| Çöpçüler Kralı | | 2 | 2,70% |
| Hanzo | | 0 | 0% |
| Tosun Paşa | | 7 | 9,46% |
| Diğer | | 7 | 9,46% |
| Oylayanlar: 74. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | En iyi Kemal Sunal filmi
Aklıma gelenler bunlar arkadaslar En iyisi hangisi sizce? Ben Süt kardeşler-Tosun paşa-Kibar Feyzo arasında gittim geldim "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.644
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39487 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hababam sınıfı serisi türk filmlerinde yeri ayrıdır benim için " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 195
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2285 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kibar feyzo..
|
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle hababam sınıfıdır.Ya adamın filmlerinde bişe var bıkmadan usanmadan izliyoruz.Acaba neden? Yok imza falan!!! |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saatinizi ayarlayin hrraaaak tüuu evet saat 6 bucuk "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 544
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsi güzelde. Kibar feyzoyla hababam sınıfı bi ayrı |
|
| | #10 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hababam Sınıfı Ust Uste İzlesem Gene Bıkmam =D ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #11 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.100
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süt kardeşler ve şaban oğlu şaban CEZALI ÜYE |
|
| | #12 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kemal sunal'ın , rol aldığı filmlerden en çok , toplumsal sorunların eleştirisinin yapıldığı hatta alaya alındığı filmleri severim !!bunların en başında da ''kibar feyzo '' gelmektedir !!!tabi bu filmlere de yalnız kemal sunal filmi demek doğru olmaz !!sanatçı kadrosu epey iyi olan filmlerdir !!!bazı filmleri de aziz nesin ''in kitaplarından senaryoya alınmıştır !! parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hababam sınıfıı (: |
|
| | #14 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Kemal sunal'ın şener şen ile olan filmlerini çok beğeniyorum. Tabi şener şen olduğu zaman oyuncu kadrosunda çok kaliteli isimler de olmakta. Onları da unutmamak gerek. Anket için teşekkürler |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koltuk belası ve varyemez filmlerini çok severim.. e bide tosun paşa tabi ki.. ![]() . . sustum.. |
|
| | #16 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 432
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4478 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davaro
|
|
| | #17 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 516
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:6897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsi bi başka güldürür beni her defasında bi kez bi kez daha gülerim bıkmadan usanmadan... ama yine de hababam farklıdır... tşk Amor Fati ! |
|
| | #18 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.982
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslinda eski filimelri cok güzel cogu filimleri saymakla bitmes anketde yetmes bunlara ![]() ama bir taraftan buraka katilyroum sener sen de olunca daha bir komedi ve sevkli olyuor filimler )
|
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.630
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 90 % filmleri guzel ondan diger dedim en sut kardesleri izledigimde bile halen ilk kez izlercesine gibi gulmekden kirildim
|
|
| | #20 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kibar feyzo |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |