| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: en iyi online oyun hangisi? | |||
| Metin 2 | | 1 | 6,25% |
| Knight Online | | 3 | 18,75% |
| Silkroad | | 3 | 18,75% |
| İstanbul (Kıyamet Vakti) | | 2 | 12,50% |
| Diablo | | 1 | 6,25% |
| diğer...(yazınız lütfen) | | 6 | 37,50% |
| Oylayanlar: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() | En iyi online oyun?
arkadaşlar bir online oyun yükleyeceğmde hangisi yükleyeceğime kara vermedim....
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ogame. Öğrenci değilseniz(ağır dersleri olan bir üniversitede okumuyor ya da bir sınava hazırlanmıyorsanız) ve masa başı bi işte çalışıyorsanız ve anlayışlı bir aileniz varsa kesinlikle Ogame. Ben bıraktım çünkü hayat düzenimi olumsuz yönde etkiliyordu ve ÖSSye hazırlanıyorum.KO falan hikaye hepsi... Belki bir gün... |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstanbul Kıyamet Vakti 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
'o' silkroadın çok güzel olduğunu söyler.'o'da oynuyor çünkü ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #5 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.287
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9783 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
diablo başlayan bırakamıyor Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #6 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 669
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikariam fanatik derecede
|
|
| | #7 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Listenin Çogu Benım ![]() Oy Vermiorum =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Knight online Kendini sürekli geliştiren bi oyun o yüzden oyanana bilcek bi oyun. Metin2 de çok güzel istanbul kıyamet kadar berbat bi oyun yok görevleri ve grafikleri çok berbat.. Konu olarak Silkroad çok güzel çünkü kervan sahbi olabilroysun yada hırsız olup kervan soyabilyorsun yani güzel bi içerigi var. Benim hastası oldugum oyun ise Klansavaslari ![]() ikariam ve ogame beni sarmadı bıraktım onları Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #9 | |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ama o-gameyi duymuştum bi de kardeşim omerta oynuyo sanırım oydu adı gangester mafya oyunu kötülük dolu oyun ortalığın içine ediyomuşun ![]() ![]() ![]() ![]() . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . | |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.149
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbirini sevmiyorum.
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #11 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.489
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
world of warcraft sanırım.
|
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ikariam süper bir oyun Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #13 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç sevmedim strateji adına bi şey yok oyunda epey oynadım 10 tane kadar kasaba yaptım ama hiç begenmedim çok çocuk oyunu geldi bi filom vardıki kimse baş edemiodu Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | WOW tabii ki Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |