| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: En saçma anket hangisi? | |||
| Röntgencilik yapar mısınız? | | 3 | 9,09% |
| En iyi lastik markası? | | 8 | 24,24% |
| Ramazan da oruç tutar mısınız? | | 7 | 21,21% |
| Kopya çeker miydiniz? | | 5 | 15,15% |
| En iyi rakı markası? | | 4 | 12,12% |
| Solak mısnız sağlak mı? | | 5 | 15,15% |
| Ceza almayacağınızı bilseniz hangi suçu işlersiniz? | | 1 | 3,03% |
| Muhteşem bir vücudu zekaya tercih eder misiniz? | | 2 | 6,06% |
| Sizce kıyamet ne zaman kopacak? | | 14 | 42,42% |
| Adınız ve soyadınızdan memnun musunuz? | | 4 | 12,12% |
| Kaç kilosunuz? | | 5 | 15,15% |
| Sonsuza kadar yaşatacak bir hap olsa alır mıydınız? | | 5 | 15,15% |
| Zenci kadınları seksi buluyor musunuz? | | 4 | 12,12% |
| Hepsi | | 7 | 21,21% |
| Diğer(yazınız) | | 10 | 30,30% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | En saçma anket hangisi? Anketlerini izlediğim ve oyladığım site de gezinirken gözümün önüne benim açımdan saçma ve gereksiz anketler geliyor. Sizce yer verdiğim anket seçeneklerinden sizin için anlamsız,saçma,gereksiz dediğiniz hangisi? (: |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.208
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi! |
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sizce kıyamet ne zaman kopacak? bunu görmemiştim ama saçmaymış İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (05-01-08) |
| | #5 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.925
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen en saçması bu... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
| | #6 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 678
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsi saçma olmuş... ama KOPYA ÇEKER MİYDİNİZ??? apayrı bişey cevabı net olan bi sorunun anketi olmuş ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
| | #7 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence bu anket Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.896
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sizce Kiyamet Ne Zaman Kopacak? Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
| | #9 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu şıkkı da ekleyecektim mizah anlayışı farklılar için. Ancak vazgeçtim |
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (06-01-08) |
| | #11 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:88518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç Biri anketler sonuçta kişinin kendini yargılaması yada merakından ortaya çıkar.Bu anket gibi... ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | CnRaLpEr (05-01-08), scabiyersto (05-01-08) |
| | #13 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.700
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence anket'in saçması mantıklısı olmaz. Mantıklı buluyor ilgini çekiyorsa ve o konuda bilgin veya görüşün varsa katılırsın aksi durumlarda katılmazsın. |
| | #14 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sizce kıyamet ne zaman kopcak diye bir anketmi vardı (: Herneyse çok saçma ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (06-01-08) |
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.850
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:46819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anketler belli konularda insanlara fikir vermek için yapılır..Bu sayılanların biri dışında hepsi insanlar için anlam ifade edebilir ama "kaç kilosunuz" anketi gerçekten hiç bir beşeri anlamlar kategorisine sokulamaz ...
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (06-01-08) |
| | #19 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnsanlar çok saçma ve gereksiz anketler açıyorlar. Her birinde gereğinden fazla saçmalık olduğunu düşünüyorum. Ceza almaycağınızı bilseydiniz hangi suçu işlerdiniz! Açıklaması olan var mı? Adam öldürüdüm, tevcavüz ederdim, şeker çalardım, banka soyardım, terörist olurdum. Evet. Hangisi?"kaç kilosunuz?" anketinde katılımcıların kiloları ile beraber boy ve yaşları da sorulmuş olsa, kişlerin yaş,kilo ve boyuna göre sağlık vs. yönlerden uygunluğu için çalışmalar yapılabilir. Adınız ve Soyadınız dan memnun musunuz? Fevkalade saçmadır. Ankette çıkan sonuca göre anketi yapan kişin isim soyisim değişikliğine mi gidecek? SAÇMA! Solak mısınız? Sağlak? Bu durum sağlak ları salak gibi telafuz eden ve bu durumdan rahatsız olan sağlakların takıntısıdır büyük ihtimal! ![]() Zenci kadınları seksi buluyor musunuz? Bulanların çokluğuna göre gözü önündeki zencileri seksi bulacak galiba oylama oluşturan arkadaş. Ve: Sizce kıyamet ne zaman kopacak? Yorum dahi yapmak istemiyorum. |
| | #20 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | moderatörler bile gelip saçma demişler... E adama sorarlar; -kardeşim madem saçmaydı yönetim olarak ne diye onay verip açtınız? Çıkıntılık olsun diye yazmıyorum ama anketi acanlara yüklenmemek lazım? Her forumda var ama süzgecten geciriliyor... hadi anketi adam açtı bi yanlış yaptı onaylayan şahsın sistemin hic mi suçu yok? Amacım karalama yapmak falan değil ama olaya çift taraflı bakmak lazım her zaman Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |