DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Anket Sonuçlarını Göster: En güzel Şehir Şarkısı
Levent Yüksel-İstanbul 1 1,96%
Sezen Aksu-Kalbim Ege de kaldı 6 11,76%
Sezen Aksu-İstanbul İstanbul Olalı 13 25,49%
Pamela-İstanbul 0 0%
Vega-Ankara 3 5,88%
Ferhat Göçer-İzmir yanıyor 0 0%
Yılmaz Erdoğan-Ankara 2 3,92%
Şükriye Tutkun-Gaziantep Yolunda 2 3,92%
Leman Sam-İstanbul u İzliyorum 2 3,92%
Volkan Konak - Oy Trabzon 3 5,88%
Suavi - Şimdi İstanbul da olmak vardı 1 1,96%
Yavuz Bingöl - Urfa türküsü 1 1,96%
Onur Akın-İstanbul 3 5,88%
Haluk Levent-İzmir 3 5,88%
Diğer 11 21,57%
Oylayanlar: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 03-06-08, 23:21 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.643
Teşekkür etti: 5.167
RepForum Gücü: 249
Forum Puanı:92467
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
En iyi Şehir Şarkısı

En güzeli Hangisi
Galiba
Sezen Aksu Kalbim Ege de kaldı

Çoğu İstanbul hakkında ama
neyse
en güzelini soruyorum ben
şehire göre seçmek yasak

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!

Konu RebeL tarafından (03-06-08 Saat 23:27 ) de değiştirilmiştir..
Eski 03-06-08, 23:25 Çevrimdışı   #2
Asistan
Antikapitalistler

google - ait Avatar
Genel Mesajlar: 222
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:350
google ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyorgoogle ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
haramiler - kar yağıyor bugün ankara'ya

HAZİRANDA ÖLMEK ZOR!!!
Eski 03-06-08, 23:36 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Constantine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 662
Teşekkür etti: 1.178
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:20818
Constantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
KırşehiR'in Gülleri

Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi..

Sorma Neden? Niçin? Herşey Yalnızlıktan..
Eski 03-06-08, 23:40 Çevrimdışı   #4
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.228
Teşekkür etti: 4.130
RepForum Gücü: 115
Forum Puanı:44894
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
sezen aksu_istanbul istanbul olalı (:

...

Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden
dünyaya,
hayretihasret ve biraz da
bayat bayram şekeri kederiyle bakan,
aklı canbaz,yanağı al,
sesi çilek aroması
bir çocuk oturuyor
gözlerinde...
Eski 03-06-08, 23:43 Çevrimdışı   #5
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46269
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hani Teo
Teoman-İstanbul'da sonbahar
Ayrıca;
Murat Mermer-İzmir..

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Mesaja teşekkür eden:
arSU (04-06-08)
Eski 03-06-08, 23:44 Çevrimdışı   #6

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.643
Teşekkür etti: 5.167
RepForum Gücü: 249
Forum Puanı:92467
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
teo açarken hiç aklıma gelmedi ama o da vardı listede
sağlık olsun

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 04-06-08, 00:02 Çevrimdışı   #7

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.447
Teşekkür etti: 5.822
RepForum Gücü: 189
Forum Puanı:77179
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Onur Akın- İstanbul

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Eski 04-06-08, 00:38 Çevrimdışı   #8
Öğrenci
Sanatkârlar grubu

Fanidunya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 18
Teşekkür etti: 6
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:239
Fanidunya ara sıra gören oluyorFanidunya ara sıra gören oluyorFanidunya ara sıra gören oluyor
Gaziantep Yolunda şükriye tutkun dan değiilde grup yoldan ekleseydiniz kesinlikle bir numara derdim

ama şimdi Haluk Levent-İzmir diyorum
Eski 04-06-08, 01:13 Çevrimdışı   #9
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.187
Teşekkür etti: 3.035
RepForum Gücü: 194
Forum Puanı:86412
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
''Mardin Kapi Sen Olur'' Dermisim

ben ''tugba özerk - izmir'' sarkisini cok seviyorum (:

Biz üç kişiyiz;
Ben, Keyfim ve Kâhyası..

E bıktım artık fahişe gönüllerden !
Eski 04-06-08, 07:53 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.060
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7416
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
boşuna çekilmedi bunca acılar
büyük ve sakin süleymaniye'nle bekle
parklarınla köprülerinle meydanlarınla
bekle bizi istanbul"

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Mesaja teşekkür eden:
absolut (04-06-08)
Eski 04-06-08, 10:29 Çevrimdışı   #11
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
istanbulu dinliyorum

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Eski 04-06-08, 10:34 Çevrimiçi   #12
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.481
Teşekkür etti: 1.128
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22236
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sezen Aksu-İstanbul İstanbul Olalı

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı!
Eski 04-06-08, 12:57 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
İstanbul'da Sonbahar (:

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 04-06-08, 13:12 Çevrimdışı   #14
Asistan
Genel Mesajlar: 263
Teşekkür etti: 45
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:508
Bay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Sezen Aksu'yu tek geçerim, zaten içlerinde en bilinen şarkıda budur. İstanbul İstanbul olalı...
Eski 04-06-08, 13:29 Çevrimiçi   #15
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.760
Teşekkür etti: 2.212
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
nefret _ meclisi ala istanbul

Urfanın etrafı dumanlı daglar
kimse şanlıurfanın yerel şarkılarına yetişemez

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
Virane (12-06-08)
Eski 05-06-08, 13:08 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.209
Teşekkür etti: 178
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1722
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Karşıyakalı
Eski 05-06-08, 13:14 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.724
Teşekkür etti: 2.376
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:36768
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Zuhal Olcay Ankarada aşık olmak

...aynı yollardan geçtim...
...farklı sehpalarda idam edildim...

Eski 05-06-08, 21:16 Çevrimdışı   #18
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sezen Aksu - istanbul istanbul olalı

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Eski 05-06-08, 22:12 Çevrimdışı   #19
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yılmaz erdoğan - ankara

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 05-06-08, 22:18 Çevrimdışı   #20
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
sezen aksu=istanbul istanbul olalı...........

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....

Konu Seçenekleri