| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Rockcunu Seç (= | |||
| Cem Karaca | | 19 | 25,00% |
| Baris Manço | | 18 | 23,68% |
| Bariş Akarsu | | 10 | 13,16% |
| Haluk Levent | | 13 | 17,11% |
| Hayko Cepkin | | 18 | 23,68% |
| Duman | | 23 | 30,26% |
| Gripin | | 11 | 14,47% |
| Şebnem Ferah | | 36 | 47,37% |
| Erkin Koray | | 18 | 23,68% |
| Yüksek Sadekat | | 6 | 7,89% |
| Mor ve Ötesi | | 15 | 19,74% |
| Düşler Sokaği Sakinleri | | 6 | 7,89% |
| Kiraç | | 14 | 18,42% |
| Diğer .. Belirtiniz | | 14 | 18,42% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 76. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | En İyi Türk Rockci ? Neden ? ![]() . Ben insan değil - mişim , mutlu edemez - mişim seni ! Zamansız gider - mişim, yarım bırakır - mışım, sonları hiç sevmez - mişim Ama ben çok, çok, çok aşığım aşığım sana .. ![]() |
|
| | #2 |
![]()
Teşekkür etti: 894
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12632 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Bunların Arasından Kimseyi Dinlemiyorum..Ayrıca Düş Sokağı Sakinleri Rock Mı Söylüyo Ki ? ![]() Ç.İ.L.E.K.E.Ş & MaNGa Dinlediklerim... |σ rtamı bulmak kolaydır belki |σ lmasa da bazen yazma fikri |κ arışık gerçekleri çözmek için mi? |ΐ syan etmek kolay , dayanmak ise dahi |₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini < RaP ' te Susmak Son Noktadır ! > |
|
| | #3 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.795
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24166 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
benim dinlediklerim burdaki şıklar arasında yok tabi ki iki kişi hariç Barış Manço ve Erkin Koray ![]() şıklara gelince Erkin Koray diyorum..Erkin baba yeriyle bir tarihi anlatıyor..kitap gibi birşey o adam ![]() Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (14-06-08) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.472
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22395 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayko Cepkin & Çilekeş... Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! |
|
| | #5 |
| Profesör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 622
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:8522 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şebnem ferah gripin çilekeş ![]() şişşşttt çekiyorum (: . . . ."Deliler Kogusu Rahatsizlar Platformu" |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 568
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cem karacanın yeri çok ayrıdır zaten de ![]() cem karaca ve mor ve ötesi diyorum ![]() zamanı bir kenara atsak isimlerimizi unutsak çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(: |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 2.373
Forum Gücü: 127 Forum Puanı:46914 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunlarin Arasinda Bence En Iyisi Baris Manço.. Sönmüş Bir Volkan Gibiyim.. Hazırım Alevlenmeye.. ![]() Gel İçimdeki Ateşi Yak.. Savrulayım Göklere.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (05-07-08) |
| | #8 |
Teşekkür etti: 1.527
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:24914 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi, Duman, Hayko Cepkin.. ve şıklarda Teoman yok tabi ki bir de Teoman ![]() İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4358 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en iisi şebnem ferah bnce- vega- mor ve ötesi-duman-teoman-özlem tekin... şıklarda vega özlem tekin teoman yok ama ![]() Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén, SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şebo,mor ve ötesi marlyn manson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o metalciydi yaww |
|
| | #11 |
| Çok fonksiyonlu Mod ![]() ![]() Forumda deneyimli
Teşekkür etti: 5.814
Forum Gücü: 270 Forum Puanı:122240 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | metal nasıl kendi arasında ayrılıyorsa rock müziğide ayrılıyor. anadolu rock, alaternatif rock, pop rock vs. gibi..barış manço'yu rock kategorisine sokamıyorum bile daha çok pop ağırlıklı parçaları mevcut. cem karaca anadolu rock yapıyor.haluk levent'de öyle. ama zaman değişiyor yeni nesil batı kültürüne daha fazla kaymakta. hayko cepkin son zamanların en iyi türk rock müziği yapan kişilerinden..keza gripin, mor ve öteside öyle. şebnem ferah kendi kategorisinde en iyi bayan vokalidir. kendinide yeterince ispatladığını düşünüyorum.apocalytpica ile yaptıkları çalışma kendisine ayrı bir saygı duymamı sağlıyor (: bunun yanı sıra ortaya çıkmamış sağlam gruplarda mevcut. amatör olarak farklı kitlelere hitap eden gruplarıda hiçe saymamak gerek. son zamanların en fazla tiraj gören müziği rock müziği. sahip çıkmak gerek ... ![]() opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #12 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.944
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:12979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben çilekeşten yanayım çok güzeller.. "Deliler Kogusu Rahatsizlar Platformu" |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Düşler Sokaği Sakinleri" değil "Düş Sokağı Sakinleri" olacak.. Lütfen düzeltilsin.. Ve ayrıca Opeth'in yorumuna katılıyorum.. Ben bir Barış Manço ile, Şebnem Ferah'ı aynı kategoriye sokamam.. Saygılar.. Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | opeth hayko demişsin ama haykoda marlyn manson a özeniyor ne kadar itiraz etsede bu doğru |
|
| | #15 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 65
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:763 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cem Karaca ve Moğollar ![]() Işıkları yaka yaka devam edicez! |
|
| | #16 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:141 ![]() ![]() ![]() | erkin koray... |
|
| | #17 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.441
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:27140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayko Cepkin,Duman,Şebnem Ferah ve Teoman diyorum (: . Sonsuza kadar sürmez bu çirkin zafer ! Bu "kıyamet senfonisi" bir gün biter.. Döner kırLangıçLar sürgün diyarLardan Ve meLekLer de gün geLir eLbet güLer.. ELbet güLer (: |
|
| | #18 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.553
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:18272 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erkin koray cns |
|
| | #19 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.612
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:25867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsinden dinlerim ben bunların dışında manga ve çilekeş diyorum. ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
|
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.152
Forum Gücü: 216 Forum Puanı:87500 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cem Karaca Barış Manço Moğollar Erkin Koray Bulutsulzuk... Elbette gençlerimiz ustaları bilmediği için hemen yeni yetmeleri oyluyolar. Tabi ki zevk meselesi. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (05-07-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |