DownLoad iki
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü
Anket Sonuçlarını Göster: Rockcunu Seç (=
Cem Karaca 19 25,00%
Baris Manço 18 23,68%
Bariş Akarsu 10 13,16%
Haluk Levent 13 17,11%
Hayko Cepkin 18 23,68%
Duman 23 30,26%
Gripin 11 14,47%
Şebnem Ferah 36 47,37%
Erkin Koray 18 23,68%
Yüksek Sadekat 6 7,89%
Mor ve Ötesi 15 19,74%
Düşler Sokaği Sakinleri 6 7,89%
Kiraç 14 18,42%
Diğer .. Belirtiniz 14 18,42%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 76. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 13-06-08, 17:18 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.853
Teşekkür etti: 3.859
RepForum Gücü: 152
Forum Puanı:63749
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
En İyi Türk Rockci ?

Neden ?

.

Ben insan değil - mişim , mutlu edemez - mişim seni !
Zamansız gider - mişim, yarım bırakır - mışım, sonları hiç sevmez - mişim
Ama ben çok, çok, çok aşığım aşığım sana ..
Eski 14-06-08, 13:40 Çevrimiçi   #2

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.627
Teşekkür etti: 894
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12632
Řσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmışŘσσκΐ₤ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ben Bunların Arasından Kimseyi Dinlemiyorum..Ayrıca Düş Sokağı Sakinleri Rock Mı Söylüyo Ki ?

Ç.İ.L.E.K.E.Ş & MaNGa Dinlediklerim...

ayına sokmak zor da olsa rapi
rtamı bulmak kolaydır belki
lmasa da bazen yazma fikri
arışık gerçekleri çözmek için mi?
syan etmek kolay , dayanmak ise dahi
|₤ r yada geç yaşatırım ben içimdekini

< RaP ' te Susmak Son Noktadır ! >
Eski 14-06-08, 13:49 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.217
Teşekkür etti: 1.795
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:24166
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
rookie08´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Bunların Arasından Kimseyi Dinlemiyorum..Ayrıca Düş Sokağı Sakinleri Rock Mı Söylüyo Ki ?

Ç.İ.L.E.K.E.Ş & MaNGa Dinlediklerim...
rock ın birçok alttürü mevcut..düş sokağı sakinleride rock kategorinde elbette..ama kalkıp bi mor ve ötesi yada gripinle karşılaştırılamaz..zira çok farklı yerdeler farklı türlerde sanatlarını yapıyorlar..

benim dinlediklerim burdaki şıklar arasında yok tabi ki iki kişi hariç Barış Manço ve Erkin Koray
şıklara gelince Erkin Koray diyorum..Erkin baba yeriyle bir tarihi anlatıyor..kitap gibi birşey o adam

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (14-06-08)
Eski 14-06-08, 13:52 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.805
Teşekkür etti: 2.472
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22395
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hayko Cepkin & Çilekeş...

Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin!
gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe
Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir?

Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..!
Eski 14-06-08, 13:56 Çevrimdışı   #5
Profesör
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.457
Teşekkür etti: 622
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:8522
vivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdavivace buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
şebnem ferah
gripin
çilekeş

.

şişşşttt çekiyorum (:

.
. . ."Deliler Kogusu Rahatsizlar Platformu"
Eski 14-06-08, 14:00 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

arSU - ait Avatar
Genel Mesajlar: 780
Teşekkür etti: 568
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1644
arSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
cem karacanın yeri çok ayrıdır zaten de
cem karaca ve
mor ve ötesi diyorum

zamanı bir kenara atsak
isimlerimizi unutsak
çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(:
Eski 14-06-08, 16:43 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.217
Teşekkür etti: 2.373
RepForum Gücü: 127
Forum Puanı:46914
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bunlarin Arasinda Bence En Iyisi Baris Manço..

Sönmüş Bir Volkan Gibiyim..
Hazırım Alevlenmeye..

Gel İçimdeki Ateşi Yak..
Savrulayım Göklere..

Mesaja teşekkür eden:
Virane (05-07-08)
Eski 14-06-08, 16:48 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.467
Teşekkür etti: 1.527
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:24914
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi, Duman, Hayko Cepkin..
ve şıklarda Teoman yok tabi ki bir de Teoman

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Eski 14-06-08, 17:11 Çevrimiçi   #9
Öğretim üyesi

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.136
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:4358
$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
en iisi şebnem ferah bnce- vega- mor ve ötesi-duman-teoman-özlem tekin...

şıklarda vega özlem tekin teoman yok ama

Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén,
SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa.
Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa
KaLbim

Eski 14-06-08, 17:18 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.228
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
şebo,mor ve ötesi

marlyn manson
o metalciydi yaww

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın
Eski 14-06-08, 17:33 Çevrimdışı   #11
Çok fonksiyonlu Mod

Forumda deneyimli

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.097
Teşekkür etti: 5.814
RepForum Gücü: 270
Forum Puanı:122240
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
metal nasıl kendi arasında ayrılıyorsa rock müziğide ayrılıyor.
anadolu rock, alaternatif rock, pop rock vs. gibi..barış manço'yu rock kategorisine sokamıyorum bile daha çok pop ağırlıklı parçaları mevcut. cem karaca anadolu rock yapıyor.haluk levent'de öyle. ama zaman değişiyor yeni nesil batı kültürüne daha fazla kaymakta. hayko cepkin son zamanların en iyi türk rock müziği yapan kişilerinden..keza gripin, mor ve öteside öyle. şebnem ferah kendi kategorisinde en iyi bayan vokalidir. kendinide yeterince ispatladığını düşünüyorum.apocalytpica ile yaptıkları çalışma kendisine ayrı bir saygı duymamı sağlıyor (:
bunun yanı sıra ortaya çıkmamış sağlam gruplarda mevcut. amatör olarak farklı kitlelere hitap eden gruplarıda hiçe saymamak gerek. son zamanların en fazla tiraj gören müziği rock müziği. sahip çıkmak gerek ...

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
HeLL's AnGeL (26-07-08), Maçakızı (04-08-08), MareNostrum (27-07-08), roza (26-07-08)
Eski 14-06-08, 17:40 Çevrimdışı   #12
Rektör
Genç Kuvvet

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.345
Teşekkür etti: 3.944
RepForum Gücü: 56
Forum Puanı:12979
ℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmışℓєαяѕιση Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ben çilekeşten yanayım çok güzeller..

"Deliler Kogusu Rahatsizlar Platformu"

Eski 14-06-08, 17:40 Çevrimdışı   #13
Rektör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.631
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
"Düşler Sokaği Sakinleri" değil "Düş Sokağı Sakinleri" olacak.. Lütfen düzeltilsin..

Ve ayrıca Opeth'in yorumuna katılıyorum.. Ben bir Barış Manço ile, Şebnem Ferah'ı aynı kategoriye sokamam..
Saygılar..

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Eski 14-06-08, 17:41 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.228
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
opeth
hayko demişsin ama haykoda marlyn manson a özeniyor ne kadar itiraz etsede bu doğru

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın
Eski 14-06-08, 17:44 Çevrimdışı   #15
Stajyer
Antikapitalistler

Işıkyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 105
Teşekkür etti: 65
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:763
Işıkyak ara sıra gören oluyorIşıkyak ara sıra gören oluyorIşıkyak ara sıra gören oluyorIşıkyak ara sıra gören oluyorIşıkyak ara sıra gören oluyorIşıkyak ara sıra gören oluyorIşıkyak ara sıra gören oluyor
Cem Karaca ve Moğollar

Işıkları yaka yaka devam edicez!

Eski 14-06-08, 17:51 Çevrimdışı   #16
Stajyer
Antikapitalistler

GüNe$ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 58
Teşekkür etti: 77
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:141
GüNe$ ara sıra gören oluyorGüNe$ ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
erkin koray...
Eski 14-06-08, 18:07 Çevrimiçi   #17
Dekan
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.229
Teşekkür etti: 1.441
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:27140
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hayko Cepkin,Duman,Şebnem Ferah ve Teoman diyorum (:

.

.

Sonsuza kadar sürmez bu çirkin zafer !
Bu "kıyamet senfonisi" bir gün biter..
Döner kırLangıçLar sürgün diyarLardan
Ve meLekLer de gün geLir eLbet güLer..
ELbet güLer (:
Eski 14-06-08, 18:18 Çevrimdışı   #18
Profesör
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.563
Teşekkür etti: 1.553
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:18272
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
erkin koray

cns
...

Eski 14-06-08, 18:56 Çevrimiçi   #19
Dekan
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.974
Teşekkür etti: 1.612
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:25867
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hepsinden dinlerim ben bunların dışında manga ve çilekeş diyorum.

Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun .
Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun.
Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak,
Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun.

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Deli Var YakalaYın
Eski 14-06-08, 18:58 Çevrimdışı   #20
Rektör
Genel Mesajlar: 11.371
Teşekkür etti: 15.152
RepForum Gücü: 216
Forum Puanı:87500
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Cem Karaca
Barış Manço
Moğollar
Erkin Koray
Bulutsulzuk...

Elbette gençlerimiz ustaları bilmediği için hemen yeni yetmeleri oyluyolar. Tabi ki zevk meselesi.
Mesaja teşekkür eden:
Virane (05-07-08)

Konu Seçenekleri