| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En güzel Şehir Şarkısı | |||
| Levent Yüksel-İstanbul | | 1 | 1,96% |
| Sezen Aksu-Kalbim Ege de kaldı | | 6 | 11,76% |
| Sezen Aksu-İstanbul İstanbul Olalı | | 13 | 25,49% |
| Pamela-İstanbul | | 0 | 0% |
| Vega-Ankara | | 3 | 5,88% |
| Ferhat Göçer-İzmir yanıyor | | 0 | 0% |
| Yılmaz Erdoğan-Ankara | | 2 | 3,92% |
Şükriye Tutkun-Gaziantep Yolunda | | 2 | 3,92% |
| Leman Sam-İstanbul u İzliyorum | | 2 | 3,92% |
| Volkan Konak - Oy Trabzon | | 3 | 5,88% |
| Suavi - Şimdi İstanbul da olmak vardı | | 1 | 1,96% |
| Yavuz Bingöl - Urfa türküsü | | 1 | 1,96% |
| Onur Akın-İstanbul | | 3 | 5,88% |
| Haluk Levent-İzmir | | 3 | 5,88% |
| Diğer | | 11 | 21,57% |
| Oylayanlar: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | En iyi Şehir Şarkısı En güzeli Hangisi ![]() Galiba Sezen Aksu Kalbim Ege de kaldı Çoğu İstanbul hakkında ama neyse en güzelini soruyorum ben şehire göre seçmek yasak "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! Konu RebeL tarafından (03-06-08 Saat 23:27 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haramiler - kar yağıyor bugün ankara'ya
|
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.178
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:20818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KırşehiR'in Gülleri
Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi.. Sorma Neden? Niçin? Herşey Yalnızlıktan.. |
|
| | #4 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.130
Forum Gücü: 115 Forum Puanı:44894 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sezen aksu_istanbul istanbul olalı (:
... Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden dünyaya, hayretihasret ve biraz da bayat bayram şekeri kederiyle bakan, aklı canbaz,yanağı al, sesi çilek aroması bir çocuk oturuyor gözlerinde... |
|
| | #5 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hani Teo ![]() Teoman-İstanbul'da sonbahar Ayrıca; Murat Mermer-İzmir.. ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| Mesaja teşekkür eden: | arSU (04-06-08) |
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.167
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teo açarken hiç aklıma gelmedi ama o da vardı listede sağlık olsun "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #7 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.822
Forum Gücü: 189 Forum Puanı:77179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onur Akın- İstanbul Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #8 |
| Öğrenci Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:239 ![]() ![]() ![]() |
Gaziantep Yolunda şükriye tutkun dan değiilde grup yoldan ekleseydiniz kesinlikle bir numara derdim ama şimdi Haluk Levent-İzmir diyorum |
|
| | #9 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 194 Forum Puanı:86412 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''Mardin Kapi Sen Olur'' Dermisim ![]() ben ''tugba özerk - izmir'' sarkisini cok seviyorum (: Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7416 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boşuna çekilmedi bunca acılar büyük ve sakin süleymaniye'nle bekle parklarınla köprülerinle meydanlarınla bekle bizi istanbul" .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| Mesaja teşekkür eden: | absolut (04-06-08) |
| | #11 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istanbulu dinliyorum
Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #12 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.128
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sezen Aksu-İstanbul İstanbul Olalı BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstanbul'da Sonbahar (: kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 45
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:508 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sezen Aksu'yu tek geçerim, zaten içlerinde en bilinen şarkıda budur. İstanbul İstanbul olalı...
|
|
| | #15 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nefret _ meclisi ala istanbul ![]() Urfanın etrafı dumanlı daglar ![]() kimse şanlıurfanın yerel şarkılarına yetişemez Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (12-06-08) |
| | #16 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karşıyakalı |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.376
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:36768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zuhal Olcay Ankarada aşık olmak ...aynı yollardan geçtim... ...farklı sehpalarda idam edildim... |
|
| | #18 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sezen Aksu - istanbul istanbul olalı . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
|
| | #19 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yılmaz erdoğan - ankara biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #20 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sezen aksu=istanbul istanbul olalı...........
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |