DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: En saçma anket hangisi?
Röntgencilik yapar mısınız? 3 9,09%
En iyi lastik markası? 8 24,24%
Ramazan da oruç tutar mısınız? 7 21,21%
Kopya çeker miydiniz? 5 15,15%
En iyi rakı markası? 4 12,12%
Solak mısnız sağlak mı? 5 15,15%
Ceza almayacağınızı bilseniz hangi suçu işlersiniz? 1 3,03%
Muhteşem bir vücudu zekaya tercih eder misiniz? 2 6,06%
Sizce kıyamet ne zaman kopacak? 14 42,42%
Adınız ve soyadınızdan memnun musunuz? 4 12,12%
Kaç kilosunuz? 5 15,15%
Sonsuza kadar yaşatacak bir hap olsa alır mıydınız? 5 15,15%
Zenci kadınları seksi buluyor musunuz? 4 12,12%
Hepsi 7 21,21%
Diğer(yazınız) 10 30,30%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 04-01-08, 14:54 Çevrimdışı   #1
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 15.208
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90458
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
En saçma anket hangisi?

Anketlerini izlediğim ve oyladığım site de gezinirken gözümün önüne benim açımdan saçma ve gereksiz anketler geliyor. Sizce yer verdiğim anket seçeneklerinden sizin için anlamsız,saçma,gereksiz dediğiniz hangisi? (:

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
BigBang (05-01-08), fredy (06-01-08)
Eski 04-01-08, 20:14 Çevrimdışı   #2
Asistan
Kemalistler

absolut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 323
Teşekkür etti: 163
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1668
absolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyor
burdan hepsi saçma ama bana en saçma gelen dininizi sizmi seçtiniz anketiydi

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (05-01-08)
Eski 04-01-08, 21:09 Çevrimdışı   #3
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hepsi!

Eski 04-01-08, 21:12 Çevrimdışı   #4
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sizce kıyamet ne zaman kopacak?

bunu görmemiştim ama saçmaymış

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (05-01-08)
Eski 04-01-08, 21:15 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.925
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
нєяσιηє´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

bunu görmemiştim ama saçmaymış

aynen en saçması bu...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (05-01-08)
Eski 04-01-08, 21:19 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 988
Teşekkür etti: 678
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10729
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
hepsi saçma olmuş...
ama
KOPYA ÇEKER MİYDİNİZ???
apayrı bişey
cevabı net olan bi sorunun anketi olmuş

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (05-01-08)
Eski 04-01-08, 23:10 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
bence bu anket

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (05-01-08)
Eski 05-01-08, 02:58 Çevrimiçi   #8
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.966
Teşekkür etti: 3.896
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77031
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sizce Kiyamet Ne Zaman Kopacak?

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (05-01-08)
Eski 05-01-08, 03:00 Çevrimdışı   #9
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
Mes-uT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence bu anket
Bu şıkkı da ekleyecektim mizah anlayışı farklılar için. Ancak vazgeçtim

Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (06-01-08)
Eski 05-01-08, 03:08 Çevrimdışı   #10
Stajyer
Kemalistler

parasut969 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 102
Teşekkür etti: 43
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:143
parasut969 ara sıra gören oluyorparasut969 ara sıra gören oluyor
Bu anket

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (05-01-08)
Eski 05-01-08, 13:28 Çevrimdışı   #11

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.202
Teşekkür etti: 3.606
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:88518
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hiç Biri anketler sonuçta kişinin kendini yargılaması yada merakından ortaya çıkar.

Bu anket gibi...

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

CnRaLpEr (05-01-08), scabiyersto (05-01-08)
Eski 05-01-08, 14:24 Çevrimdışı   #12

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.254
Teşekkür etti: 4.793
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
saçma olmayanı yok ki

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (05-01-08)
Eski 05-01-08, 15:16 Çevrimiçi   #13

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.255
Teşekkür etti: 2.700
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85680
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Bence anket'in saçması mantıklısı olmaz.

Mantıklı buluyor ilgini çekiyorsa ve o konuda bilgin veya görüşün varsa katılırsın
aksi durumlarda katılmazsın.

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (05-01-08)
Eski 05-01-08, 23:03 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.148
Teşekkür etti: 934
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6427
BaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Sizce kıyamet ne zaman kopcak diye bir anketmi vardı (:

Herneyse çok saçma

Aptallarla Tartışmayın. İlk Önce Sizi Kendi Seviyesine Çeker , Sonra Tecrübesiyle Yener !

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (06-01-08)
Eski 05-01-08, 23:19 Çevrimdışı   #15
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.565
Teşekkür etti: 2.850
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:46819
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Anketler belli konularda insanlara fikir vermek için yapılır..Bu sayılanların biri dışında hepsi insanlar için anlam ifade edebilir ama "kaç kilosunuz" anketi gerçekten hiç bir beşeri anlamlar kategorisine sokulamaz...

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (06-01-08)
Eski 06-01-08, 15:32 Çevrimdışı   #16
Asistan
Kemalistler

e-opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 351
Teşekkür etti: 200
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:5348
e-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyore-opeth Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
içlerinde en saçması bu anket :d

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (06-01-08)
Eski 06-01-08, 15:37 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi

mUsTiyaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 765
Teşekkür etti: 185
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:880
mUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuşmUsTiyaN üç beş tanıdığı olmuş
diğer...: "En saçma anket hangisi?"...

.

HerŞey YoLuNdAysa....biŞiLer KeSinLikLe göZünüzDeN kAçmışTır!!

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (06-01-08)
Eski 06-01-08, 15:46 Çevrimdışı   #18
Asistan
Genç Kuvvet

fredy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 215
Teşekkür etti: 74
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:277
fredy ara sıra gören oluyorfredy ara sıra gören oluyorfredy ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:

komedi yauu )

Hayat,kalbin tiktakları ile başlamış ölüm bestesinin mırıltılarıdır...

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (06-01-08)
Eski 06-01-08, 15:55 Çevrimdışı   #19
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Ödüller:
İnsanlar çok saçma ve gereksiz anketler açıyorlar.

Her birinde gereğinden fazla saçmalık olduğunu düşünüyorum.

Ceza almaycağınızı bilseydiniz hangi suçu işlerdiniz!
Açıklaması olan var mı? Adam öldürüdüm, tevcavüz ederdim, şeker çalardım, banka soyardım, terörist olurdum. Evet. Hangisi?

"kaç kilosunuz?"
anketinde katılımcıların kiloları ile beraber boy ve yaşları da sorulmuş olsa, kişlerin yaş,kilo ve boyuna göre sağlık vs. yönlerden uygunluğu için çalışmalar yapılabilir.

Adınız ve Soyadınız dan memnun musunuz?
Fevkalade saçmadır. Ankette çıkan sonuca göre anketi yapan kişin isim soyisim değişikliğine mi gidecek? SAÇMA!

Solak mısınız? Sağlak?
Bu durum sağlak ları salak gibi telafuz eden ve bu durumdan rahatsız olan sağlakların takıntısıdır büyük ihtimal!

Zenci kadınları seksi buluyor musunuz?
Bulanların çokluğuna göre gözü önündeki zencileri seksi bulacak galiba oylama oluşturan arkadaş.

Ve:
Sizce kıyamet ne zaman kopacak?
Yorum dahi yapmak istemiyorum.

Eski 06-01-08, 16:01 Çevrimdışı   #20
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.228
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
moderatörler bile gelip saçma demişler... E adama sorarlar;

-kardeşim madem saçmaydı yönetim olarak ne diye onay verip açtınız?

Çıkıntılık olsun diye yazmıyorum ama anketi acanlara yüklenmemek lazım?

Her forumda var ama süzgecten geciriliyor... hadi anketi adam açtı bi yanlış yaptı onaylayan şahsın sistemin hic mi suçu yok? Amacım karalama yapmak falan değil ama olaya çift taraflı bakmak lazım her zaman

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.

CnRaLpEr (06-01-08), Virane (06-01-08)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri