DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 05-03-07, 10:49 Çevrimdışı   #1
Stajyer

Tu@N@ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 107
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:50
Tu@N@ ara sıra gören oluyor
En Iyi Müzik ödülünü Vericek Olsan Kime Werirsin...

evet arkadaşlar soru basit ödül vericek olsanız yani en iyi müzik ödülünü vericek olsanız kimse werirdiniz?
benden başlayalım...
ben olsam ceza'ya werirdim...şarkıları manyak güselll...

bir balık olsam şu okyanusta
alıp başımı gitsem uzaklara
hiç kararmasada gökyüzü
ben yine yıldızlarla dolaşacağım
sakin denizlerin ortasında
dalgalar olmasada...
Mesaja teşekkür eden:
askkorsani (11-10-07)
Eski 05-03-07, 19:13 Çevrimdışı   #2

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.254
Teşekkür etti: 4.793
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ben olsam sagopaya verirdim onunda yazdığı sözler manyak........

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Řσσκΐ₤ (13-09-08), askkorsani (11-10-07)
Eski 05-03-07, 19:14 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

thorn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.984
Teşekkür etti: 1.479
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5999
thorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorthorn Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
İlhan İREM den başkasına vermem.
Mesaja teşekkür eden:
HaRuKa (04-04-07)
Eski 05-03-07, 19:15 Çevrimdışı   #4
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Ben tabiki VeGa ma veriridim supersin deniz I Luv Ya...

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 05-03-07, 19:20 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.096
Teşekkür etti: 3.406
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:58198
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tabiki Şebnem Feraha verirdim

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Eski 05-03-07, 20:39 Çevrimdışı   #6
Stajyer

Death_Knight - ait Avatar
Genel Mesajlar: 141
Teşekkür etti: 46
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:113
Death_Knight ara sıra gören oluyorDeath_Knight ara sıra gören oluyor
iyi

In Flames e tabi ki

Save all your prayers..I think we lost today..There's no morning after..And no one's around to blame!
Eski 05-03-07, 21:20 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Mor ve Ötesine ve birde
TEOMANA verirdim herhalde...
Mesaja teşekkür eden:
seLLuk@ (05-03-07)
Eski 06-03-07, 10:22 Çevrimdışı   #8
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 15.208
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90458
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Zülfü Livaneli
Eski 06-03-07, 19:55 Çevrimiçi   #9
Stajyer

bingo1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 17
Forum Puanı:41
bingo1 Herkese mesafeli
Replikas olabilir türkiyede onlar kadar iyi progressive kraut-rock yapan yok
Eski 06-03-07, 21:24 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.766
Teşekkür etti: 716
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:27494
RegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRegaLDeviL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Duman and Zakkum

' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (:

Eski 08-03-07, 13:57 Çevrimdışı   #11
Stajyer
Müzik grubu

begüm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 107
Teşekkür etti: 113
Forum Puanı:179
begüm ara sıra gören oluyorbegüm ara sıra gören oluyor
bnde teomana werirdim =)

YeşiL-KırmıZı "hayatın anLamı"
35½
Mesaja teşekkür eden:
kılıc23 (24-07-08)
Eski 09-03-07, 18:18 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Kemalistler

özdemir - ait Avatar
Genel Mesajlar: 120
Teşekkür etti: 1.382
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:39
özdemir Herkese mesafeli
zülfi livaneli ve serdar ortaç
Eski 09-03-07, 20:50 Çevrimdışı   #13
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Türkiye'den olmak zorunda mı?
Bir de ölenlere de versek olur mu?
Eğer olursa W. A. Mozart'tan başlayıp,
Janis Joplin
Münir Nurettin Selçuk
Tanju Okan
Queen
Marc Lavoine
ve son olarak da Serge Gainsbourg'a verirdim..

Başar Demirsoy.
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Artemis (07-04-07), tragonya (02-07-08), yεsiL (09-04-07)
Eski 10-03-07, 00:38 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Freddie Mercury,Ray Charles,Louis Armstrong, bu üçü arasında kararsız kalırım herhalde
Mesaja teşekkür eden:
KartofeL (10-03-07)
Eski 11-03-07, 23:34 Çevrimdışı   #15
Asistan
Antikapitalistler

caglark - ait Avatar
Genel Mesajlar: 379
Teşekkür etti: 196
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:215
caglark ara sıra gören oluyorcaglark ara sıra gören oluyorcaglark ara sıra gören oluyor
ümit sayın çünkü müzik kalitesi çok yüksek bi insan
Eski 03-04-07, 17:15 Çevrimdışı   #16
Stajyer
Spor grubu

ilic22 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 105
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:41
ilic22 Herkese mesafeli
hiç kuşkusuz mor ve ötesine verirdim.ikinci alternatif olarak da dream theater'ın bassçısı john petrucciye verirdim
Eski 04-04-07, 18:31 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
SYSTEM OF A DOWN !!!!
SLAYER !!!!
Eski 04-04-07, 18:34 Çevrimdışı   #18
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.228
Teşekkür etti: 1.514
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
thorn´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlhan İREM den başkasına vermem.

kesinlikle... o adamın şarkıları süper hele o olanlar olmuşta bir giriş var ki.. off bide piskoya bağlayıp şellaallle diyor bitiyorum

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.
Eski 04-04-07, 18:36 Çevrimdışı   #19
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.228
Teşekkür etti: 1.514
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
KartofeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Türkiye'den olmak zorunda mı?
Bir de ölenlere de versek olur mu?
Eğer olursa W. A. Mozart'tan başlayıp,
Janis Joplin
Münir Nurettin Selçuk
Tanju Okan
Queen
Marc Lavoine
ve son olarak da Serge Gainsbourg'a verirdim..
ama harbiden kabus gibi birisin valla... ) bunları dinleyen biriyle aynı ortamı paylaşmak aman yarabbbim ) arkadaşlarına acıdım )

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.
Eski 04-04-07, 19:04 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 670
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:723
˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor˜ ΖЄЯDυSђ† ˜ ara sıra gören oluyor
Fikret Kızılok / Sezen Aksu
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
CnRaLpEr (11-04-07), troçki (05-04-07)

Konu Seçenekleri