| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | En Iyi Müzik ödülünü Vericek Olsan Kime Werirsin...
evet arkadaşlar soru basit ödül vericek olsanız yani en iyi müzik ödülünü vericek olsanız kimse werirdiniz? benden başlayalım... ben olsam ceza'ya werirdim...şarkıları manyak güselll... bir balık olsam şu okyanusta alıp başımı gitsem uzaklara hiç kararmasada gökyüzü ben yine yıldızlarla dolaşacağım sakin denizlerin ortasında dalgalar olmasada... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | askkorsani (11-10-07) |
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben olsam sagopaya verirdim onunda yazdığı sözler manyak........ ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Řσσκΐ₤ (13-09-08), askkorsani (11-10-07) |
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben tabiki VeGa ma veriridim supersin deniz I Luv Ya...
BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.406
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:58198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiki Şebnem Feraha verirdim
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 46
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:113 ![]() ![]() |
In Flames e tabi ki |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.208
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zülfü Livaneli |
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:41 ![]() |
Replikas olabilir türkiyede onlar kadar iyi progressive kraut-rock yapan yok
|
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 716
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Duman and Zakkum ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: |
|
| | #12 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.382
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:39 ![]() |
zülfi livaneli ve serdar ortaç |
|
| | #13 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiye'den olmak zorunda mı? Bir de ölenlere de versek olur mu? Eğer olursa W. A. Mozart'tan başlayıp, Janis Joplin Münir Nurettin Selçuk Tanju Okan Queen Marc Lavoine ve son olarak da Serge Gainsbourg'a verirdim.. |
|
| | #15 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 196
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:215 ![]() ![]() ![]() |
ümit sayın çünkü müzik kalitesi çok yüksek bi insan
|
|
| | #16 |
| Stajyer Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:41 ![]() |
hiç kuşkusuz mor ve ötesine verirdim.ikinci alternatif olarak da dream theater'ın bassçısı john petrucciye verirdim
|
|
| | #17 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SYSTEM OF A DOWN !!!! SLAYER !!!! |
|
| | #18 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle... o adamın şarkıları süper hele o olanlar olmuşta bir giriş var ki.. off bide piskoya bağlayıp şellaallle diyor bitiyorum Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #19 | |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
) bunları dinleyen biriyle aynı ortamı paylaşmak aman yarabbbim ) arkadaşlarına acıdım ) Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |